21."Χριστουγεννιάτικες διακοπές"

17K 1.2K 125
                                    

Κάτι μου λέει πως η εβδομάδα που έρχεται θα είναι μεγάλη.. (ναι είμαι αστεία)

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ 😭❤️ *dead*

"All I want for Christmas is you" τραγουδούσα στον διάδρομο σιγανά όταν βγήκα από την αίθουσα των εκδηλώσεων που γινόταν η εκδρομή για να πάω τουαλέτα.

Γέλασα από την χαρά μόλις αντίκρισα τον εαυτό μου στον καθρέπτη , χθες η Γεωργία είχε μια " καταπληκτική " ιδέα για το πως να εμφανιστούμε σήμερα στην γιορτή , έτσι βρέθηκα σήμερα με ένα κόκκινο φόρεμα μέχρι το γόνατο και μαύρες γόβες , ενώ το κεφάλι μου ήταν στολισμένο με έναν σκούφο του Αγίου Βασίλη.

Αφού έβαλα το κόκκινο κραγιόν - που όλες οι μαθήτριες και καθηγήτριες φορούσαν καθώς το θεωρούσαν " κώδικα" - βγήκα έξω με προορισμό πάλι στην αίθουσα των εκδηλώσεων.

Μόλις μπήκα μέσα τα παιδιά είχαν σταματήσει να μιλάνε και μερικά είχαν πάρει θέση πάνω στην σκηνή για να απαγγείλουν.

Πιο πέρα στις θέσεις των καθηγητών , κοίταξα τον Μιχάλη και πρόσεξα ότι είχε ένα χαμογελακι σχηματισμένο στο πρόσωπο του κοιτώντας με.

Ήταν όμορφος σήμερα , όπως πάντα βασικά , φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο με ανοιχτά τα πρώτα κουμπιά όπως πάντα με ένα σακάκι μαύρο από πάνω, το κεφάλι του ήταν και αυτό στολισμένο με ένα σκουφάκι του αι Βασίλη το οποίο το έβαλε μετά από μισή ώρα που τον είχα πρήξει.

Πλησίασα τις θέσεις και έκατσα δίπλα του , γύρισα ελαφρός του κεφάλι μου και το χαμογέλασα ελαφρός , κάτι που έκανε και αυτός ταυτόχρονα με εμένα , κάνοντας με να κρατήσω το χαχανητο μου με το χέρι μου μπροστά στο στόμα μου.

"Τελικά θα τους αφήσεις πιο νωρίς;" τον ρώτησα χαμηλόφωνα στο αυτί.

Αναφέρθηκα στα παιδιά , αφού η χριστουγεννιάτικη γιορτή κρατάει μόνο τις δυο πρώτες ώρες και τις υπόλοιπες έχουν κανονικό μάθημα.

Κούνησε αρνητικά το κεφάλι του και με κοιταξε με αυστηρό βλέμμα "τελευταία μέρα είναι σιγά τι θα πάθουν αν κάνουν μάθημα"

Ανταπέδωσα το βλέμμα του "μην είσαι τόσο αυστηρός μαζί τους, αστούς να φύγουν τις δυο τελευταίες ώρες"

"Και εσυ μην τα κακομαθαίνεις" είπε κατευθείαν.

Μας βλέπω να μαλώνουμε μέσα στην αίθουσα αν του πετάξω κάτι ειρωνικό , που με το ζόρι του κρατάω , στην άκρη της γλώσσας μου το έχω..

Ο λυκειάρχηςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα