18. Iwa-mama?

2.1K 131 22
                                    

*Oikawa Tooru*

Reggel amikor hazamentem ezután a roppant erotikus hajnali kis hancúr után, amit most se tudok kiverni a fejemből, anyám olyan szinten lebaszott, hogy a hajam is repült. Szinte éreztem a szelét meg ahogy a kis nyálcseppek frontálaisan az arcomat támadják nedvességükkel. Azt hiszem a mai zuhany meg is történt, csak anyámnak kell ordibálnia velem és máris kevesebb a vízszámla. Persze ezután kicsit én is rosszul éreztem magam mert csak az anyám és aggodott értem. De aztán...olyat kérdezett amire nem számítottam...

-Mondd csak drága fiam. Miért van tele a nyakad lila foltokkal megint? -az a sunyi mosoly, mintha csak tükörbe néznék.-Hajime-kunnal voltál?-az a sokat sejtető mosoly? Biztos nem a tükörképem beszél hozzám? Nem szólok semmit csak az arcomba szökik a pír és a nyakamhoz kapok.-Szóval igen. Nem ítéllek el, Tooru. Egyet még had kérdezzek meg. Érzel itt valamit?-szívemre mutat.-Nem itt fent, az agyadban, hanem itt a szívedben...

-Nem tudom...Talán...

...

Eljöttem megnézni az edzést de viszont nagyon fáradt vagyok és sálat kell hordanom, hogy a többiek ne lássák a szívásnyomokat a nyakamon. Az edző megkérdezte, hogy vagyok, meg ilyesmi. Persze én elmondtam, hogy a lábamat leszámítva, tökéletesen. Oh de még mennyire. Hisz hajnalba Iwa-channal voltam egy nagyon jó kis program keretében.
A srácok egész jól játszanaka nélkülem is. Elmosolyodom mert a felismerés belém csapott, hogy igazából nem is lenne rám szükségük. Iwa-chan amúgy is jobban összetartja a csapatot. Jobban is hallgatnak rá mint rám. Makki, Matsu-chan, Kunimi-chan, Veszettkutya-chan,mindenki jobban hallgat rá. Én nem is tudom, hogy voltam eddig a csapatba.

-Szép volt, Iwaizumi-san!-mondja neki Makki.-Oh, Oikawa! Rég láttunk.-néz rám azzal a laza mosolyával. Hát igen, Makki az maga a megtestesült lazaság. A többiek is rám kapják a tekintetüket és odajönnek hozzám. Iwa-chan ott áll a háló mellett és küld nekem egy puszit. A belső Oikawa most halt meg Iwa-chan túladagolásban.-Hogy vagy mostnaság?

-Egész jól. Jövőhéten műtik ezt a csodát.-nézek a lábamra.

-Aucs!-fintorog Matsu-chan.

-Tudod, Oikawa-san, Iwa-mama kicsit béna volt mostanában mert a szeretője nem játszott.-mondja mindt ez teljesen nyugodtan Kunimi-chan. Persze Iwa-chan ezt meghallotta és mint a villám oda is jön és villámokat szóró szemmel néz a rezzenéstelenűl álló Kunimi-chanra. Nekem kellet pár másodperc, hogy felfogjam mit is mondott. Az arcom vetekedhet egy paradicsommal.

-Mit mondtál, Kunimi?! Nem a szeretőm!-vágja rá Iwa-chan kicsit mérgesen. Kicsit? Nagyon.

-De azért Iwa-mama.-rötyög Makki meg Matsu-chan.-Oikawa elpirult! Mi ez már emberek! Csoda van folyamatban!-Makki előkapja a telefonját ,hogy lefotózzon de én elfordulol tőle.-Ne már Oikawaaaaa! Olyan aranyos vagy!

-Anyád lyuka az aranyos, Makki!-vágok vissza mert nekem aztán Iwa-chanon kívűl ne mondja senki, hogy cuki vagyok.-Inkább játszatok tovább! Nélkülem is elég jók vagytok.-fordulok vissza feléjük. Arcukról eltünt a mosoly és csak komoly fejjel néznek rám.-Mi ez a komolyság?

-Nélküled is elég jók? Nélküled nem csapat a csapat. Ezt jól jegyezd meg Oikawa. Lehet, hogy most lesérültél, de ezután megint csúcs csapat leszünk, ha visszatértél. Iwa-mama is megmondja.-mondja teljes komolysággal Makki. Nem tagadom, hogy ez meghatott mert azért csak a csapat részének tartanak.-Te vagy a kapitányunk, akármennyire is egy szemétláda vagy.-na jó elszált. Matsu-chantól kapok egy hátba veregetést.

-Köszi, Makki.-megvakarom a tarkóm. Persze azt a beszólás muszáj volt a végére oda biggyesztenie.

-Amúgy kérdezni akarunk valamit tőletek.-mellém tolják Iwa-chant aki most értetlenül áll az események előtt. Nem csak ő, én is. Aztán hírtelen leveszik a sálam ami után, utána is kapok de ennek az lett a következménye, hogy majdnem eltaknyálok, de éppen megtartom az egyensúlyom. Makki meg Matsu-chan a kepünkbe hajolnak.

-Ti jártok?-kérdezik egyszerre.

Még az ütő is megáll bennem. Ahogy látom Iwa-chan se reagál jobban. Viszont neki a feje is kezd lilulni, ahogy feltörekvő dühöt visszatartja.

...

Meg is hoztam a kovi reszt. Remelem tetszett. Hat IwaOi lebukott...😏

So sexy Bokuto-san 😏😏😏
Azt hiszem, megyek BokuAkat irni. 😏😏😏

Nem Értem...Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz