17. Iwaizumi alávetett helyzete

2.3K 124 8
                                    

(+18)

*Oikawa Tooru*

Konkrétan rohantunk egészen Iwa-chanékhoz. Alig bírtunk csendbe maradni, az anyja meg az apja aludtak. Mondjuk amennyire én tudok rohanni a mankós lábammal. Mikor odaértünk, Iwa-chan mit csinált? Lerakja a sarokba a mankómat és ilyen menyasszonyosan felkap, így cipel fel a szobájába. Berugja az ajtaját, aztán becsukja a lábával. Lerak engem az ágyra és egyből lekapja magáról a ruháit. Persze mind ezt végignézem az ingyen sztiptíz showt Iwa-chantól. Azok az izmok mindig megfeszülnek minden egyes apró kis mozdulatnál. Annyira szexy látvány, hogy már nagyon nem bírok magammal. A gatyám egyre szűkösebb amit inkább le is kapokk magamról boxerestől. Ja meg a pulcsim is elhajintom a sarokba. Iwa-chan a derekamra ül és kicsit zavartan néz rám. Megfogja a csuklóm és a derekára helyezi a tenyereimet. Először nem értem mit is akar de aztán leesett. Én irányítok!

Felsimítok finoman a hátán majd az izmos hasát is végigsimítom. Farka igen csak meredezik. Ha én lennék alul, alig várnám, hogy belém rakja de most...azt várom alig, hogy én rakhassam be. Egyik kezem felvezetem a tarkójára és lehúzom magamhoz egy szenvedélyes csókra. Nyelvem egyből bejutást kér a szájába amit meg is kapok késségesen. Nem bírom megálni, hogy ne vigyorogja közbe mert most rajtam a sor, hogy irányítsak...Gyengéd akarok lenni, megmutatni, hogy én is tudok óvatos lenni. Ki akarom mutatni tettekbe, azokat a furcsa érzéseket. Kicsit fellököm csípőm, ezzel előcsalva belőle egy hallkabb nyögést. A csókolózás közbe a levegőnk kezd fogyni na meg...valamit már kezdeni akarok mert tennék én többet, de jelenleg le vagyok rokkanva és csoda, hogy Iwa-chan így engedett nekem. Ez már a második alkalom, van egy olyan érzésem, hogy tetszett neki az első ilyen. De azt is tudom, hogy ilyes fajta kedvezmény is ritka nála.

-Iwa-chan...kapd le azt a szart magadrol és térjünk a lényegre.

-De türelmetlen vagy.-megforgatja a szemét, de csak leveszi a boxert amit elhajint valahova.

Rolam is lecibálja. Szinte felért az 5-ös lottó nyerőszámaival az az érzés amikor lekerült rólam a boxer. De az az érzés viszont felbecsűlhetetlen amikor Iwa-chan megfogja hímtagomat majd lassan rá ereszkedik. Nagyon nehezen fogom vissza hangom, úgy beharaptam alsóajkam, hogy majdnem ki is serken a vérem. Derekát markolom mert egyszerűen nem bírok magammal. Gondolom most azért nem mozdul mert fáj neki, na meg, hogy szokja a helyzetet.

-Kurva nagy farkad van...-nyöszörgi.

Lassan kezd el fel le mozogni, amit csak kipirult arccal élvezek. Sóhajok sorozata haggya el szám ahogy itt mozog rajtam. Minden egyes mozdulatnál az izmai megfeszülnek. A hold haloványan világítja meg arcát aminek minden kis részlete arrol árulkodik, mennyire is élvezi ezt az egészet. Hát még én. Iwa-chan annyira forró és szűk. Látom rajta, hogy ő is nehezen uralkodik a hangján. Legszívesebben mind a kettem kiadnánk a hangunkat de egyeszerűen nem szabad.

-Oikawa ez...ez...fárasztó.-lihegi. Persze a mozdulatai nem arrol árulkodnak, hogy annyira fáradt lenne.

-Tudom...de máshogy nem...nem tudjuk ezt megoldani...-nagyon nehezemre esik most a normális beszéd. Csoda, hogy ennyit ki tudtam nyögni.-Iwa-chan...

Beharapom alsóajkam majd...veszek egy nagy levegőt és ellököm én meg feltérdekel. A hírtelen mozdulattól annyira megfájdult a lábam, hogy ordítamu tudnék de vissza fogom.

-Ne...ez fáj neked. Trashykawa.

-Csak várj egy pillanatot.-próbálok nem sikítani a fájdalomtól
Csak pár pillanat és elmúlik a fájdalom.

Igazam is van mert csak fél percet kellet várni, hogy elmúljon. Persze tudom, hogy ezzel kurvára nem teszek jót a térdemnek de ez most nagyon nem tud érdekelni. El kezdek mozogni benne lassan de aztán egyre fokozom a tempót.

-Oikawa...-homlokom az övének támasztom majd ajkaira hajolok.

Annyira jó annyira kicseszett jó.

...

Rovidebb erotikus resz xd
Ennyire futotta most. Hosszabbra akartam de nem sikerult. Remelem azert tetszett.
Helyesirasi hibakert bocsanat.

Es a kep a vegere.


BoKuroo 😍😍
Mostansag ezen is gondolkoztam de valahogy ok inkabb csak buzisan cukik mint most, ugy ossze rakjam oket, hiaba shippelem Bokuroot. Tul Bromances. De nem tudom meg. Alszok ra parat.

Nem Értem...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα