We Where Happy

2.9K 216 84
                                    

Μια μέρα η αρραβωνιαστικιά μου ήρθε και μου είπε πως κάτι την ενοχλούσε... Μου είπε πως τα δάχτυλα μου είναι πολύ μακριά και πως νιώθει λες και την αγγίζει ο Χάρος. Έτσι, πήρα ένα μαχαίρι και έκοψα τα ακροδάχτυλα μου. Ο πόνος ήταν απίστευτος όταν έφτασα στο κόκκαλο, αλλά συνέχισα, σκεπτόμενος το πόσο ευτυχισμένοι θα ήμασταν μετά από αυτό.
Τα δάχτυλα μου είχαν επιτέλους το κατάλληλο μάκρος και η αρραβωνιαστικιά μου, έλεγε πόσο χαρούμενη ήταν για αυτό που είχα κάνει για εκείνη. Ελπίζω τώρα να είναι ευτυχισμένη.

Λίγο καιρό αργότερα η αρραβωνιαστικιά μου ήρθε και μου είπε πως τα μάτια μου ήταν ασύμμετρα και πως έτσι έδειχνα περίεργος. Έτσι πήρα ένα μαχαίρι και έβγαλα το μικρότερο από τα μάτια μου. Το αίμα ήταν πάρα πολύ και ο πόνος ήταν απίστευτος αλλά άξιζε τον πόνο. Η αρραβωνιαστικιά μου καθάρισε τα αίματα και μου είπε πόσο ευτυχισμένη την έκανα. Ελπίζω τώρα να είναι ευτυχισμένη.

Περίπου έναν μήνα αργότερα η αρραβωνιαστικιά μου ήρθε και μου είπε πως η προφορά μου ακουγόταν πολύ περίεργη και πως αυτό την ενοχλούσε. Έτσι, πήρα ένα ψαλίδι και έκοψα τις άκρες της γλώσσας μου. Η γεύση του αίματος γέμισε το στόμα μου αλλά όταν έβλεπα το συγκινημένο χαμόγελο της αρραβωνιαστικιάς μου, σκεφτόμουν πως άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω. Ελπίζω τώρα να είναι ευτυχισμένη.

Λίγο καιρό αργότερα επέστρεψα στο σπίτι από την δουλειά μου και η αρραβωνιαστικιά μου έλειπε από το σπίτι. Βρήκα κολλημένο πάνω στο ψυγείο ένα σημείωμα. Ήταν της αρραβωνιαστικιάς μου. Έλεγε πως δεν είμαι πια ο άντρας που ήμουν και πως δεν είναι σίγουρη για το αν με αγαπάει πια ή αν θα ξαναεπιστρέψει. Όπου και αν είναι ελπίζω να είναι ευτυχισμένη.

Κακομοίρηδες άντρες, τι περνάνε 😂

Creepypasta (Greek)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα