Nastavak priče

364 13 11
                                    

Heej!

Pre nego što išta kažem kako vam se sviđa nova naslovnica, odnosno sve nove naslovnice?

Dugo sam razmišljala hoću li pisati nastavak priče ili ne i mislim da je došlo vreme da vam saopštim odluku :)

Kada sam dobila pitanje hoće li biti nastavka, sela sam i razmislila. Shvatila sam da bih mogla napisati čak još dva nastavka. U drugom bi Barbara želela nešto više sa Mateom, no on bi je odbio, a u trećem bi oni nakon nekog vremena ipak bili zajedno. I meni se činilo to odličnom idejom i bila sam sretna zbog toga. Onda sam dobila komentar u kom je pisalo da osoba koja ga je ostavila smatra da nema šta više da se kaže. Znam da lako možete saznati ko je taj komentar ostavio, no ne želim ni da postoji mogućnost da mislite da je devojka kriva za moju odluku jer nije. Ona je isključivo samo moja. I ona je sama rekla da bi volela nastavak, ali samo smatra da nema šta više da se kaže. Nakon tog komentara ja sam ponovo sela i razmislila. Poslednja rečenica priče govori o tome kako je prijateljeva devojka zabranjeno voće. To je neki Mateov princip kojeg se on drži i shvatila sam da ukoliko ih nekada spojim on će svoja načela prekršiti, a to ne želim. Tako da odgovor na pitanje hoće li biti nastavka odnosno nastavaka je - neće.

No, ne budite tužni :) Šalim se, ovo ne znači da ću prestati pisati. Dobila sam novu ideju koju želim da odradim najbolje što mogu jer mi se jako sviđa i ne želim je uništiti. Ovih dana sve što želim je samo pisati tu priču i pripremam nekoliko nastavaka unapred. Priča će ići vrlo uskoro i iskreno se nadam da će vam se svideti. Postepeno ću vas obaveštavati o svemu jer želim da otkrivate o njoj korak po korak kako bih vam zadržala pažnju do samog objavljivanja pa ćete zato za početak dobiti samo ovo mutnu sliku kao mali nagoveštaj svemu onome što sledi :)

 Postepeno ću vas obaveštavati o svemu jer želim da otkrivate o njoj korak po korak kako bih vam zadržala pažnju do samog objavljivanja pa ćete zato za početak dobiti samo ovo mutnu sliku kao mali nagoveštaj svemu onome što sledi :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Do nekog sledećeg puta,

Martina :) 

Bila je željaWhere stories live. Discover now