Hoofdstuk 38

963 55 2
                                    

{POV Blair}
*later die avond*

Het is nu een paar uur later en mijn familie is naar huis. Momenteel lig ik samen met Luca in bed.

Dan zeg ik ui het niets tegen hem "vertel eens wat over jouw familie"

Ik kijk hem aan en ondanks dat het donker is kan ik de sprankeling in zijn ogen van geluk en liefde zien.

Ik denk dat zijn familie erg veel voor hem zal betekenen.

Hij trekt mij in zijn armen en houdt me stevig maar vol liefde vast. Ik knuffel hem terug en hij begint te praten:

"Mijn familie is de beste familie die ik zou kunnen wensen. Onze familie staat erg bekent om hun aardigheid en liefde die ze aan iedereen geven. Wij vinden andere mensen altijd heel belangrijk. Iedereen verdiend een goed leven vol met liefde. Onze familie doet veel voor andere mensen. Zodra er iemand in problemen zit dan helpen wij diegene. Iedereen zou denken dat wij, de bazen van de roedel, alleen maar om geld en macht geven. Maar dat is dus totaal niet zo"

Ik kijk hem aan en zeg "wow dat had ik inderdaad niet verwacht"

Hij knikt en gaat verder "zoals ik dus al zei heb ik dus mijn ouders, maar ik ben niet de enige in de familie. We hebben een redelijk groot gezin. Ik heb twee oudere zussen, drie jongere broertjes waaronder één daarvan een tweeling is samen met mijn jongere zusje. Dus wij zijn in totaal met zeven kinderen in het gezin. Ik ben dus ook niet de oudste"

Ik knik en zeg dan "maar als jij niet de oudste bent. Hoe kan het dan dat jij de baas nu bent van de roedel. Waarom is jouw oudste zus niet de baas?"

Dan leg ik uit "bij ons in de roedel geldt een regel. Die regel houdt in dat de baas van de roedel mannelijk moet zijn. Dus de oudste zoon van het gezin moet de Alpha worden. Dus dat maakt niet uit als diegene nog één of meerdere oudere zussen heeft"

Nu kijk ik hem begrijpend aan en zeg "Ow nu begrijp ik het. Vertel wat meer over jullie gezin"

Hij knikt en begint met praten "oke dat je het even weet, mijn familie woont hier ook in het dorp. Het is een groot huis, wat ook nodig is met zo'n groot gezin, dat een paar huizen verderop ligt. Vroeger woonde we allemaal in dit huis. Omdat mijn ouders toen de Alpha en de Luna waren. Maar toen ik Alpha ben geworden zijn ze in een ander huis gaan wonen"

Ik knik en zeg "wanneer wil je dan naar hun toe gaan?"

"Ik zat eraan te denken om morgen te gaan. Misschien dat we in de ochtend gaan net voor de lunch. En dan kunnen we daar nog blijven eten met de lunch. En dat we daarna naar het ziekenhuis gaan"

Ik knik en zeg "Oke ik vind het goed. Het lijkt me erg leuk om je familie te ontmoeten. Ze klinken in ieder geval wel heel aardig"

Hij grinnikt en zegt "je wilt niet weten hoe blij ze zullen gaan zijn morgen om jou te kunnen zien. Ik ga ze morgen vroeg eerst nog wel even bellen en dan vertel ik alleen dat ik mijn mate heb gevonden. De rest vertel ik wel gewoon zodra ze je zien. Echt waar ze zullen zo blij zijn"

Ik grinnik.

"Mijn ouders wachten er al zo lang op om mijn mate te kunnen ontmoeten. Ze praten er echt al jaren over"

Ik grinnik weer en zeg dan "nou nu is het dan eindelijk zover voor ze"

Hij grinnikt nu ook en zegt "ja inderdaad"

Dan vraag ik aan hem "wil je ze ook al vertellen dat ik zwanger ben?"

Hij antwoord meteen "ja natuurlijk. Ze zullen echt zo blij zijn als ze dat ook nog eens horen"

"Wordt dit hun eerste kleinkind of hebben ze er al meerdere? Heb je al neefjes of nichtjes?"

Hij knikt en zegt "ja mijn oudste zus heeft al een kindje en is in verwachting van de tweede en mijn andere zus is nu ook in verwachting. Maar mijn moeder zit er altijd al op te wachten totdat ik kinderen krijg. Dat vind ze gewoon het belangrijkste aangezien ik de Alpha van de roedel ben. En de roedel betekend heel erg veel voor mijn ouders en dus willen ze ook graag dat er kinderen van de Alpha komen. Van mij dus"

We moeten allebei een beetje lachen en dan zeg ik "nou ja. Het komt dan wel snel uit. Nog negen maandjes wachten"

Ik leg mijn hand op mijn buik en Luca legt de zijne er over heen.

"Ons eigen kindje"

"Ons eigen kindje"

Kidnapped by the AlphaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu