37."Φεύγω"

11.2K 1K 124
                                    


NEW STORY -> το ανθοπωλείο🌷

"Καλημέρα" μουρμούρισα στον Μιχάλη και σηκώθηκα άκεφα από το κρεβάτι , δεν ξέρω τι έχω σήμερα , πάντως ξέρω τι δεν έχω και αυτό είναι όρεξη , θέλω απλά να κάτσω στο κρεβάτι και να κοιτάω το ταβάνι για ώρες.

Ότι έκανα και πριν πάνω κάτω , έχω ξυπνήσει ώρες πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι , ένας ακόμα λόγος για να είμαι άκεφη.

"Καλημέρα" με φίλησε πεταχτά μόλις σηκώθηκε από το κρεβάτι με κέφια , εντελώς το αντίθετο από εμένα δηλαδή, και προσπάθησα να χαμογελάσω , ίσως περιμένω περίοδο και με προετοιμάζει από τώρα.

Μπήκε στο μπάνιο και έκλεισε την πόρτα πίσω του , έτσι είχα την ευκαιρία να ξανά κάτσω στο κρεβάτι και να αναστεναξω δυνατά , μιας και πριν δεν μπορούσα γιατί δεν ήθελα να τον ξυπνήσω .

Ο σκοττ ακόμα κοιμάται και ούτε με αυτήν την εικόνα δεν μπόρεσα να ανεβάσω το κέφι μου.

Νομίζω ξεκίνησα να είμαι έτσι από χθες , όταν ο Μιχάλης πήρε τηλέφωνο τον μπαμπά του, με πολλά λόγια κανόνισαν να βρεθούν στο σχολείο , με την παρουσία όλων των καθηγητών.

Μετά από την ανακοίνωση του Μιχάλη για την προέλευση του πατέρα του στο σχολείο -σε τρεις μέρες θα έρθει αν θυμάμαι καλά γιατί είχε "δουλειές" - τα πόδια μου ένιωσα σαν να είχαν κοπεί όπως και η όρεξη μου , αφήνοντας ένα μισό γεμάτο πιάτο πάνω στο τραπέζι.

"Δεν νιώθεις καλά;" ρώτησε και πετάχτηκα από την τρομάρα μου , δεν το είχα καταλάβει ότι βγήκε από το μπάνιο.

"Απλά δεν έχω όρεξη" ανασηκωσα τους ώμους μου και προσπάθησα να ηρεμήσω την αναπνοή μου λόγου της μικρής ταραχής που μου δημιούργησε ο Μιχάλης όταν μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να το καταλάβω , αν και δεν φταίει αυτός, εγώ είμαι στον κόσμο μου.

"Φαίνεται" μουρμούρισε τελικά και αυτός πηγαίνοντας προς την ντουλάπα .

Τι ; κολλητικό είναι αυτό που έχω; πριν λίγο ήταν γεμάτος κέφια .

Σηκώθηκα και εγώ τελικά από το κρεβάτι - για δεύτερη φορά σήμερα - και πήγα στο μπάνιο για την καθημερινή μου ρουτίνα.

Κατέβηκα στην κουζίνα αφού ετοιμάστηκα και ο Μιχάλης ήταν ήδη εκει.

"Τι έχει να φάω;" ρώτησα και προσπάθησα να δείχνω πιο χαρούμενη , δεν μπορώ να βλέπω τον Μιχάλη μουτρωμενο , φαίνεται υπερβολικά κακός έτσι.

Ο λυκειάρχηςWhere stories live. Discover now