19. časť

599 55 2
                                    

Po dlhom čase som sa s Alice konečne poriadne porozprávala. Povedala mi všetko, čo sa stalo za tú dobu. Hlavnú úlohu hral samozrejme Chris. Idiot roka.

Rozprávala už peknú hodinu a stále sa nevedela zastaviť. Pri tom všetkom bola pekne naštvaná a nevedela uveriť, čo jej spravil. Ževraj od neho odišla pred týždňom pretože ho našla s nejakou staršou ženskou v posteli naliatého ako činky.

,,A vieš čo je na tom najlepšie? Keď som sa ho opýtala čo to má znamenať, vieš čo mi na to odpovedal?" rozčuľovala sa Alice, pričom rozhadzovala rukami zo strany na stranu.

,,Povedal mi, že to vždy chcel skúsiť zo staršou a skúsenejšou. Vraj sa od nej mám čo učiť. Bastard." v tvári bola ešte červenejšia ako pred minútou. Zrýchlene dýchala a nervózne klepala prstami po stole.

,,Teraz budem hovoriť ako nejaká stará tetka ktorá si za svoj život mnohokrát nevrzla ale sakra, ako som si mohla nechať zobrať svoje panenstvo práve od takého dementa? Veď to nebolo ani pekné, len to ukrutne bolelo." sťažovala sa a ešte naštvanejšie hľadela niekam pomimo.

Už som chcela Alice odpovedať a upokojiť jej hnev, keď do kuchyne prikráčal Cameron vysmiaty od ucha k uchu s fľašou nejakej predraženej vodky.

,,Môžeš mi vysvetliť kde si dopekla bol?" naštvane som sa osočila na Camerona.

,,Kde by som asi tak mal byť?" odsekol podráždene.

,,Žeby s nejakou prsatou blondínkou v tvojej izbe? Popravde, myslela som si, že ťa už stihla zadusiť s tými melónmi čo jej ovísajú na hrudníku. Celkom sklamanie vidieť ťa dýchať." ironicky som prehovorila.

Cameron sa uchechtol.

,,Mala by si sa konečne začať starať o svoj život ako o životy druhých. Inak zostaneš stará panna do smrti. A to asi nechceš, či áno?" zaškeril sa a pokojne si odkráčal z miestnosti.

Zarazila som sa. Celkom dosť ma štvalo, že vie o mne tak súkromnú vec.

,,Vždy lepšie zomrieť ako panna, ako spať s Chrisom." zamrmlala si popod nos Alice.

,,Vieš čo? Neriešme to. Zbytočne sa viac rozčúlime, ako sme." prehovorila som finálne, načo sa Alice usmiala a kývla hlavou na súhlas. Pre dnešok mám témy Chris a pannenstvo myslím, že až až.

Neskôr sme spoločne prešli do obývačky, kde sa za tú dobu stihla nahromadiť menšia skupinka ľudí. Niektorích som poznala zo školy, iných zas vôbec.

Nechápala som hlavne, čo sa tu sakra deje.

Zrazu bol všade alkohol a vzduchom sa začal roznášať cigaretový smrad a rôzne iné vône na ktoré som radšej nereagovala.

,,Ten Jackson je celkom kus. Prečo som si to nikdy nevšimla?" Alice sa jasno zapozerala na Jacksona, ktorý sa horlivo rozprával s nejakým dievčaťom.

,,No to si snáď robíš srandu!" vyhúkla, na čo som sa na ňu nechápavo otočila.

,,Čo?" zamračila som sa.

,,Ten bastard je tu!" jej zlostivý pohľad spočíval na Chrisovi, ktorý spokojne sedel na gauči a v ruke zvieral balík cigariet.

Po týchto slovách som vedela, že téma Chris nie je len tak ľahko u konca a tento večer nebude tak pokojný ako som si myslela, že bude. Myslím, že bude ešte dosť zaujímavý.

,,Mám chuť mu ublížiť! Arg!" naštvane skrivila obočie a svoje ruky preložila na prsia. Vyzerala ako zúrivý býk v ohrade, čo bolo celkom vtipné. Keby Alice nepoznám, možno sa zasmejem.

,,Alice, upokoj sa a proste to nerieš. Vieš ako to minule skončilo s Mikeom však? Ten rozbitý nos si neurobil sám. Rozbila si mu ho ty a ako viem, mala si s toho dosť problémov." prehovárala som ju od všetkých zlých myšlienok ktoré práve mala. Alice som ale bohužiaľ poznala a vedela som, že bola schopná mu urobiť fasádu aj keby s toho nevýjde práve ako anjelik.

,,Dobre vieš, že mi to je jedno! Toto na mňa fakt neplatí, tak sa zbytočne nesnaž prehovárať mi do duše." otrávene mykla  ramenom a kráčala rovno k nemu.

Chvíľu som ešte stála na mieste a neskôr prikráčala bližšie aby som lepšie videla situáciu, ktorá sa odohrá. Medzi tým som si všimla Camerona, ktorý sa pokojne uvelebil na gauči hneď vedľa Chrisa.

,,Ale, koho že to tu máme?" preniesol provokatívne, pričom sa pozrel aj na mňa.

,,Bastarda, ktorý sedí predomnou." odsekla.

,,Nie, nie. Špatná odpoveď zlato. Máme tu dve kravy ktoré rovnako ubližujú a to dokonca len slovami," uchechtol sa.

Počkať, čože? Tou druhou kravou myslí mňa?

,,Prosím?" neveriacky som sa spýtala.

,,Počula si."

,,Ako si to o mne dovoľuješ tvrdiť keď ma dopekla nepoznáš?" prešla som bližšie a podráždene zazrela na jeho blbý ksicht.

,,Možno ťa nepoznám, ale niekto iný áno." usmial sa a postavil sa na odchod.

V ten moment  sa Alice usmiala a zrýchlene zareagovala. Chlapec sa ani nenazdal a už ležal na zemi s tvárou od krvi a odtlačkom jej päste. Jeho ruky mu hneď pristáli na rane s bolestným výkrikom.

,,Kurva, au! Si normálna? Asi si mi zlomila nos ty chudera!" zakričal Chris ako malé dievčatko, pričom sa mu s tváre lial prúd krvi.

Alice sa víťazne usmiala a znova prehovorila: ,,Ako si mi to povedal? Dávaj si pozor na slová lebo prídeš o niečo dôležitejšie ako nos. To ti sľubujem." výhražne mu pohrozila s ironickým výrazom.

Pamätáte si, ako som ju na začiatku prehovárala nech to nechá tak? Popravde, ľutujem to a som rada že ma nepočúvla a spravila to, čo chcela. Rozniesla jeho ego na kopytách. Veď predsa si to zaslúžil.

Chris sa pomaly a opatrne postavil zo zeme s rukou na krvacajúcom nose a rýchlim krokom odkráčal preč.

Najsmutnejšie ale bolo, že čakal od niekoho pomoc, no všetci naokolo boli taký napitý a nahúlený, že nevedeli vlastné meno a nie ešte to, aby sa starali o nejakého Chrisa. Dokonca aj sám Cameron zaspal s toho všetkého čo vypil a vôbec nereagoval. Vtipné bolo, že zaspal s fľašou v ruke.

Alice celá nadšená si s úsmevom nalievala pohár za pohárom nejakého silného alkoholu. Chvíľu jej to vydržalo a po nejakých desiatich minútach, ju to zložilo presne ako Camerona.

Všetci mimo, Priceová nie.

Ako som vravela, celé to skončilo inak ako som očakávala. Dokonca zaujímavejšie.  

BedfellowWhere stories live. Discover now