13."απαγορεύεται"

19.7K 1.4K 143
                                    

Νέο παρτ γεαα💕 vote and comment 📝 loves ❤️

✨🌸✨🌸✨🌸

Το ξυπνητήρι χτύπησε και πετάχτηκα απότομα από το κρεβάτι χαρούμενη , τέντωσα τα χέρια μου και μουρμούρισα τους στοίχους από το little things , καλύτερος τρόπος να σηκωθείς;

Το έκλεισα και πέταξα τα παπλώματα από πάνω μου , πήγα στο μπάνιο μου.

Έπλυνα τα δόντια μου και έπειτα χτένισα τα μαλλιά μου , άφησα κάτω την βούρτσα μου και ξεκίνησα να τα δένω σε μια απαλή γαλλική πλεξούδα , χαμογέλασα στο αποτέλεσμα και ξανά έφυγα με προορισμό το δωμάτιο μου.

"Για να δούμε" μουρμούρισα και ξεκίνησα να ψαχουλεύω την ντουλάπα μου , έβγαλα ένα μαύρο τζιν και μια πλεκτη μπεζ μακριά μπλούζα.

Έβγαλα γρήγορα τις πιτζάμες μου και άρπαξα το παρατημένο σουτιέν που είχα πάνω στην καρέκλα του γραφείου μου.

Φόρεσα βιάστηκα τα ρούχα μου και πήγα στην κουζίνα , έφτιαξα ένα τσάι αφού ένιωθα τον λαιμό μου ακόμα να πονάει και άρχισα να το πίνω βιάστηκα.

Πήρα ένα κασκόλ και το έδεσε γύρω από τον λαιμό μου, έβαλα τα μαύρα μου μποτάκια που έχουν τακούνι το μπουφάν μου και άρπαξα τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου.

Έκλεισα γρήγορα την πόρτα και κατέβηκα τα σκαλιά σχεδόν τρέχοντας.

Πρώτη φορά πηγαίνω πιο νωρίς στην δουλειά, γιατί απλά θέλω να τον δω

~~~~
Μπήκα στο σχολείο και κοίταξα το προαύλιο που ήταν σχεδόν άδειο , αφού η ώρα ήταν ακόμα 8 παρά 5.

Πρόσεξα ότι ούτε ο Μιχάλης ηταν εδώ επίσης , το αυτοκίνητο του έλειπε από το parking των καθηγητών, τζάμπα όλη η βιασύνη δηλαδή , θα μπορούσα να είχα φάει κιόλας πριν έρθω..

Το κουδούνι χτύπησε και ο Μιχάλης ήταν ακόμα εξαφανισμένος , την θέση του στο μικρόφωνο την πήρε ο υποδιευθυντής ο οποίος ανακοίνωσε μερικά πράγματα και ύστερα τους επίτρεψε την είσοδο μέσα στις τάξεις.

"Καλημέρα παιδιά" είπα χαμογελαστά μόλις μπήκα στο αγαπημένο μου τμήμα.

Φωνές χαράς ακούστηκαν και χειροκροτήματα σε όλη την τάξη και γέλασα, έπεσαν διάφορες ερωτήσεις για το τι έγινε και έλειπα όπως το είπανε τρεις ολόκληρες ημέρες , η αν είμαι καλά.

Τους απάντησα ότι είχα αρρωστήσει και αυτοί μου είπαν για το ποσό ανησύχησαν.

Αυτά τα παιδιά μπορούν να με φτιάξουν την διάθεση σε δευτερόλεπτα.

Ο λυκειάρχηςWhere stories live. Discover now