6. Szeretek Iwa-channal aludni

2.6K 162 19
                                    

*Oikawa Tooru*

Kicsit kényelmetlen ez a póz, de ki nem szarja le, amig itt van Iwa-chan.
A csók végett, Iwa-chan elém sétál, karbatett kezekkel és mérgesen néz rám. Na ilyenkor nem nagyon tudok kiigazodni rajta. Furcsálva nézem, még arra vár, hogy momdjak valamit mert már a lábával is dobol. Persze én elkalandoztam a karjára. A pólója ujját, szokásosan felgyűrte, ezzel láttatja izmait. Beharapom alsóajkam, de aztán meg is rázom a fejem.

-Oikawa...-szólal meg végre. Persze ma úgy látom, ilyen meglepetéses kedvében van, mert már másodjára döbbent meg. Megfogja a felsőm nyakát és úgy ránt fel magához. Arca nagyon közel az enyémhez, érzem lehellete csikizését ajkaimon.-Utálom ha flörtölgetsz.

-Soha többé nem csinálom...-nem tudom ,mégis mit ígérek meg, csak csókoljon már meg! Olyan mint egy drog. Ha egyszer megízlelem, nem bírok vele leálni.

-Úgyse tartod be.-elmosolyodik gúnyosan. Karjaimat a nyaka köré kulcsolom, még ő elengedi a pulcsim és szorosan ölel derekamnál.

-Lehet, de viszont utálok veled haragba lenni.

-Szerinted nekem mennyire volt szar, az egész?-homlokát az enyémnek támasztja.

-Zavart, hogy egy lánnyal voltam?

-Nagyon. Te az enyém vagy,  Butuskakawa.-egy apró kis puszit nyom ajkaimra amit mosolyogva fogadok.
Milyen aranyos már, hogy így kisajátít magának. Bírtokló.-Nem alszol nálunk?

-Biztos vagy te abba, hogy az alvás lenne?-kuncogok. Erre csak kapok egy tockost, és egy szemforgatást.-Iwa-chan! Amúgy ott alszok nálatok.

-Ez megdumálva. Szólj édesanyádnak, aztán mehetünk is. Ruhát azt tudok adni én.

Tettem amit mondd. Nagynehezen anyám is felvette a telefont. Elmagyaráztam neki a helyzetet és még jobban örült mint én. Hát mondom, jólvan, ennyire el akar űzni otthoról vagy mi? Végül is még győzködni se kellet mert egy szó nélkül megengedte.
Egy bólintással jelzem Iwa-channak, hogy mehetünk. Elvigyorodik majd hátrább húzodik tőlem. Olyat tesz amit eddig sose. Megfogja a kezem és össze is kulcsolja azokat. Nem mondom, hogy nem döbbentem meg, mert de. Annyira megdöbbentem, hogy még a szívem is kihagyott egy ütemet. Kicsit megszorítom ujjat amit egy vigyorral kontrázza meg. Elindulunk, Iwa-chanék fele. Nem beszéltünk az úton semmit, csak fogtuk egymás kezét és élveztük a csendet. Ez nem az a kínos csend volt, hanem az a pont jó. Kellemes csend, ahogy csak a tücskök "zenéjét" lehet hallani, és néha egy-egy béka brekegését az árokból. Nem sokat kellet sétálnunk, egy 20 perc alatt ott is vagyunk Iwaizumiéknál. Szokás szerint lerakom a cipőm szépen a cipőtartóra, Iwa-chan meg csak oda dobja. Köszönök az anyjának aki a fotelba ülve nézte a TV-t. Tájékoztattuk arrol, hogy itt alszok, aztán ezt elintézte egy "legyetek hallkan, Hajime, apád alszik."
Mentünk is fel a szobájaba, persze Iwa-chan nem bírt magával. Valahogy sejtettem, hogy hátsószándéka is van. Persze ezt csak vigyorogva konstáltam. Nincs ellenemre a dolog.

A szobábab érve, be is zárja az ajtót éy hevesen veszi bírtokba ajkaimat. Viszonzom, ugyan olyan hevességgel. Nyelve egyből a számba furakszik, felfedezve a szám minden kis négyzetcentijét.

...

Bírtokba vette a testem, nem fogta vissza magát, de nem is bánom. Mondjuk elég veszélyes úgy, hogy a szülei itthon vannak de azért próbáltunk csendbe maradni. Minden esetre örülök, hogy minden rendeződött köztünk.
A mellkasán fekszek, még ő a hajamat birizgálja. Csak mosolyogni vagyok képes, ami én magam se tudok megmagyarázni. Egyszerűen csak jó ez most így. Valahogy, mintha mázsás súly esett volna le a szívemről, most, hogy nem néz levegőnek és semmi baj sincs.

-Mi ez vigyor?-szólal meg szokásos bunkó modorán. Nem tehet róla, ilyen és kész, én nem veszem már magamra.

-Csak szeretek veled aludni...

...

Meg is hoztam a reszt. Nos ez elegge rovid lett de karpotlasul

 Nos ez elegge rovid lett de karpotlasul

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Egy szexy Oikawa-san. Ezt a kepet mar minden Haikyuu fan latta szerintem. Szoval nem ismeretlen.
Amugy a BokuAka-s sztory meg most ezen a heten vagy a jovoheten mar hozom.

Nos ennyi lenne.

Ui: Valaki hallott a Nanbaka nevu animerol?! Imadom😍😍😍
Amilyen tomor hulyeseg, a vegere kisse komolyabb lesz. De amugy egy tomor hulyeseg mint a Gintama 😂😂

 De amugy egy tomor hulyeseg mint a Gintama 😂😂

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Samon...kis majmóca 😍😂🤗

Nem Értem...Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz