13. časť

1.4K 127 20
                                    

Rozhodla som sa že Cameronovi o stretnutí nič nepoviem. Aj tak to nie je jeho vec a len by mi za to zbytočne nadával aj keď by to možno myslel dobre čo u neho nikdy nie je isté. Mení náladu zo sekundy na sekundu.

Asi budem dosť riskovať keďže neviem s kým sa to vlastne idem stretnúť ale tu ide hlavne o otcov život ktorý musím zachrániť bez ohľadu na ten môj.

Svoj mobil som položila na drevený stolík vedľa skrini.

Cez seba som prehodila platený sveter a boľavo kráčala do kuchyne pre vodu.

V tom momente keď som si do pohára lievala vodu rozoznel zvonček čo znamenalo že prichádza Cameronova banda nevychovancov ktorých tak veľmi neznášam.

Cameron im otvoril dvere a s veľkým hlukom vošli dnu a sadli si na gauč v obývačke.

,,Uhm, nevedel som že tu máš takú čajočku," svoj pohlad som zamierila na chalana ktorý to vykríkol. Cameron ľahostajne mykol plecami.,,No keď myslíš," zaškeril sa na mňa.

Vchodové dvere sa zrazu rozleteli a v nich stála Jennie.,,Ježiš, prepáčte že meškám ale rodičia," uškrnula sa a svoj zadok vyvalila na Camerona. Iba som prekrútila očami a brala sa späť do izby.

Sadla som si na posteľ a rozmýšľala. Rozmýšľala som o tom prečo ma tak Jennie štve a prečo mi vlastne aj trocha vadí keď sa motá okolo Cama.

Na mobile mi zablikala správa čo ma vyviedlo z myšlienok.

Stranger: Nezabudni, už zajtra.

Čítala som si to stále dookola. Zasa ma to dostalo do stavu kedy sa bojím čo bude a čo všetko sa stane.

Me: Niesom taká hlúpa aby som zabudla že ide o život môjho otca a tebe takú radosť zabiť ho neurobím.

Nechcela som mu odpísať ale predsa som to spravila a napísala môj názor.

Čakala som 15 minút kým odpíše ale nestalo sa. Moja únava zo všetkého ma zmohla a tak som pri telefóne doslova zaspala.

Zobudila som sa na to ako mi niekto vtrhol do izby. Až keď som si svoje rozospaté oči pretrela tak som zistila že je to Cameron.

,,Deje sa niečo?" unavene som sa spýtala. Neodpovedal, iba sa na mňa zhypnotizovane díval.,,Si v poriadku?" zamračila som sa. Nič, dokonca neviem či ma vôbec počúval. Iba sa na mňa díval ako keby vo mne niečo hľadal.

Položila som svoj mobil a postavila sa z postele. Zapla som nočnú lampičku a lepšie zazrela na Camerona.

Bol čudný, jeho oči a ten výraz ako keby bol narušený alebo niečo viac. Ani neviem ale mala som z toho zlý pocit a trochu strach. Ten pohlad ktorým ma prepaľoval ale zároveň vo mne niečo hľadal, nechápem.

,,Cameron desíš ma, prestaň prosím. Nie je to sranda," prešla som kúsok ďalej načo on prešiel bližšie.

Prichádzal bližšie a bližšie až zastal úplne pri mne. Zmocnil sa ma divný pocit ale nezmohla som sa na nič. Iba stáť a sledovať čo sa stane.

Svoje ruky položil na moje ramená a začal sa približovať k mojej tvári. Prisal sa mi na pery a venoval mi jeden dlhý a sladký bozk. V ten moment cez mňa prešlo niečo iné, záhadné a hlavne nové a nečakané. Dokonca zo mňa opadol strach.

Nebolo to dlhú dobu ale musím priznať že sa mi to páčilo. Jeho pery boli jemné a sladké. Dokonca chutili ako jahodová cukrová vata ktorú tak milujem.

Ľahol si do mojej posteli a v jeden moment zaspal. Mykla som plecami a ľahla si na druhý koniec postele.

Nechápala som sama sebe a hlavne tomu prečo sa mi to páčilo, prečo to spravil a jednoducho prečo sa tak choval.

Zatvorila som očné viečka a snažila sa v pokoji zaspať.

***

Zobudila som sa na to ako niekto kričí moje meno a popritom do mňa búcha.

Otvorila som oči a priamo nadomňou som uvidela Camerona.

,,No konečne, už som si myslel že si spadla do kómy," uchechtol sa.,,Prečo som v tvojej posteli a ako som sa sem dostal?" udivene na mňa zazrel.,,Vážne to chceš vedieť? Pretože ja sama neviem čo sa ti včera stalo a už vôbec nechápem prečo si na to nepamätáš," zaškerím sa.,,Hovor," sústredene si sadol na moju posteľ.

Skoro všetko som mu povedala až na časť kde ma pobozkal pretože ma vtedy prerušil a ja som nemala šancu povedať mu to.

,,Ja toho Bena zabijem. Určite mi niečo dal do vody keď som povedal že nebudem piť. Má plnú zbierku omamných látok takže pre neho to nebol problém dostať ma do transu aj keď som nechcel," rozčuľoval sa.

,,A pamätáš si aspoň niečo?" po chvíli som sa zaujato spýtala.,,Nie, vôbec nič. Mal by som, stalo sa ešte niečo?" zaškeril sa načo som pokrútila hlavou na znak nie. Klamala som.

Nechcem mu to povedať. Veď to je už vlastne jedno. Bol to len jeden hlúpy bozk o ktorom ani nevedel a aj keby vedel tak by neznamenal nič. Len by povedal že to nechcel alebo že to nebol on ale tie omamné látky ktoré v ňom plávali.

Mykla som nad myšlienkou plecom a zo skrini vyberala veci na prezlečenie. Cam pochopil že sa idem prezliecť a tak jednoducho odišiel.

Prezliekla som sa a na mobile pozerala news vo svete.

,,Sakra!" zakričal Cameron na celú bytovku. Zdvihla som sa a bežala sa pozrieť čo sa stalo.,,Rozlial som celé svoje raňajky," nasrane utieral mlieko na dlážke a zbieral cereálie.

,,Nič mi k tomu nepovieš?" nadvihol obočie a uprel zrak na mňa.,,Mala by som?" zaškerila som sa.,,Čakal som že mi začneš nadávať aký som neschopný ako minule," zasmial sa.,,Uhm, nechce sa mi," otvárala som chladničku a brala pomarančový džús ktorý som vzápätí naliala do pohára.

,,Dnes nebudem doma," prehovoril.,,Ani ja," napila som sa studeného džúsu.,,Kam ideš?" zasmial sa.,,Do toho ťa nič, ani ja sa ťa nepýtam kam chodíš," odsekla som.,,Už zas tie tvoje nálady," prevrátil očami a napil sa z môjho pohára.

Zamračila som sa na neho.

,,A keď chceš vedieť kam idem tak idem do klubu pretože mám nedostatok pohlavného styku a nemôžem to vydržať," snažil sa hovoriť slušne pričom sa smial.

,,Vieš čo je najlepšie? Že to vedieť nechcem takže nechápem načo mi to hovoríš," zasyčala som.,,Nežiarli už. Veď ja viem že aj tebe to chýba," provokatívne sa uškrnul.

,,A to som si myslel že dnes budeš pokojná," napokon prehovoril.,,To ty ma tu stále provokuješ," odsekla som a hodila po ňom vankúš.,,Upokoj hormóny dračica. Keď si taká nadržaná môžeme hneď, tu a teraz," naštvane som na neho zazrela.

--
Heyo heyo guys🔥
Konečne sa po dvoch mesiacoch hlásim spolu z novou časťou ktorá sa vám dúfam páčila. Ja viem že to je stále nuda ale dúfam že príde čas keď to už nudou nebude🐼
Znova sa ospravedlňujem že som tak dlho nič nenapísala ale nemala som vôbec náladu a ani čas pretože som si chcela prázdniny užiť⚡
Dúfam že sa nehneváte💗
× Your Cuddly💓

BedfellowWhere stories live. Discover now