3.6

8.6K 601 402
                                    

vote +250 olunca yeni bölüm atarım bi de bi sürü yorum falan

Pazartesi günü okula gittiğimde bir şeylerin farklı olduğunu anlamıştım.

İnsanlar bana garip garip bakıyor ve normalde selam verip gülümseyen kişiler şimdi yüzüme bile sadece iki saniye bakıyordu.

Bütün hafta sonumu yatak odam, mutfak ve banyo üçlüsünün arasında geçirdiğim için kime ne yapmış olabilirim diye düşünmeye başlamıştım ama aklıma hiçbir şey gelmiyordu.

Cumartesi günü kızlarla mesajlaşmıştım ve benim hakkımda çıkan bir dedikodu olsaydı kesinlikle onlar söylerdi.

Neler olduğunu anlayabilmek için okulun içinde onları bulmaya çalıştım.

Claire ve Caitlin'i koridorda gördüğümde ise önce onlarda garip davranacak diye korktum ama beni görüp ikisi de gülümsediğinde derin bir nefes aldım.

"Günaydın," dedim, belki de insanların bakışları sadece benim kuruntumdur diye düşünmeye başlarken. "Bu sabah herkes biraz fazla mı garip yoksa bana mı öyle geliyor?"

Caitlin'in gülümsemesi birazcık soldu. "Dün gece olanlardan dolayı olmalı," dedi etraftakilere sanki gerizekalılar sürüsüymüş gibi bakarken. "Büyük ihtimalle seni suçluyorlardır."

"Dün gece olanlar mı?" Dün gece yatağımda Game Of Thrones'un son bölümünü izlerken tam olarak neyle suçlanıyor olabilirdim? "Neyden bahsediyorsun?"

"Bilmiyor musun?" Claire konuşurken en az benim kadar şaşırmış gibiydi. "Margo, dün gece Faith'in partisinde korkunç şeyler oldu."

Cumartesi günü kızlarla konuşmamın nedeni de beni Faith'in yakında şehirden taşınacağı için düzenlediği veda partisine gelmeye ikna etmeye çalışmalarıydı.

Hem kendimi iğrenç hissettiğimden hem de Faith, Scott'ın arkadaşı olduğu için bana o partide nefes aldırmayacağından gitmemiştim.

"Lafı dolandırmayı kesip bana neler olduğunu anlatın artık."

Claire ve Caitlin bir saniyeliğine birbirlerine baktılar ardından Caitlin konuşmaya başladı. "Justin," dedi sanki birileri onun hakkında konuştuğunu duysun istemiyormuş gibi gergin bir halde. "Arkadaşlarıyla partiye sonradan geldiler, kafaları baya güzel gibiydi. Dave de bizim biraz ilerimizde duruyordu ve ne olduğunu anlamadık."

"Justin birden bire ona saldırdı," diyerek Caitlin'in lafını devam ettirdi Claire. "Ortada hiçbir şey yoktu ama o çıldırmış gibi Dave'ye vurmaya başladı, Scott bile onu zar zor uzaklaştırdı."

"Siktir," diye fısıldadım midemin yandığını hissederken.

"Herkes sen ve Dave'in konuşmaya başladığını biliyordu, Justin de senin abin gibi olduğu için Dave'i senden uzak dursun diye dövdüğünü zannediyor olmalılar."

Eğer bir krizin eşiğinde olmasaydım Caitlin'in kurduğu bu cümle beni güldürebilirdi.

"Dave'in nasıl olduğunu biliyor musunuz?"

"Onu en son bütün suratı kan içinde görmüş olsak da, Ella o kadar da kötü olmadığını söylüyor," dedi Claire.

Kendime nefes almak için beş saniye verdim ardından içimde büyük bir can okuma isteğiyle arkamı döndüğüm gibi geldiğim yoldan gitmeye başladım.

Tam bahçe kapısına gelmiştim ki Scott'ı içeri girerken yakaladım.

"Justin nerede?" diye sordum onu kolundan tuttuğum gibi.

hauntingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin