It's Better To Give Than To Receive

1.6K 161 327
                                    

Πλησίαζε η παραμονή Χριστουγέννων και εγώ και ο αδερφός μου ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι! Η μαμά πάντως δείχνει κάπως αγχωμένη... Μάλλον φταίει το ότι έχασε την δουλειά της πριν λίγες μέρες... Αλλά κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά! Τρώμε συνέχεια μακαρόνια με τυρί και πολλά χοτ ντογκ! Ο αδερφός μου λατρεύει τα χοτ ντογκ.
Χθες βράδυ η μαμά μας είπε πως επειδή έχασε την δουλειά της δεν θα μπορούσε να μας πάρει τα δώρα που θέλαμε. Άρχισε να κλαίει και την αγκαλιάσαμε και της είπαμε πως δεν πειράζει. Μας είπε πως εμείς οι δύο ήμασταν τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσε να πάρει ποτέ για τα Χριστούγεννα.
Αυτό ήταν που έδωσε σε εμένα και τον αδερφό μου μια φανταστική ιδέα:
Εγώ θα φορούσα ένα φιόγκο και αφού εκείνος ήταν ο μικρότερος θα έμπαινε μέσα σε ένα κουτί και εγώ θα τον τύλιγα και έτσι θα είμασταν τα δώρα της μαμάς. Ξυπνήσαμε νωρίς το πρωί των Χριστουγέννων και τα ετοιμάσαμε όλα. Μου πήρε περισσότερη ώρα απ'όσο περίμενα αλλά τελικά το τελείωσα. Φόρεσα τον φιόγκο μου και πήγα στην μαμά. Η μαμά μόλις με είδε άρχισε να γελάει και να χαμογελά. Αλλά όταν πήγε στο δέντρο που είχα αφήσει τον αδερφό μου άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει.

Δεν καταλαβαίνω... Νόμιζα πως αν είχαμε πολλά μικρά δώρα θα ήταν καλύτερα από ένα μεγάλο, σωστά;

*******************************
Επειδή μάλλον μερικοί από εσάς έχουν μπερδευτεί, στο τέλος εννοεί πως το αγοράκι έκοψε τον αδερφό σε κομματάκια και τα έβαλε μέσα σε μικρά κουτάκια.

Ναι...

Καλά Χριστούγεννα Β)

Creepypasta (Greek)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα