1. časť

2.2K 167 22
                                    

Ako každý deň som sa zobudila na nepríjemný zvuk budíka. Zdvihla som sa s postele a šla rovno do kúpeľne urobiť rannú hygienu,po rannej hygiene som sa išla obliecť. Obliekla som si čisto biely crop-top na to dlhý šedý kardigán a čierne legíny. Už som si len zobrala tašku do školy a pobrala sa dole do kuchyni v ktorej čakala mamka s raňajkami.
,,Dobré ráno Peyton." usmiala sa na mňa mama.,,Dobré mami." sadla som si za stôl a úsmev som jej opätovala,o chvílku som sa pustila do raňajok, pozdravila mamu a odfrčala som do školy. Keďže školu nemám ďaleko išla som peši a cesta mi trvala necelých 10 minút. Keď som vkročila do budovy už som videla Alice ako čaká na mňa s úsmevom na tvári, krokom som k nej prišla.,,Ahoj." usmiala som sa na ňu. Ona ma len odzdravila a už sme museli ísť do triedy pretože už malo zvoniť na hodinu. Sadli sme si do lavíc a čakali na učiteľa. Obzrela som sa na lavicu za mnou a ako vždy Cameron meškal. A kto je Cameron? Cameron je školský play-boy do ktorého je tu zaľúbená asi každá baba, teda okrem mňa a Alice.On je pán populárni a on si môže dovoliť meškať, veď aj vždy mu to prešlo a učiteľ ho ospravedlnil. Nikdy sme sa spolu moc nebavili pretože už odjakživa o mňa ani nezakopol, vlastne to ani nepotrebujem. Už zazvonilo na hodinu a učiteľ vstúpil do triedy,sadol si do učiteľskej lavice a začal rozoberať učivo. Prešlo asi 10 minút keď v tom sa rozleteli dvere od triedy a v nich ako inak Cameron, v tom momente sa začal ospravedlňovať. Učiteľ ho poslal si sadnúť a on tak aj spravil. Hodina už prešla rýchlo a o chvíľku zazvonilo na prestávku.
Po škole
Konečne je posledná hodina a zazvonilo na prestávku. Začala som sa baliť a pobrala som sa s triedy, zastala som sa na chodbe kde som čakala na Alice ktorá sa rozprávala so svojím priateľom Chrisom. Áno má priateľa, len ja som tá chudera ktorá asi ako jediná nemá priateľa na tejto škole.O chvílu sa rozlúčila s Chrisom a prešla ku mne.,,Alice? Nechceš sa dnes niekam zastaviť?" pozerala som sa na ňu a čakala na odpoveď. Smutne sa zatvárila a ja som vedela že má program s Chrisom.,,Vieš čo nechaj to tak." povedala som a odkráčala domov. Ako inak doma nikto nebol,otec bol už od rána v práci a mama príde až večer. Celý deň doma som v podstate nič nerobila, napísala som si projekty do školy a pozerala nejaké seriáli ktoré dávali v telke. Keď ma telka prestala baviť zobrala som si svoj notebook a skontrovala som všetky svoje sociálne siete. Nebolo skoro nič nové, nikto sa o mňa proste nezaujíma. Vypla som notebook a pozrela sa na čas,bolo 17:43 keď v tom mi prišla správa od Alice...

Takže ahoj,toto je prvá časť :) je síce krátka ale nabudúce bude dlhšia. V ďalšej časti bude už pohľad Camerona. Prepáčte že táto časť bola nudná ale nejako som začať musela :) budem rada za každý votes ale aj za koment. Ďakujem všetkým ktorý si prečítali túto časť. :)))

BedfellowWhere stories live. Discover now