Chapter 5 | "A mystery without answers."

49 5 0
                                    


20.12.2013, 15:05

Даниел вече се върна в управлението и разглеждаше последните показания. Тези дни се срещна с мениджърите и приятелите на момчетата. Общо взето нищо ново. Първо говори със Саймън Кауел. Познаваше ги добре,но за врагове си нямаше и на представа. Но как да вярваше на всеки като всекиго може да е убиеца? Трудно..

Пери Едуардс – годеница на Зейн Малик

Опечалена от загубата му. Много го обичаше и не знае какво ще прави без него. Нищо съществено. Колко много обича Зейн, каква двойка са биле. Интимни неща, които не вършат никаква работа на разследването."

Тя не му даде нищо конкретно. Болеше я от загубата му. Той умееше по някакъв начин да преценява хората само по държанието им. Тя бе добра и очевидно го е обичала много. Жалко наистина, биле са сгодени.. Другата е Елинор Калдър. Беше наистина съсипана, почти седмица от загубата на Луи Томлинсън.. последния оцелял, но и той бе убит. Имали са здрава, хубава и красива връзка. Но последната.. София Смит. Тя беше странна. Да, имаше я болката и печала, но имаше и нещо друго.

- Здравейте.-поздрави тя. Гласът ѝ не трепваше както на всеки другиго.

- Здравей.-отвърна той.-Знаеш защо съм тук. От скоро сте биле заедно, но се познавате и от преди. Разкажи ми какво знаеш за него и дали се сещаш за някого, с когото е имал скарване, например.-каза той.

- Лиам беше изключително добър и мил. Голям кавалер и мечта за всяка жена. Да ,всеки мислеше Хари за идеала, но той.. той по-скоро бе флиртаджия. А Лиам бе романтичен, мил, добър..вътрешно всяка жена очаква това от мъжа. Той си бе хубав така, че според мен беше много повече от прословутия покорител на женските сърце Хари Стайлс..-в такъв момент се очакваше тя да скърби и да е тъжна, а не да говори против някой от приятелите на бившето си гадже, по-точно да говори по такъв начин за мъртвите.

- Госпожице, не говорете за мъртвите така. Какъвто си е бил – бил.-не се сдържа и я прекъсна.

- Съжалявам, нервите ми са опънати и не се съобразих какво говоря.-сведе глава. Той изсумтя под носа си. Такива превзети.... беше виждал много и му бе втръснало от тях.-Не мисля, че Лиам е бил в конфликт с някого. Той е спокоен и уравновесен човек. Дори не пиеше алкохол! Не вярвам дори някога да се е спречквал с някого. Толкова грижовен и добър човек като Лиам да се сбие е абсурд, никога не бих го повярвала.-добре, поне каза нещо полезно.

The Perfect MurderOnde as histórias ganham vida. Descobre agora