The Red Wristband

3.5K 226 14
                                    

Όταν σε πάνε στο νοσοκομείο οι υπεύθυνοι σου φοράνε λευκό περικάρπιο στον καρπό σου, όμως υπάρχουν και άλλα περικάρπια με διαφορετικά χρώματα και κάθε χρώμα συμβολίζει διαφορετική κατάσταση. Τα κόκκινα περικάρπια τα φοράνε στους νεκρούς.

Ήταν ένας χειρουργός που είχε μόλις τελειώσει την βάρδια του στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν και πήγαινε προς το ασανσέρ. Πάτησε το κουμπί για να έρθει το ασανσέρ και όταν ήρθε είδε πως μέσα στο ασανσέρ υπήρχε και μια γυναίκα. Συζητούσαν για λίγη ώρα με την γυναίκα, μέχρι που το ασανσέρ σταμάτησε και άνοιξε η πόρτα.

Μια άλλη γυναίκα στεκόταν έξω από το ασανσέρ και πήγε να μπει αλλά ξαφνικά ο χειρουργός πάτησε το κουμπί που έκλεινε την πόρτα του ασανσέρ και μετά πάτησε το κουμπί που οδηγούσε στον ψηλότερο όροφο του νοσοκομείου.

Η γυναίκα που ήταν μαζί του στο ασανσέρ τον κοίταξε παραξενεμένη και τον ρώτησε γιατί το είχε κάνει αυτό. Το πρόσωπο του χειρούργου είχε χλωμιάσει. Τελικά την κοίταξε με γουρλομένα μάτια και της είπε:
"Εκείνη η γυναίκα που πήγε να μπει μαζί μας στο ασανσέρ, φορούσε κόκκινο περικάρπιο.".

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Original:

https://www.creepypasta.com/the-red-wristband/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Λοιπόν, δεν βρήκα κάποια εικόνα και έτσι σκέφτηκα να βάλω κάποιο βίντεο του Myuu. Αν σας αρέσουν αυτού του είδους η μουσική, πηγαίνετε και δείτε το κανάλι του στο YouTube, η μουσική του είναι free download και σε κάθε βίντεο του έχει στο description link για free download και η μουσική του μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε (ταινίες, βιντεοπαιχνίδια, αλλά βίντεο) αρκεί να αναφερθεί πως είναι δικιά του μουσική. Αποφάσισα να τον αναφέρω, γιατί στο YouTube που κάνουν βίντεο ανάγνωσης creepypasta σχεδόν σε όλα παίζει στο background η μουσική του Myuu. Μάλλον οι περισσότεροι από εσάς ήδη τον ξέρετε, αλλά σε περίπτωση που δεν τον ξέρετε πιστεύω πως αξίζει να του ρίξετε μια ματιά γιατί η μουσική του είναι απίστευτη και εγώ προσωπικά την λατρεύω και είναι ότι πρέπει για να ακούς και ταυτόχρονα να διαβάζεις Creepypasta.

Creepypasta (Greek)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα