The Holder Series #10

1.1K 101 48
                                    


Ο κάτοχος της φιλοδοξίας.

Σε οποιαδήποτε χώρα, σε οποιαδήποτε πόλη πάνε στην κοντινότερη ψυχιατρική κλινική που μπορείς να πας.
Πήγαινε στον ρεσέψιονιστ και ζητά να δεις αυτόν που αυτοαποκαλείται ''ο κάτοχος της φιλοδοξίας.''.
Ο ήχος που θα δραπετεύσει από τα χείλη του ρεσέψιονιστ θα είναι τόσο χαμηλός που δεν θα προδώσει κανένα είδους συναίσθημα ή έκπληξης. Φυσικά μπορεί ο ρεσέψιονιστ να μην αντιδράσει καν.
Θα σε οδηγήσει σε μια σκάλα που πάει προς τα πάνω και την φωτίζουν πολλά παράθυρα. Στην κορφή από τις σκάλες ο ρεσέψιονιστ θα σε αφήσει μόνο σου να διασχίσεις έναν διάδρομο.
Αν δεις κάποια σκια να κινείται στον τοίχο να μην σου περάσει καν από το μυαλό να την ακολουθήσεις γιατί αυτό θα είναι το ένα πράγμα που θα προσπαθήσει να σε οδηγήσει εκεί που δεν εύχεσαι να βρεθείς ποτέ, σε ένα μέρος από το οποίο δεν υπάρχει διαφυγή, σε ένα μέρος φτιαγμένο από τους φόβους και τις αποτυχίες σου. Οποία μορφή και αν πάρει, ότι και να σου υποσχεθεί μην αφήσεις καν τα μάτια σου να το ακολουθήσουν εκεί που οδηγεί.
Αν τα καταφέρεις να διασχίσεις τον διάδρομο χωρίς να ξεχάσεις τον σκοπό σου θα δεις μια ανοιχτή πόρτα που θα σε καλωσορίζει με ένα ζεστό φως.

Αν επιλέξεις πως δεν θες να βρεθείς πίσω από την πόρτα απλά φύγε με τον ίδιο τρόπο που ήρθες και μην προσπαθήσεις να μπεις σε άλλα δωμάτια ή να ψάξεις τριγύρω, διαφορετικά θα βρεις την σκια και την φρίκη που κρύβει.

Αν διαλέξεις να συνεχίσεις τότε η πόρτα θα σε οδηγήσει μέσα σε ένα δωμάτιο που οι τοίχοι του φωτίζονται από πολλά παράθυρα. Τα παράθυρα θα βρίσκονται πολύ ψηλά για εσένα να τα φτάσεις ή να προσπαθήσεις να δεις έξω. Μέσα από τα παράθυρα θα έρχεται ένα φως το οποίο φαίνεται πολύ αφύσικο για να είναι το φως του ήλιου ή του φεγγαριού.
Μέσα στην μέση του δωματίου θα στέκεται γυμνός ένας πολύ ψηλός άντρας που θα κοιτάζει το φως που έρχεται από τα παράθυρα.

Το δέρμα του θα είναι καλυμμένο με αμέτρητες ουλές, ράμματα και τατουάζ. Ο άντρας δεν θα αντιδράσει σε τίποτα πέρα της ερώτησης "Τι είναι αυτό που τα ενώνει;".

Ο άντρας θα γυρίσει και θα σε κοιτάξει στα μάτια. Αν δεν είσαι έτοιμος απέφυγε το βλέμμα του διαφορετικά θα χάνεσαι στα άψυχα μάτια του για την υπόλοιπη αιωνιότητα. Εάν του ανταποδώσεις το βλέμμα χωρίς καμία αμφιβολία για τον σκοπό σου τότε εκείνος θα αρχίσει να σου μιλά. Θα μιλάει με τρόπο που θα κάνει την ιστορία του να μοιάζει με κωμική και ασήμαντη, αλλά εσύ δεν πρέπει να σου ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια γιατί αν η γνώση που ο άντρας θα σου προσφέρει δεν ληφθεί ολοκληρωτικά αυτό μπορεί να σου προκαλέσει τις χειρότερες αποτυχίες που μπορείς να φανταστείς.
Όταν τελειώσει θα απλώσει το χέρι του στο στήθος του και θα τραβήξει την κλωστή από μία από τις πιο μεγάλες πληγές του.
Η πληγή του άντρα τότε θα ανοίξει και θα αρχίσει να αναβλύζει αίμα ανεξέλεγκτα. Καθώς θα αιμορραγεί μέχρι θανάτου απλώσει το χέρι του σε εσένα προσφέροντας σου την ματωμένη κλωστή από τα ράμματα του. Ίσως να καταφέρεις να ακούσεις τα τελευταία του λόγια παρόλο που την φωνή του θα την καλύπτουν οι ήχοι που κάνει το αίμα του καθώς φεύγει από το σώμα του με ορμή και χύνεται στο πάτωμα. "Η επιλογή να αναζητήσεις οδηγεί σε μία αναπόφευκτη μοίρα.".

Η κλωστή από τα ράμματα του είναι το δέκατο από τα 583 αντικείμενα. Πως θα τα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από αυτά που θα ακούσεις.

*******************************
Σόρι που δεν ανέβαζα τόσο καιρό, είχα μερικές υποχρεώσεις.

Ωραία... τώρα που σας έδωσα holder series, θα σταματήσετε να μου γκρινιάζετε στα σχόλια;

Btw, για την επόμενη φορά σας έχω μια μικρούλα έκπληξη.

Και... ναι, αυτά ήταν όλα bye.

Creepypasta (Greek)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα