They Will Never Find The Man who Killed My Daughter

1.1K 126 29
                                    


Δεν θα βρουν ποτέ τον άντρα που σκότωσε την κόρη μου. Η αλήθεια είναι πως περιμένω συνέχεια πως θα το κάνουν. Συνέχεια σκέφτομαι πως μπορεί να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει σε αυτόν. Έχω φανταστεί εκείνη την μέρα που θα τον βρουν τόσες πολλές φορές που μπορώ απλά να κλείσω τα μάτια μου και να δω μπροστά μου την σκηνή.

Θα υπάρχει ένα περιπολικό που θα περιμένει έξω από το σπίτι μου ενώ εγώ θα γυρίζω από την δουλειά μου. Η καρδιά μου θα χτυπάει δυνατά καθώς θα βγαίνω έξω από το αυτοκίνητο μου. Ένας ανέκφραστος αστυνομικός θα βγει έξω από το σπίτι μου και θα μου πει πως πρέπει να μιλήσουμε. Θα τον ακολουθήσω στο σαλόνι και θα σωριαστώ σε μία από τις πολυθρόνες καθώς εκείνος θα με κοιτάζει ακίνητος. Θα μου πει πως τον έχουν βρει. Φυσικά, δεν θα χρειαστεί να ρωτήσω ποιος είναι.

Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Θα γελάσω ξέροντας πως επιτέλους όλα έχουν τελειώσει; Θα κλάψω ξέροντας πως δεν θα χρειαστεί να ζήσω με το μυστικό μου άλλο πια; Αλλά ξέρω με σιγουριά πως θα νιώσω ανακούφιση και μετά το κρύο μέταλο στους καρπούς μου καθώς ο αστυνομικός θα μου περάσει τις χειροπέδες.

Μα τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί και ούτε πρόκειται.
Τώρα κάθομαι και κοιτάζω μια φωτογραφία της κόρης μου και σκέφτομαι τον άντρα που δεν θα βρουν ποτέ.

Τον άντρα... που παρακάλεσε το έλεος μου όταν τον βρήκα.

Τον άντρα που βρίσκεται αλυσοδεμένος στο υπόγειο μου και περιμένει μέχρι να αποφασίσω πoια θα είναι η τιμωρία του για σήμερα.

____________________________________

Original:

https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/shortscarystories/comments/6nvu7l/theyll_never_find_the_man_who_killed_my_daughter/

____________________________________

Creepypasta (Greek)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα