23. Per

1.9K 124 16
                                    

*Oikawa Tooru*

Ma egy csomó mindent kiderítettem. Pedig csak suliba jöttem. Vannak jók, és vannak rosszak.
Kezdem a jókkal. Az első, nemsokára kezdődnek a meccsek és bár játszani nem tudok a lábam miatt, de meg tudom nézni őket. Most a helyettes kapitányon a rivaldafény...Iwa-chanon, és nagyon jól csinálja. Büszke vagyok rá...Olyan gyorsan Felnőnek...Szip szip. Na de a következő jó hír, hogy nemsokára téli szünet. Még 3 hét és végre szünet lesz. Alig várom már, akkor egy csomót lehet Iwa-channal és nem kell tanulni, lazulhatunk. A harmadik hír csak nekem jó hír, nem írok matekból mert a tanárnő szülési szabadságra ment. Állítólag ikrei lesznek. Aztán most jönnek a rossz hírek. Szüleim végérvényesen aláírják a pert. De mivel még nem számítok nagykorúnak-mert még nem vagyok 21 éves-Ott kell lennem a tárgyaláson, hogy el legyen döntve kinél leszek. Nem tudok már ezen sírni mert épp elég pofon nekem az amit apám művelt anyával. Egyértelmű, hogy anyánál maradok, ez nem volt kérdéses. Apám ki is tenné a szűrömet ha tudná mi van köztem és Iwa-chan közt. Egy gerendát törne szét a hátamon. Anya ellenben nagyon aranyos és megértő nő. Többet tett értem mint amit apa valaha is tett. Tudom, nem sokat meséltem a családi hátteremről mert el voltam fogalalva az Iwa-chan iránt táplált érzéseimmel. Ma lesz a tárgyalás ami végérvényesíti a válást. Hurrá, nagyon boldog vagyok emiatt. Aztán jövőhéten mehetek a korházba a lábammal. És amúgy ezeket mind itt a suliba tudtam meg. Anyám felhívott a perrel kapcsolatba, és még csak úgy hallkan hozzá tette ,hogy "Kicsim jövőhéten kell menned a korházba a lábaddal.". El tudjátok szerintem képzelni,mennyire örültem ennek is.

Hazafele menet is csak ezen tudom rágni magam. Egyszerűen olyan szar ez az egész. Amilyen jól kezdődött a napom, olyan szarul is fog véget érni. Iwa-chan itt sétál melletm de semmit se szól mert tudja, hogy most szar hangulatomba vagyok és elég ha haggya ,hogy magamba fortyogjak. A bíróságra is el fog kísérni. Nem szeretnék egyedűl menni.
Hazaérve ledobom a cuccaimat majd el kezdem elegánsba vágni magam. Addig Iwa-chan a kanapen ül és nyomkodja a telóját. A szobámba menet után csak leküszködöm a ruháimat és előkutatom az elegánsabb cuccaimat. Az most egy feket szűkfarmerból áll, hozzá egy fehér ingel amit betűrök de nem úgy ahogy a hájasok szokták. Fhuj az ronda. Hanem csak szépen ízlésesen. Aztán a cipőm hozzá a fekete lakkcipőm amit tényleg csak nagyritkán veszek fel. Hajam kifésülöm, az is álljon már valahogy. Befújom magam, hogy legyen illatom is. Felveszem a szemüvegem majd megyek is le Iwa-chanhoz. Mikor megfordul szinte leesik az álla. Pedig most nem is csíptem ki magam annyira. Ráadásul tök hamar megvoltam. Még egy fogmosás is belefért a két ruhadarab felvétele közt. Feláll majd elém sétál.

-Jól nézel ki.-villant rám egy perverz mosolyt. Oh ,hogy egyem meg a máját, hát be van indulva.

-Mindig jól nézek ki.-válaszolom mintha ez lenne a letermészetesebb dolog a világon. Tudom, egó odavág rendesen. Megforgatja a szemét aztán csak ad nekem egy kisebb csókot amit mosolyogva fogadok.-Menjünk...-ritkán látom Iwa-chan ennyiszer mosolyogni.

Elindulok, vagyis el kezdek kifele bicegni, Iwa-chan követ. Nagyon várom már ezt de úgy halálkomolyan. Órákig ott ülni és vitatni mi kicsodáé. Én csak itthon akarok lenni nyugiba, Nutellát zabálva és nézni a kedven sorozatom amit csak azért nézek mert olyan szar és azért röhögök rajta. Esetleg Iwa-chanhoz bújva mind ezt.
De ha vége ennek az egész huzabonának, ezt is fogom csinálni.

...

Mar csak 2 resz 😣😣😣
Remelem amugy tetszett ez a resz.

Rajottem vmire. Nagyon csipazom a Miya ikreket xd
Foleg Atsumut 😂🤣😍😘

Nem Értem...Where stories live. Discover now