4.časť

1.6K 136 4
                                    

Peyton's POV
Ležala som v izbe na posteli a odychovala pretože som bola dosť unavená zo školy. Niekto mi zaklopal na dvere tak som len zakričala že nech kľudne vstúpi. Otec otvoril dvere a vstúpil.

,,Pey,máme pre teba dobrú správu ohľadom toho spolubývajúceho ktorého hľadáš. Našli sme jedného ktorý má záujem, je to syn jednej mojej dobrej kamarátky." neveriacky som sa pozerala. Je mi jedno s kým to budem bývať, hlavne že budem mať vlastný oddelený život od rodičov.

,,Super, ďakujem ti že si mi s tým pomohol a našiel si mi spolubývajúceho. Kedy sa môžem sťahovať?" úsmev som mala od ucha k uchu. Otec sa usmial.,,Dnes ak máš čas pobal si kufre a zajtra ťa tam zoberiem aj s vecami. Ten chalan ťa tam bude už určite čakať a ak nie tak príde hneď po tebe." úsmev som mu opätovala.,,V poho, ešte dnes si to pobalím." kývol hlavou a odišiel z izby.

Vstala som z postele a začala radostne poskakovať ako 5 ročné dieťa ktoré dostalo novú hračku. Keď ma poskakovanie unavilo, zastavila som celá udýchaná a stála na mieste. Pozrela som na hodiny a uvedomila si že by som sa mala začať baliť. Vybrala som dva veľké kufre a jeden menší. Začala som do jedného s nich ukladať veci zo skrine. Do druhého som dala ostatné veci ktoré sa nezmestili do prvého kufru zo skrine a keďže tam zostalo kus miesta nabalila som tam spodné prádlo ktoré miesto zaplnilo.

Do tretieho menšieho som nabalila kozmetiku, šperky a už len osušky a uteráky, šampóny a podobne. Hlasno som vydýchla keď som mala všetko zabalené. Bol už večer šesť hodín keď som si sadla pri mobil a zapla som facebook na ktorom mi ukazovalo jednu žiadosť. Žiadosť sa mi ukázala a keď som uvidela kto mi ju poslal neverila som. Cameron Dallas, pán dokonalý mi poslal žiadosť mne obyčajnej chudere nepopulárnej?! Čo sa mu stalo.

Chvíľu som rozmýšľala či mu to potvrdím alebo nie. Rozhodla som sa že mu to teda potvrdím. Aj tak si s ním nebudem nikdy písať ale to je jedno. Moje brucho začalo vydávať nejaké čudné zvuky. Aha, asi som hladná. Pobrala som sa s izby do kychyne kde som si urobila cereálie s mliekom, nechcela som nič ťažké na noc aby mi nebolo zle. Zobrala som si misku s cereáliami a šla znova do izby.

Čítala som si knihu a pri tom jedla cereálie. Dojedla som cereálie a misku položila na stôl v mojej izbe. Knihu som odložila, prezlieka sa do pyžama a zaliezla do postele. Chvíľku som ešte rozmýšľala ale potom som zaspala a viac neviem.

Ráno

Ako každé ráno som za zobudila. urobila rannú hygienu. Obliekla sa, urobila si desiatu do školy, pozdravila mamku a išla pomalým krokom do školy.

V škole som všetko povedala Alice, ona sa len vypytovala že či neviem ako sa volá ako vyzerá a podobne. Toľko otázok naraz fuuu. Už som si išla sadnúť do lavice a vybrať si veci na hodinu. Zaujímavé Cameron nemešká. Ani včera ani dnes.

Už zvonilo a všetci sa na pozdrav postavili. Stará Thomsonová, neznášam ju. Niečo mlela ale ja som vôbec nepočúvala ale bola vo svojom vlastnom vesmíre s jednorožcami a lietajúci obláčikmi.
,,Peyton! Si medzi nami?" vykríkla po mne. Len som kývla na súhlas. Jennie vzadu s jej bandou ma začali ohovárať, veď ako inak.

Konečne bolo po hodine ale čakalo ma ďalších šesť. Rozprávala som sa s Alice ale potom znova zazvonilo a do triedy vstúpil mladý učiteľ Jeffed. Prešlo 5 minút a mne bolo hrozne zle. Zdvihla som ruku a začala som sa hlásiť. Učiteľ mi dal slovo. Povedala som čo mi je a on ma poslal sa nadýchať von na čerstvý vzduch.

Zacítila som cigarový smrad. Trošku som zabočila sa roh školy a uvidela som to čo som zrejme nemala. Cameron sedel na lavičke s cigarou v ruke. Ani som si nevšimla že nie je v triede. Rýchlo som chcela odísť ale miesto toho som tam stála ako poleno a pozerala sa mu priamo do očí.,,Potrebuješ niečo?" spýtal sa ma.,,Nie ja...je to nadlho.." už som sa otočila na odchod, keď na mňa prehovoril.,,Bol by som rád ak by si toto čo si videla nikomu nehovorila a zostalo by to medzi nami." povedal vážnym tónom v hlase. Kývla som na súhlas a odišla preč, bolo 7 minút do zvonenia čiže som nešla ani do triedy ale sadla si na lavičku na chodbe a opakovala si to čo sa stalo v hlave.

***
Prešla posledná hodina a konečne prídem domov a sťahujem sa. Celkom sa bojím toho kto bude ten chlapec, ako bude vyzerať a či spolu budeme vychádzať.

Zbalila som si veci do batoha a išla domov.

Po ceste som videla v parku Alice s Chrisom a všimla som si že tam bol aj Cameron,Nash a nejaký chalani s vedľajších tried. Čo tam sakra Alice robí?!

Prešla som bližšie a uvidela som Alice s cigaretou v ruke ako aj ostatný čo tam boli. Neverím čo vidím. Alice bola vždy čistá odkedy jej brat zomrel na rakovinu pľúc. Vždy vravela že s tým nikdy nezačne. Chris ju úplne zmenil, bojím sa že začne aj s drogami. Viem že Chris si niečo pichá ale či o tom Alice vie neviem

Radšej som ušla preč lebo som nechcela aby si ma všimli. Nechcem mať problémy a vysvetľovať im prečo som ich sledovala. Teda nebolo to žiadne sledovanie.

Prišla som domov a pozdravila mamku. Tá mi vysvetlila že otec príde až o piatej z práce a potom mi pomôže s vecami.

Ahoj ♥ prepáčte že nebola dlho časť ale mala som veľa vecí do školy. Tento diel je oničom ale čo už :'D
Budem rada za každý votes alebo pekný komentár :).. ďakujem všetkým čo čítajú túto story a podporujú ma v tom ♡ v médiách Alice a Chris ♥♥♥

BedfellowWhere stories live. Discover now