11. Mit mondtam?!

2.5K 146 35
                                    

*Oikawa Tooru*

(+18)

Bele se gondoltam, mégis mi csúszott ki a számon, csak Iwa-chant akarom, az érintését, csókját, hogy édes dolgokat súgjon a fülembe.
Persze amikor azt mondtam neki, hogy sokszor akarom, mindeféle pózba, nem vicceltem. De most éppenséggel nem bennem van...hanem négykézláb kell térdelnem és ánuszomat kényeszteti nyelvével. Sose csinált ilyet, de ez valami fantasztikus érzés. Közbe előre nyúlt és most is farkamon munkálkodik keze.
A lepedőt markolom, görcsösen, hogy vissza fogjam orgazmusom, ami már kitörni kívánkozik.

-I-Iwa-chan...-nyöszörgöm...

Persze mikor már éreztem volna a beteljesülést, persze, hogy abba kell hagynia.
Nem értem mit akar, csak annyit veszek észre, hogy itt fekszik mellette és néz engem. Lábaim remegnek, alig bírom tartani magam. Lábait szétrakta, majd várakozóan néz rám. Pár pillanat kellet, hogy leessen mit is akar, és amikor leesett, nem csak koppant, de még a szívem is kihagy egy ütemet. Engedi, hogy irányitsak! Ilyen se volt még, és végre eljött ez a nap is. Bemászok a lábai közé, majd el is helyezkedem. A lepedőt markolja, érzem ahogy remeg. Fél, én is féltem amikor legelőszőr csináltuk, de azt én akartam. És Iwa-channak mai napig tetszik ez a felállás. Próbálok visszagondoloni, mit is csinált amitől még annó alább hagyott a remegésem.
Nyakához hajolok és apró, lágy csókokkal halmozom el az érzékeny bőrét. Ujjaimat az övéi közé csúsztatom és össze is kulcsolom azokat. Aztán szépen lassan hatolok belé. El se tudjátok hinni, milyen mennyei érzés, hogy most én vagyok az irányító fél. Iwa-chan annyira szűk, annyira forró. Látom az arcán a fájdalmat, ahogy próbál, nem teli torkából ordítani.

-Oika-Oikawa...Ne szokj...ne szokj ehhez hozzá...-nyöszörgi fájdalmasan.

Nem mozdulok amikor teljesen benne vagyok. Megállok, hogy szokja az érzést. Álkapcsát lepem el puszikkal, egyre fentebb halad ajkai felé amit aztán bírtokba is veszek. Lassan kezdek el mozogni benne. Hihetetlen nagy erő kell, hogy ne kezdjem el teljes erőmből döngetni őt. Perszel a bőrőm minden kis porcikája.

...

Zsebkendők, használt gumik, és szex szag. Így kelek reggel, Iwa-chanhoz bújva. Lassan nyitom ki pislákolóimat. Körbenézek a szobámon, és megállapítom, hogy eddig ez volt a legjobb szülinapom amit valaha megéltem. Iwa-channal lehettem egész este, sokszor csináltuk, mindenféle pózba, és ráadásként, egyszer én is irányíthattam. Na meg bevallom, az a szobalányruha engem is beindított. Ahogy letépte a harisnyát, ruhástól, mindenestől rólam...talán máskor is bevállalom. Az ágy szélére ülök, majd hajamba túrok. Kicsit próbálok észhez térni.

-Én...is...téged....Oikawa...-hallom meg Iwa-chan motyogását. Mindig is aranyosnak tartottam ahogy motyog álmába.

Elgondolkozok, vajon mit is álmodhat aztán eszembe jutott, hogy mit is mondtam neki. Szemem elkerekedik, kezem a szám elé kapom és csak megrökönyödve bámulok magam elé. Mégis, hogy a picsaba mondhattam azt neki mikor én nem is...És akkor ő meg szerelmes belém? Mondjuk akkor ez megmagyarázza a féltékenységi rohamait és a furcsa viselkedését ha egy lánnyal beszélek vagy flörtölök.

De vajon amit mondtam neki, csak hírtelen jött...vagy én tényleg...

Szeretem Iwa-chant?

...

Sorry, hogy mindenutt ilyen sajnalatosan rovid reszeket hozok de ez a het katasztrofalis volt.
Remelem azert tetszett a resz.

Nem Értem...Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz