Backwards

1.3K 156 75
                                    

Η κοπέλα μου παραμιλάει στον ύπνο της.
Πολλές φορές μένω στην δουλειά μέχρι αργά το βράδυ και μέχρι να επιστρέψω εκείνη έχει ήδη πάει στο κρεβάτι και κοιμάται. Πάντα παραμιλούσε στον ύπνο της αλλά τώρα τελευταία είχε γίνει πολύ περίεργο.
Η κοπέλα μου για δέκα χρόνια ζούσε στην Ρωσία πριν να την γνωρίσω έτσι όταν άρχισε να μιλάει στον ύπνο της σε μια άλλη γλώσσα που δεν μπορούσα να καταλάβω απλά υπέθεσα πως ήταν ρώσικα και δεν μου φάνηκε και τόσο περίεργο.
Φυσικά κάποια στιγμή η περιέργεια με κατέβαλε και ένα βράδυ που μιλούσε στην ύπνο της την τράβηξα βίντεο και το έστειλα σε έναν φίλο μου που ήξερε ρωσικά.
Προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από λίγη ώρα ο φίλος μου μου είπε πως αυτή η γλώσσα δεν ήταν ρώσικα και πως δεν είχε ξανακούσει αυτή την γλώσσα. Μετά πήγα στην κοπέλα μου και την ρώτησα για αυτό. Δεν ήταν βέβαια και πολύ χαρούμενη όταν έμαθε πως την είχα τραβήξει βίντεο χωρίς να την ρωτήσω μα ούτε και αυτή δεν μπορούσε να καταλάβει τι έλεγε. Μου είπε πως τώρα τελευταία είχε περίεργα όνειρα και πως μάλλον γιαυτό μιλούσε σε αυτή την περίεργη γλώσσα. Τελικά αποφάσισα να το αγνοήσω και απλά να συνεχίσω με την ρουτίνα μου.

Κάποια στιγμή όμως δεν άντεξα και άρχισα να παίζω με το βίντεο μπας και μπορούσα να βρω τίποτα.
Το έπαιξα πιο αργά, πιο γρήγορα...
Τότε μου ήρθε η ιδέα να το βάλω να παίξει ανάποδα.

Και τότε επιτέλους, τα λόγια της έβγαζαν νόημα.

Όλη αυτόν τον καιρό μιλούσε ανάποδα στον ύπνο της.

Αλλά τώρα το πρόβλημα ήταν άλλο.
Έλεγε:

''Ξέρω τι έκανες. Ξέρω τι έκανες.'' ξανά και ξανά.

Πως στο καλό ήξερε;

Εδώ και πόσο καιρό ήξερε;

Το επόμενο βράδυ που άρχισε ξανά να μιλάει στον ύπνο της, λέγοντας το ίδιο πράγμα πήγα στην κουζίνα και πήρα ένα μαχαίρι...

Κανένας δεν πρέπει να ξέρει.

Κανένας.

Creepypasta (Greek)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα