Dark Web Stories #3

2.3K 142 13
                                    

Πολλοί άνθρωποι που έχουν ακούσει για το Dark Web είναι περίεργοι να δουν τι κρύβεται εκεί πέρα, αλλά ο φόβος και η λογική τους τους σταματάει να δοκιμάσουν κάτι τέτοιο.
Δεν ήμουν σίγουρος τι τους φόβηζε τόσο, μάλλον ο φόβος για το τι θα μπορούσαν να δουν ή ο φόβος για χάκερ ή το ότι πίστευαν πως όλο αυτό θα μπορούσε να τους προκαλέσει μπελάδες...
Εγώ πάλι ποτέ μου δεν φοβόμουν και τόσο πολύ να εξερευνήσω το Dark Web.
Πίστευα πως ο κόσμος απλά υπερέβαλε και πως όλες εκείνες οι τρομαχτικές ιστορίες ήταν απλώς ψέματα.
Έκανα μεγάλο λάθος.
Μετά από πολύ ψάξιμο μπόρεσα να βρω ένα link για ένα σάιτ.
Στην αρχή το σάιτ δεν έδιχνε και πολλά πράγματα, το μόνο που έδειχνε ήταν το όνομα του "Acid_Splash" και ένα περίεργο κείμμενο από κάτω του.

"Η εσωτερική ασχήμια πρέπει να φαίνεται και από έξω."

Έδειχνε πολύ καλοφτιαγμένο, σχεδόν σαν να το είχαν φτιάξει επαγγελματίες και σύμφωνα με την έρευνα που είχα κάνει για το Dark Web συνήθως οι ιδιοκτήτες των σάιτ δεν ενδιαφέρονται αν το σάιτ δείχνει ωραίο, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνεται σωστά η δουλειά.

Αφού διάβασα την περιγραφή του σάιτ κατάλαβα πως το Dark Web ίσως τελικά να είναι όντως τόσο πειραγμένο όσο λέει ο κόσμος.
Απ'ότι φαίνεται αυτό το σάιτ υπήρχε για να εξυπηρετήσει ανθρώπους που ήθελαν να πάρουν εκδίκηση από κάποιον.
Με ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων θα μπορούσες να πεις στους ιδιοκτήτες του σάιτ από ποιον άνθρωπο ήθελες να πάρεις εκδίκηση.
Εκείνοι θα πήγαιναν στον άνθρωπο που τους είχες ζητήσει και θα έριχναν πάνω του οξύ, καταστρέφοντας τα πρόσωπα τους και τις ζωές τους για πάντα.

Ακόμα χειρότερο ήταν πως βιντεοσκοπούσαν τους ανθρώπους που έκαιγαν με το οξύ και δημοσίευαν τα βίντεο στο σάιτ τους.
Το κάθε από εκείνα τα βίντεο είχε για τίτλο το όνομα του θύματος και μετά από το όνομα την λέξη "splash" για παράδειγμα "Peter's splash".

Αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως το χειρότερο απ'όλα ήταν τα σχόλια που υπήρχαν κάτω από τα βίντεο.
Κάποιοι έγραφαν πως τα ουρλιαχτά των ανθρώπων όταν το οξύ έκαιγε τα πρόσωπα τους τους... άναβε.

Σε εκείνο το σάιτ οι περισότεροι που υπήρχαν ήταν σαδιστές.

Αλλά υπήρχε και κάτι ακόμα που μου τράβηξε την προσοχή:
Στα βίντεο οι άνθρωποι ήταν αφρικανοί, ασιάτες, ινδοί, λευκοί... Με λίγα λόγια αυτά τα βίντεο έδειχναν πως δεν είχαν γυριστεί σε μία μόνο περιοχή, δηλαδή είχαν γυριστεί σε πολλές διαφορετικές χώρες.
Αυτό σημαίνει πως είτε οι ιδιοκτήτες του σάιτ δεν είχαν πρόβλημα να ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες για να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους ή υπήρχε ολόκληρη οργάνωση πίσω από όλο αυτό και τα μέλη της ήταν διάσπαρτα σε ολό τον κόσμο.

Μετά από αυτό φρόντισα μείνω μακριά από αυτό το σάιτ... Όμως δεν εγκατέλυψα το Dark Web.
Μπορεί να φανεί πολύ χρήσημο αν ξέρεις ποια σάιτ να επισκευθείς, για παράδηγμα υπάρχουν μερικά σάιτ που απλώς πουλάνε εισητίρια για ταινίες και συναυλίες που υποτήθεται πως έχουν εξαντληθεί για πολύ χαμηλές τιμές ή σάιτ που αν πληρώνεις ένα μικρό ποσό για membership, π.χ. 5 δολάρια κάθε μήνα μπορείς να βλέπεις ότι ταινία θέλεις ή και σάιτ που πουλάνε προϊόντα που θεωρούνται παράνομα.

Δεν κάνω και κάτι τόσο κακό...
Να, δηλαδή δεν σκοτώνονται άνθρωποι ούτε καταστρέφονται ζωές.

Δεν έχω βρεθεί σε κάποιο άλλο σάιτ που να είναι τόσο πειραγμένο όσο το "Acid_Splash".
Σιγά σιγά με τον καιρό μαθαίνεις ποια σάιτ να αποφεύγεις.
Εγώ απλώ ρωτάω άλλους χρήστες των σάιτ των οποίων επικέπτομαι ποια σάιτ δείχνουν αρρωστημένα πράγματα και πρέπει να τα αποφεύγω.

Αν είσαι έμπειρος με όλο αυτό το Dark Web δεν είναι και τόσο κακό...
Αλλά στα άτομα που δεν είναι έμπειρα ένα πράγμα θα πω:
Μείνε μακριά από το Deep Web.
Υπάρχουν ένα σορρό φήμες για πράγματα όπως σάιτ με παιδική πορνογραφία και βίντεο που βασανίζονται άνθρωποι και εγώ φοβάμαι υπερβολικά για να προσπαθήσω να αποδείξω αυτές τις φήμες αληθινές ή όχι.
Ίσως και τελικά να ήμουν τυχερός που είχα πέσει στο "Acid_Splash" και όχι σε κάτι χειρότερο.

Λοιπόν... Πρώτα απ'όλα συγγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη, κάτι έχει πάθει το keyboard μου και δεν δουλεύει η αυτόματη διόρθωση.
Τώρα για να ξέρετε θα πάμε με την οικογένεια μου στο εξωχικό μας για δύο εβδομάδες και δεν έχουμε και πολύ καλό WiFi εκεί πέρα και επειδή θα πηγαίνουμε στην θάλασσα και θα βγαίνου να τρώμε έξω δεν θα έχω και πολύ χρόνο για να μεταφράζω ιστορίες.
Και από τις ιστορίες μεγάλου μήκους είμαι πολύ κοντά να τελειόσω την Words In The Dark και έχω ολοκληρώσει περίπου τα 3/4 της Laughing Jack Origins.
Σας ευχαριστώ όλους εσάς που μου ζητίσατε να μεταφράσω μεγάλου μήκους και που είστε τόσο υπομονετικοί.
Λοιπόν... Αυτά ήταν όλα 😁

Creepypasta (Greek)Where stories live. Discover now