Epilog?

3.3K 236 36
                                    

„Seokjine?" pronesl jsem, jakmile jsem prošel jeho vchodovými dveřmi bez zaťukání nebo zvonění. Za mnou poslušně cupital Yoongi a jednu packu měl vloženou v mé ruce. Jeho ouška byla napjatě vztyčená a čekala, co se bude dít.

„Co jsem udělal?" ozvalo se z kuchyně, když za mým hlasem došel a ublíženě špulil pusu. „Co?" zeptal jsem se nechápavě a on si povzdychl. „Nikdy mi neříkáš Seokjine. Jen když jsi naštvaný." zamumlal a skousl si ret. „Sakra hyung! Chovej se na svůj věk. I Kook se chová dospěleji." zavrčel jsem a on si překřížil ruce na hrudi.

„Alespoň jsem svému bráškovi pak víc věkově blíž." usmál se a já jen protočil očima. Tenhle hyung a jeho chování. „Když mluvíme o Jungkookovi... Poslední dny se chová divně. Skoro vůbec se mnou nemluví a snaží se mě co nejméně dotýkat." řekl nespokojeně a starostlivě, zatímco se za ním objevil i Hoseok.

„Myslíš, že se mu vrací strach z dotyků?" zeptal jsem se a Hoseok obmotal ruce kolem Seokjina zezadu a položil si bradu na jeho rameno. „Když tu byl jen se mnou, chtěl spát se mnou v posteli, ale bylo mu to nepříjemné. Zeptal jsem se, jestli mám dát mezi nás polštář a on zavrtěl hlavou, i když bylo vidět, že chce. Nakonec přiznal, že tam ten polštář chce, ale že ho tam dát nemůžeme, že se bojí, že se zas nikoho nebude moct dotknout." rozmluvil se najednou Hoseok a Jin zalapal po dechu.

„Proč si mi to neřekl?" zavrčel a Hobi mu dal pusu na krk. „Protože tvůj bratr citlivý na tohle téma a je pořád s námi. A ty by ses měl ztišit, jestli nechceš, aby nás slyšel." zavrčel tentokrát Hoseok a Jin si znovu skousl ret. Yoongi mi víc stiskl ruku a já si ho přitáhl na sebe. „Copak kotě?" zeptal jsem se a on se podíval nejdřív na mě a pak až na kluky. „Taehyung v posledních dvou měsících je pořád s Jiminem a je to právě on, kdo toho Jungkooka zbavil. Teda, i když to nikdy nebylo úplně..." zamumlal opatrně a Jin si povzdechl.

„Není to tak, že by se nevídali. Co Taehyung říkal a co vidím, tak když nepočítám školu, tak spolu jsou tak tři dny v týdnu." poznamenal jsem a Yoongi se na mě podíval. „Ale Kook si zvykl na každý den. A než jsme odjeli z té vily, tak poslední dny nedělali nic jiného, než se po sobě váleli." poukázal na fakta Yoongi a já ho začal výskat ve vlasech.

„Nevím, jestli je to Taem, ale poslední týdny je divný a poslední tři dny, je to ten Kook, než ho Tae z toho začal dostávat." řekl smutně Jin a najednou se otevřely hlavní dveře.

„Ruším?" zeptal se zrovna příchozí Tae a mi zavrtěli hlavou. „Ne, mluvil jsem s rodičema, takže dneska spíš u nás a můžeš tam být celý víkend. Dáme si noc plnou her a popcornu?" zeptal jsem se a Tae šťastně přikývl.

Tohle byl náš plán. Dnes večer jen mi dva a hry, jako když jsme byli menší. Yoongi měl dnes být jen s Hoseokem, jelikož se už prakticky nastěhoval ke mně a jeho 'Seok-Seok' mu prostě chyběl. Taky důvod, proč jsem Yoongiho odvedl k Jinovi. Věděl jsem, že Seok tu bude a Yoongi s ním byl vždy v pořádku.

„Přijde ti Kook poslední dobou divnej?" zeptal se najednou Jin a Tae ztuhl. „Ehm... Popravdě jo, nechce se mnou skoro mluvit. I když jsme spolu jen mi dva." řekl potichu jakoby ani nechtěl, abychom to věděli. „Začíná špatně snášet dotyky... Nevíš o tom něco? Byl jsi mu nejblíže." řekl a Tae jen zavrtěl hlavou.

„Taehyungu?" najednou se otevřely dveře od Kookova pokoje a on byl očividně ve špatné náladě. „Kookie!" snažil se Tae, ale Kook jen naznačil, ať jde za ním a zavřel se s ním sám v pokoji.

„Tak tohle bylo divný." poznamenal jsem a Yoongi se ke mně začal lísat. Absolutně se mu nelíbila tahle atmosféra. „Dobré kotě. Jsem tu." zamumlal jsem a on si zavrtal nosík do mé hrudi.

I will protect youWhere stories live. Discover now