10.časť

1.6K 136 24
                                    

Pomalým krokom som kráčala preč z tribúny okolo chlapčenských šatní s ktorých šiel hrozný hluk.

Dvere od šatni sa rozleteli a v nich stál Cameron spolu s Chrisom.

Ignorujúc som chcela prejsť a nepozorovať ich pohľady na mne ale Cameron ma zdrapil za ruku a pritiahol si ma k sebe.

,,Šmíruješ!?" na tvári mal typický úškrn.,,To fakt nemám za potrebu." uchechtla som sa a svoju ruku som ztrhla od tej jeho.

Automaticky ma znova chytil za ruku.,,Ale,čo je?" zasmial sa na mňa.,,Si idiot." svoju ruku som znova ztrhla z jeho a rýchlo bez slov odišla.

Vyšla som von z budovy a pozrela sa na hodiny na mobile. Úžasné znova som zmeškala autobus. To snáď urobil naschvál!

Chytila som svoju stredne ťažkú tašku a prehodila si ju cez pleco.

Na ďalší autobus sa mi čakať nechcelo a tak som rozhodla ísť ďalší krát pešo aj keď je to dosť ďaleko. Rýchlo som kráčala po chodníku smerom na druhý koniec mesta, kde samozrejme bývam.

V polovici cesty som už bola unavená a nadávala som sama na seba a na svoju kondičku, ktorá stojí za nič. Pokračovala som v ceste a asi za 20 minút som už otvárala dvere od bytu a vchádzala do vnútra.

Vyzula som si topánky a hneď prvú cestu som mala do svojej izby. V izbe som sa obliekla do domáceho oblečenia. Od únavy som si sadla na posteľ a do rúk si zobrala mobil na ktorom som preskúmala všetky sociálne siete.

Počula som ako sa otvárajú vchodové dvere a tak som sa zdvihla s postele a rozbehla sa pozrieť.

Na chodbe stála celkom vysoká blondína. Hneď svoj zrak presunula na mňa.

,,Hľadáš niečo a kto vlastne si?" slušne som sa spýtala pričom som po nej hádzala nechápavé pohľady.,,Do toho ťa nič nie?" na prst si motala svoje blonďavé vlasy.,,Asi ma do toho predsa niečo je keď tu bývam nie?" ironicky som sa zasmiala.,,Tu by mal bývať Cameron takže nechápem čo tu ty robíš." vyzula si svoje topánky a kabát si zavesila na vešiak.

,,Som jeho spolubývajúca čiže to tu robím." pretočila som očami.,,Keď ťa to tak veľmi zaujíma, poslal ma sem on že ho tu mám počkať. Ale keby viem že tu býva s takou trúbou ako ty, ani sem nejdem." zasmiala sa.,,Nikto ťa tu nenúti byť, tak ho treba počkaj pred dvermi." otrávene sa na mňa pozrela a už kráčala do obývačky kde sa uvelebila na gauči.

Mykla som plecami a sadla si na druhú stranu gauča. Zapla som telku a spokojne hľadela na nejakú show ktorú dávali. Ona si vybrala mobil a stále do neho niečo ťukala.

Za nejaké minúty sa znova otvorili dvere a na buchnutie zavrenia vchodových dverí som bola presvedčená že to bol Cameron. Okamžite pricupital za nami.

,,Som rád že si rozumiete." zasmial sa a ja som na neho vyvalila oči. Blondína sa postavila s gauča a silno Camerona objala. Cameron si sadol na gauč a blondínka na neho. Začali sa tam smiať a hlasno rozprávať o tom čo spolu budú robiť a podobné úchylnosti.

Už som nemohla strpieť ich reči tak som sa postavila z gauča a chcela odísť.

,,Kam ideš?" spýtal sa ma Cameron a na chvíľu otočil zrak na mňa.,,Nedá sa to tu počúvať takže idem do izby." otočila som sa mu chrbtom.,,Nezáviď." ozvala sa za mnou tá blondína načo som sa otočila, zdvihla jedno obočie a hlasno sa zasmiala.

,,Skroť si tú svoju štetku lebo je nejaká drzá na to že je v cudzom byte." mrkla som na ňu a provokatívne sa usmiala. Ona sa postavila s Camerona oproti mne s urazeným výrazom.,,Ako si dovoľuješ nazvať ma štetkou?! Aspoň nejako vyzerám a nie ako ty." obraňovala sa.,,Radšej nijako ako by som mala vyzerať ako štetka." povedala som s kľudným tónom v hlase.

,,Kľud Peyton!" zakričal na mňa Cameron. Blondínka sa uchechtla a sadla si znova pri neho. Pretočila som očami a odpochodovala do izby.

V izbe som sa prezliekla do čiernych džínsov a bieleho trička s nápisom. Zobrala si mobil ktorý som zastrčila do vačku džínsov a kľúče ktoré som držala v ruke.

Vyšla som na chodbu kde som si potichu obula tenisky a obliekla bundu.

***
Prechádzala som sa po rôznych uliciach ktoré som ani sama nepoznala.

Sadla som si na schody pred nejakou budovou a do uší si dala slúchadlá s ktorých hrala hudba. Začala som si pospevovať bez ohľadu na to či ma niekto bude počuť.

Zrazu som pocítila ako si ku mne niekto sadá. Pozrela som sa smerom na určitú osobu a slúchadlá si vybrala z uší.

,,Ahoj." pozdravil ma Thomas. Áno sadol si ku mne ten Thomas čo sa s ním vždy zrazím alebo od neho vždy schytám s niečím do tváre.,,Ahoj, čo ty tu?" slušne som sa ho spýtala. ,,To by som sa mal opýtať ja teba nie?" uchechtol sa.,,Ja tu sedím, nič viac." pousmiala som sa.,,A ja som bol v klube." ukázal na budovu za nami. Nechápavo som sa zatvárila, čím asi pochopil že som nevedela že to je klub.

Pozrela som sa na hodiny na mobile.,,Mala by som ísť, prepáč." postavila som sa zo schodov.,,Kľudne ťa domov hodím." usmial sa na mňa.,,Veď si pil nie?" udivene som na neho zazrela.,,To že som bol v klube neznamená že som aj pil. Takže ideš alebo nie?" usmial sa a ja som len kývla na súhlas.

Prešli sme k jeho autu a ja som si nasadla na miesto spolusediaceho a on na miesto šoféra. Thomas naštartoval auto a my sme mohli vyraziť.

Netrvalo ani 10 minút a auto už zastálo pred bytom.

,,Vďaka." vystupovala som z auta.,,Maličkosť." usmial sa.,,Tak ahoj, vidíme sa pondelok." odzdravil ma a ja už som za sebou zavrela dvere a odstúpila od auta.

Pomaly sa auto odďalovalo až som ho nakoniec nevidela vôbec.

Hello bbys!♡ Konečne nová časť a ja dúfam že sa vám aspoň trocha páčila.
Tak čo myslíte ako to bude s Thomasom? Chceli by ste viac aby bola Peyton s Thomasom alebo Camom? Inak toto je už alebo skôr konečne 10 časť! :3
Áno viem že neni ničím zaujímavá ale skôr z tých nudnejších. 💔 Btw v médiách blondína. :D
To je asi všetko.♡
-Bi💫

BedfellowWhere stories live. Discover now