Κεφάλαιο 3

107 19 0
                                    

Οι μέρες κυλουσαν γρήγορα αλλά όχι όσο γρήγορα θα ήθελε. Ο άντρας της χάρηκε που είδε τον αδερφό του μετά από τόσο καιρό. Εκείνη ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπε. Δεν είχε δει κανέναν άλλο από την οικογένεια του συζύγου της. Οι γονείς της δεν ήξεραν μαν ότι είναι παντρεμένη. Μετά την πρώτη τους συνάντηση προσπαθούσε να τον απόφυγει. Του έλεγε μια καλημέρα και έφευγε μέχρι το βράδυ που γυρνούσε πτώμα και πήγαινε κατευθείαν για ύπνο. Βέβαια πριν φύγει μαγειρεύε πάντα, πράγμα που σημαίνε ότι ξηπνουσε χαράματα. Τις μέρες που δεν είχε σχολή πήγαινε από το πρωί μεχρι το βράδυ στο γυμναστήριο. Αυτό την έκανε να χάσει μερικά κιλά. Κάνοντας την να δείχνει ακόμα πιο μικροκαμομενη. Κόντευε να πάθει υπερκόπωση αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσει. Δεν ήθελε να σκέφτεται το φιλι που είχαν ανταλλάξει πόσο μάλλον εκείνον. Εκείνος δεν της είχε ζητήσει καν συγνώμη. Συμπεριφεροταν σαν να μην είχε γίνει τίποτα, σαν να μην είχε κάνει τίποτα. Και αυτό την εκνευρίζε ακόμα παραπάνω. Πλησίαζαν οι γιορτές των Χριστουγέννων και εκείνος δεν έλεγε να φύγει από το σπίτι. Τις γιορτές το γυμναστήριο έκλεινε το ίδιο και η σχολή της, πράγμα που σημαίνε ότι θα έπρεπε να είναι όλη μέρα στο σπίτι μαζί του. Ευτυχώς θα ήταν παρόν και ο άντρας της. Πρώτη μέρα των διακοπών και ήταν και οι τρεις καθισμένοι στον μεγάλο καναπέ απέναντι από την τηλεόραση. Έβλεπαν μια ταινία, αλλά εκείνη δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στην οθόνη της τηλεόρασης. Καθόταν ανάμεσα τους και παρόλο που είχε αγκαλιά τον άντρα της δεν μπορούσε να σταμάτησει να τον σκέφτεται. Όταν τελείωσε η ταινία άρχισαν να συζητάνε, περί ανέμων και υδάτων, μέχρι που εκείνος τους ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μείνει μόνιμα μαζί τους έτσι ώστε να βρει δουλειά. Δεν πίστευε στα αυτιά της, δεν υπήρχε περίπτωση να συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση. Ο άντρας της βέβαια χάρηκε που θα είχε τον αδερφό του κοντά του. Δεν μπορούσε να έχει χειρότερο δώρο Χριστουγέννων. Δεν έδειξε όμως τίποτα από όλα όσα ένιωθε. Οι επόμενες μέρες πέρασαν με εκείνη να ζωγραφίζει αδιάκοπα και εκείνον να είναι από πάνω της παρακολουθώντας την επί το έργο. Δεν έλεγε κάτι απλώς κοιτούσε, με θαυμασμό ίσως; δεν ήταν σίγουρη. Ο άντρας της έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι προσπαθώντας να αγοράσει όλα όσα χρειάζονταν για τις γιορτές και ήταν απασχολημένος με τη διακόσμηση του σπιτιού. Ήταν Δευτέρα πρωί παραμονή Χριστουγέννων και έτρωγαν μαζί πρωινό για πρώτη φορά και αν ήταν στο χέρι της και τελευταία. Ξαφνικά τον  άκουσε να μιλάει, να της μιλάει.
- Ως πότε θα με αποφεύγεις;
- Δεν σε αποφεύγω. Δεν ήταν αλήθεια και το ήξεραν και οι δύο.
- Ναι ε; χμμ
- Τι εννοείς χμμ
Μετάνιωσε αμέσως που συνέχισε την κουβέντα, διότι εκείνος έβαλε την καρέκλα του πιο κοντά σε κείνη πλησιάζοντας την επικίνδυνα.
-Μην με πλησιάζεις!
-Χαχαχα
-Γιατί γελάς;
-Πρώτη φορά μου το λένε αυτό, συνήθως αρέσω στις γυναίκες.
-Εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες γυναίκες.
-Όλες αυτό λέτε.
-Δεν ξέρω τι λένε οι άλλες και δεν με νοιάζει.
-Ώστε έτσι.
-Ναι
Και χωρίς προειδοποίηση την φίλησε, αυτή τη φορά πιο έντονα με μια πρωτόγνωρη γι αυτήν ένταση και αυτή τη φορά ανταποκριθεί χωρίς να λυποθυμησει. Μόλις όμως συνειδητοποίησε τι έκανε τον έσπρωξε μακρυα και του έδωσε ενα μεγαλιπρεπεστατο χαστούκι.
-Έχεις βαρύ χέρι τελικά αουτσ
- Αυτό που έκανες δεν θα το ξανακάνεις, ποτέ!
-Έλα τώρα αφού σου άρεσε και το ξέρω παραδέξου το.
-Είμαι η γυναίκα του αδερφού σου!
-Πότε έγινε ο αδερφός μου straight και δεν το ξέρω;
- Και όμως με παντρεύτηκε και είμαι γυναίκα.
-Και που είναι τώρα ο αδερφός μου;
-Βόλτα, ξεκίνησε πρωινή γυμναστική... Τρέχει στο πάρκο
- Αφού ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια αυτό. Και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας τι κάνει;
- Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις
-Έλα τώρα αποκλείεται να μην έχεις καταλάβει ότι ο αδερφός μου έχει γκομενο.
-Λες ψέματα, θα μου το έλεγε
-Κανενας παντρεμένος δεν παραδέχεται στη γυναίκα του ότι έχει εξωσυζυγική σχέση.
-Και να είναι αλήθεια εγώ είμαι πιστή.
-Μήπως είσαι παρθένα;
-Ορίστε;
-Μόνο αυτό το λόγο μπορώ να σκεφτώ για να αντιδράς έτσι...
-Ε λοιπόν απόδειξέ μου το.
-Πώς;
-Εδώ και τώρα...
Με τα τελευταία αυτά λόγια την άρπαξε από τη μέση και την έβαλε πάνω στο τραπέζι. Την κοίταξε ερευνητικά λες και ήθελε την έγκριση της και αφού δεν είδε αντίσταση άρχισε να τη φιλάει ακόμα πιο παθιασμένα από ότι πριν από λίγο. Σύντομα ήταν έτοιμοι και οι δύο...
Κατέληξαν στο πάτωμα εμφανώς εξαντλημένοι και οι δύο. Σηκώθηκε μόνο και μόνο για να βρει τα τσιγάρα της, του έδωσε και αυτού ένα και άρχισαν να καπνίζουν αγκαλιασμενοι.
- Ήσουν πολύ καλή, καλύτερη από όσο περίμενα και καλύτερη από πολλές άλλες με τις οποίες έχω πάει
-Και συ καλός ήσουν
-Μόνο καλός;
Δεν χρειάζονταν πολλά πολλά για να επαναλάβουν ότι είχαν μόλις κάνει, αυτή τη φορά στο κρεβάτι... Στο συζυγικο της κρεβάτι που δεν είχε κάνει ποτέ πριν κάτι άλλο εκτός από το να κοιμάται.
-Αυτό που έγινε μόλις τώρα δεν έγινε ποτέ μακους;
-Σακουω... Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα επαναληφθεί...
-Μμμ
-Θα είναι το μικρό μας μυστικό, σύμφωνοι;
-Σύμφωνοι...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πολλά τα μυστικά, καιρός λοιπόν για αποκαλύψεις; Μπορεί. Αν θέλετε να μάθαιτε τη συνέχεια δεν έχετε παρά να διαβάσετε το επόμενο κεφάλαιο. ;)

Πετώντας χωρίς φτεράOnde histórias criam vida. Descubra agora