11. časť

1.5K 139 25
                                    

Vchádzala som do dverí a už od tial som počula hlasné vzdychy.

Pomalým a štipku opatrným krokom som prechádzala k obývačke až sa mi naskytol pohľad na niečo čo asi nemal.

On a ona spolu na gauči, rovno v obývačke!

Rýchlo som sa strhla preč do izby a za sebou zavrela.

S kým to len bývam, toto mi je čert platný.

Pilne som drtila hru na mobile kým ma neprerušilo klopanie na dvere. Mobil som položila na nočný stolík a otvorila.

Pred dverami stál Cameron len v boxerkách s rozcuchanými vlasmi.,,No čo? Už si dokončil svoju misiu pod menom 'traf sa do diery blondíne'?" uchechtla som sa.,,Práve pred chvíľou." mrkol na mňa.,,Gratulujem, ale ten gauč ste si mohli odpustiť. Najpr ho budem musieť sto krát prečistiť a až potom si tam sadnem aby som si znáhodou nesadla do niečoho do čoho by som nemala." mykol plecami na znak že mu to je jedno.,,Alebo vieš čo? Budeš ho čistiť ty alebo tá zakomplexovaná blondína!" rozhadzovala som rukami všade na vôkol.

,,To radšej kúpim nový, nič čistiť nebudem." odsekol.,,Rob čo chceš, len niečo rob." hodila som nad ním rukou.

Zbehla som do izby od kial som si vybrala čisté spodné prádlo a pyžamo. Nachystaná som mierila do kúpeľne kde som sa znova stretla s Cameronom.

,,Idem prvý." zamračila som sa.,,Nie, ty si tam častejšie ako ja a to tu ja som ženskou!" rozhorčene som prehovorila.,,Pozri, idem prvý a ak sa ti nepáči môžeš ísť so mnou. Ja budem len rád keď tam budem mať spoločnosť." šibalsky sa na mňa pousmial, chytil za boky, čím si k sebe pritiahol. Na mojej pokožke sa objavili zimomriavky.

,,Jasné." pretočila som očami a odsotila ho od seba ďalej.,,Ako chceš, keď nie po dobrom tak po zlom." zaškeril sa na mňa a rázne prešiel do kúpeľne.

Otrávene som čakala a opierala sa o stenu.

Po zhruba hodine čakania sa otvorili dvere pričom som hneď zacítila vôňu mužského sprchového gélu.

,,Dobré,čo?" uchechtol sa pričom ma vyviedol z tranzu nadýchavania sa vône z kúpeľne.
Pozrela som sa na neho ako od tial odchádza obalený v uteráku. V mojom uteráku!

,,Cameron okamžite to daj do dole!" zakričala som po ňom.,,Čo mám dať dole?" tváril sa nechápavo.,,Ten môj uterák čo máš na sebe. A vlastne mohol si sa spýtať." zamračila som sa.,,Kľudne si ho dám dole ale nič pod ním nemám." zaškeril sa.,,Uhm, tak si to radšej nechaj. Na to som fakt zvedavá neni." kyslo som odpovedala.,,Aj tak viem že po tom túžiš." provokatívne sa zasmial nad čím som pretočila očami a spolu s pyžamom som vošla do kúpeľne a automaticky sa zamkla.

***
Celá voňavá a čistá som vyšla z kúpeľni oblečená v pyžame.

Z kuchyne som počula povedomí hlas. Prešla som do kuchyne a uvidela mamu ako sa rozpráva s Cameronom.

,,Mami?" automaticky sa pozrela na mňa. Na jej tvári som uvidela modriny a zaschnutú krv.,,Preboha, mami!" zakričala som na celý byt a pribehla k nej.,,Čo sa ti stalo?" mlčala a svoj pohľad mala zapretý do zeme.

,,Cameron?" mlčal.,,Sakra! Poviete mi niekto čo sa stalo?!" naštvane som sa rozčuľovala.

,,Pey...Otec.." prehovorila a do očí sa jej hrnuli slzy.,,Čo je s otcom?" nechápavo som na ňu hľadela a čakala na odpoveď.

Z hlboka sa nadýchla a začala rozprávať:,,Cestovali sme autom nejakému jeho kamarátovi a jeho manželke. Už bolo pomaly večer a tma a my sme zastali na najbližšej benzínke pre nedostatok benzínu. Ja som sedela v aute a on tankoval. Už chcel ísť vyplatiť natankovaný benzín ale prišli k nemu piati silný chlapi, jeden ho chytil a ostatný ho začali mlátiť. Chcela som mu pomôcť, tak som vyšla z auta a kričala po nich nech mu dajú pokoj a jeden s nich ku mne prišiel, zhodil ma na zem a začal ma biť päsťou do tváre. Sama som bola omračená a nevládala sa ani postaviť a keď som to konečne docielila všimla som si že otec tam už nie je." po lícach sa jej hrnuli slzy.

Bola som v šoku a nevedela som čo povedať a tak som len hľadela na mamu ktorá bola psychicky na dne.

,,Ja..Mala by som ísť." strhla sa mama.,,Nie mami, dnes zostaneš tu. Oddýchneš si a zajtra nad tým budeme uvažovať." múdro som prehovorila.,,Ja len nechcem otravovať." vzdychla.,,Dobre vieš že ty neotravuješ a k tomu týka sa to otca." súhlasne kývla.

,,Určite musíš byť unavená a vyčerpaná, ustlem ti moju posteľ a ja budem spať tu." ukázala som na gauč.,,Nie ja sa kľudne vyspím aj tu." odsekla.,,Nie mami! Proste tu budem spať ja!" rozhodne som dupla. Znova kývla na súhlas a viac sa so mnou neskúsila hádať.

V izbe som jej ustlala svoju posteľ a spokojne kráčala späť k mame oznámiť jej že si môže ísť ľahnúť ak chce.

S polo úsmevom sa na mňa ďakovne pozrela a kráčala do mojej izby, automaticky za sebou zavrela. Cameron si v pokoji sedel na gauči.

,,Idem spať, takže bye bye." naznačila som mu prstom že má ísť preč.,,Vážne tu chceš spať? Pochybujem že tu sa vyspíš." s päsťou pobúchal po tvrdom a nepohldonom gauči.,,Mám snáď inú možnosť? Lepšie ako zem." kývla som plecami.

,,Možno by tu jedna bola." zazubil sa.,,Aká? Vaňa? Hmm, veď tú ani nemáme." zasmiala som sa.,,Nie, môžeš spať so mnou, mám veľkú posteľ." s rukou si prešiel po vlasoch a usmial sa.,,Tak to určite." ľahla som si na gauč a zakryla sa teplou dekou.,,Ako myslíš ale moja ponuka stále platí." postavil sa z druhého kraja gauča, zhasol svetlo a pochodoval preč z miestnosti.

Z jedného boku na druhý bok som sa stále prehadzovala a nevedela zaspať. Od bolesti chrbta som si sadla a pozerala sa von oknom na svetlá ktoré išli z mesta.

Znova som si skúsila ľahnúť a pokúsiť sa čo i len o pol hodinu spánku ale nepohodlný gauč mi to nedovolil. Pomaly som začala uvažovať nad Cameronovov ponukou. Dospela som k záveru že jedna noc ma hádam nezabije a radšej strávim jednu noc tam ako z dolámanou chrbticou. Rázne som sa postavila z gauča a namierila si to do jeho izby.

Potichu som otvárala dvere od jeho izby a tichým krokom vstúpila dnu.

Cez tmu som nevidela naozaj nič ani kam idem a čo je predomnou, proste som šla a dúfala že idem správne.

Moja pravá noha sa zrazu podkla o nejakú vec a druhá noha letela za ňou. Môj pád urobil hrozný hluk čo som nechcela ale pri mne sa to naozaj dalo čakať. Že znova všetko dokašlem.

Cameron rozvietil nočnú lampu, pretrel si svoje ospalé oči a svoj zrak upresnil na mňa, na jeho tvári sa objavil pobavený výraz.

Zamračila som sa na neho a pozrela sa na svoju poranenú nohu. Mala som ju trocha napuchnutú a modrú.,,Si v poriadku?" opýtal sa ma po dlhšom čase keď uvidel že hypnotizujem svoju nohu.,,Áno, teda zrejme ano." pomocou rúk som sa chcela zdvihnúť ale hneď ako som to chcela uskutočniť moja boľavá noha to nepovolila a ja som znova sedela na zemi ešte s väčšou bolesťou.

,,Kurva!" od zlosti som vykríkla keď som zbadala boľavé miesto na nohe ešte modrejšie ako predtým. Cameron ochotne vstal a pribehol ku mne.,,Dopekla Peyton, mohla si povedať že ťa to bolí a nehrať sa na hrdinku." s prstom mi prešiel po tom boľavom mieste.,,Au!" vykríkla som.

Znova po dlhej dobe som sa odhodlala napísať časť a vyšlo s toho toto. Aj keď dúfam že sa vám časť aspoň trocha páčila.💘 :D
Ako myslíte že to bude? Čo bude mať s tou nohou? Pomôže jej Cam?♡
Ja som sama zvedavá ako sa to vyvinie. XD
To by bolo asi všetko čo chcem.♥♥ Love you all my honeys.♥
-Bi💘

BedfellowWhere stories live. Discover now