Takendownman

1.4K 106 79
                                    

Λοιπόν... Μόλις ξύπνησα πήγα στο YouTube και έμαθα κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο:

Ο takendownman ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube όπου λέει πως σε πέντε χρόνια θα είναι τυφλός.

Εκείνος είχε παρατηρήσει τώρα τελευταία πως η όραση του είχε αρχίσει να θολώνει και τα μάτια του να πονάνε και αποφάσισε να πάει σε κάποιον οφθαλμίατρο και σύμφωνα με τον οφθαλμίατρο η όραση του θα χειροτερεύει μέχρι που σε πέντε χρόνια δεν θα μπορεί να δει τίποτα.

Βλέπετε μερικές φορές όταν χρησιμοποιείς πάρα πολύ τα μάτια σου και τα κουράζεις όπως εκείνος, αφού όλη μέρα κάθεται μπροστά σε έναν υπολογιστή και ψάχνει για εγκληματίες στο ιντερνέτ, τα μάτια σου λένε στον εγκέφαλο σου ''Δεν θέλουμε να δουλεύουμε άλλο.'' και ο εγκέφαλος σου λέει ''Εντάξει, μην δουλεύετε.''.

Εκείνος πάντως είπε πως θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει μέχρι να μην μπορεί να το κάνει άλλο και ναι... Αν δεν πιστεύατε πως είναι ένας ήρωας πιο πριν τότε σίγουρα θα το πιστεύετε τώρα, αφού πραγματικά έδωσε την όραση σου για τους άλλους.

Το βίντεο:

Καλή τύχη Takendownman, πραγματικά ελπίζω κάτι να αλλάξει με όλο αυτό και να μην χάσεις στα αλήθεια την όραση σου γιατί πραγματικά άνθρωποι σαν εσένα αξίζουν πολύ καλύτερα και επειδή δεν ξέρω ποιος άλλος θα πιάνει εγκληματίες αν δεν το κάνεις εσύ😢.

Creepypasta (Greek)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα