Κεφάλαιο 3

448 29 0
                                    

..."Μετακομίζετε στην Βασιλική Κατοικία.".

Η Άννα ένιωσε το κεφάλι της να στριφογυρίζει. Κρατήθηκε από τον πάγκο και κάθισε στο κάθισμα. Πραγματικά δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Για μια στιγμή ενθουσιάστηκε αρκετά, όμως ο ενθουσιασμός της δεν κράτησε για πολύ. Υπήρχαν τόσα πολλά πράγματα που έπρεπε να τακτοποιηθούν. Αν εκείνη μετακόμιζε στην Βασιλική Κατοικία, τότε ποιος θα φρόντιζε την μητέρα της; Θα της επέτρεπε το αφεντικό της να παραιτηθεί αμέσως απο την τωρινή δουλειά της ή θα την ανάγκαζε να παραμείνει; Ήταν διατεθειμένη να αφήσει την ζωή της και να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα; Και αν ναι, πού θα μπορούσε να βρει την ευτυχία της, μένοντας για πάντα σε ένα μέρος που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί οτι θα βρίσκεται;

Όλα έπρεπε να γίνουν τόσο γρήγορα. Ζήτησε από τον Τομ να την βοηθήσει να διευθετήσει όλα τα θέματα που εκκρεμούσαν. Κυρίως όμως του ζήτησε το διάστημα που θα έλειπε να φροντίζει την μητέρα της όσο καλύτερα γίνεται και εκείνος δέχθηκε μετά χαράς.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Όχι, όχι, όχι! Μη!"
Η Πριγκίπισσα Δάφνη πετάχτηκε για ακόμη μια φορά από το κρεβάτι της με τα μάτια βουρκωμένα και το δέρμα της αναψοκοκκινισμένο. Αυτή τη φορά, είδε την Λυάννα να πέφτει στον γκρεμό.

Σηκώθηκε και πήγε να κάνει ένα μπάνιο, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεπλύνει τον τρόμο από πάνω της. Στη συνέχεια, αφού ακολούθησε την πρωινή ρουτίνα της, πήγε στο γραφείο της. Εκεί την περίμενε ο Παύλος.
«Καλή σας μέρα, Πριγκίπισσα Δάφνη.» αποκρίθηκε ο νεαρός άντρας και έκανε μια υπόκλιση.


«Καλημέρα Παύλο.»


«Σας εχω νέα.»


«Παρακαλώ, κάθισε.»

Με μια κίνηση, η Δάφνη διέταξε να καθίσει σε μια από τις αναπαυτικές καρέκλες του γραφείου της.

«Λοιπόν, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω οτι οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 20.000!» είπε με περηφάνια ο Παύλος. Το συναίσθημα όμως αυτό τον εγκατέλειψε αμέσως μόλις είδε το ανέκφραστο πρόσωπο της Πριγκίπισσας. Παρόλα αυτά, συνέχισε.

«...Και αυτό σημαίνει ότι είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αρκετό κόσμο, επιλέγοντας πάντα αξιόλογα άτομα για να τεθούν στην υπηρεσία σας. Επομένως, έχουν γίνει 22 προσλήψεις για την αυλή, 30 προσλήψεις γαι την κουζίνα, 25 προσλήψεις για την καθαριότητα της οικίας και 32 προσλήψεις για υπηρετικό προσωπικό. Προς το παρόν εξετάζονται ακόμα κάποιες αιτήσεις και ήδη έχουμε δεκτεί τους πρώτους προσληφθέντες στην Βασιλική Κατοικία.»

Η σανίδα σωτηρίας μου (LGBTQ+, gxg)Where stories live. Discover now