10."εκδρομή & το στοίχημα"

21K 1.6K 251
                                    

Νέο παρτ γεαααα😭🌸 vote and comment loves .
Ερώτηση ποιον φαντάζεστε ως Μιχάλη ; 😉
🌸🌸🌸🌸

"Το Β1 με την κυρία οικονόμου" είπε ο Μιχάλης στο μικρόφωνο και ακούστηκαν φωνές χαράς και χειροκροτήματα από τα παιδιά κάνοντας με να χαμογελάσω.

Η Γεωργία έγειρε προς τα εμένα "βλέπω δεν σε συμπαθούν καθόλου" γελάσαμε.

Ο Μιχάλης συνέχιζε να λέει τους συνοδούς των τμημάτων στο μικρόφωνο και εγω απλά τον κοιτούσα.

Κοιτούσα πως τα χείλια του κουνιοντουσαν αργά, πως κοιτούσε τα παιδιά με ένα σοβαρό βλέμμα και το πως τα φρύδια του ήταν συνεχώς συνοφρυωμένα.

"Πάμε Δήμητρα" με σκουντηξε η Αλεξάνδρα βγάζοντας με από τις σκέψεις μου, δεν είχα καταλάβει ότι σταμάτησε να μιλάει , κατέβηκα τα σκαλιά και προχώρησα προς τα παιδιά.

"Καλημέρα" τους είπα χαμογελαστά μόλις έφτασα δίπλα τους, με καλημέρισαν και τους είπα να με ακολουθήσουν για να πάμε στο λεωφορείο τους.

Μολις φτάσαμε , ξεκίνησα να λέω τα ονόματα τους κοιτάζοντας την κατάσταση του τμήματος ενώ ταυτόχρονα και αυτούς για να είμαι σίγουρη ότι μπήκανε μέσα - έκανε το ίδιο και η Αλεξάνδρα με το Β3 στην άλλη πόρτα του λεωφορείου.

Μόλις τελείωσα με τα ονόματα έμεινα απο έξω και κοίταξα την Αλεξάνδρα "είναι όλοι εδώ;" φώναξε ώστε να μπορέσω να την ακούσω μέσα από την φασαρία που έκαναν τα παιδιά και οι μηχανές των λεωφορείων.

"Ναι" της είπα με τον ίδιο τόνο.

Είδα τον Μιχάλη να μας πλησιάζει και τον κοίταξα ερωτηματικά αφού πρόσεξα ότι κρατάει ένα χαρτί με ονόματα.

"Δεν έχεις δουλειά στο σχολείο;" τον ρώτησα μόλις έφτασε δίπλα μου.

Έχω να μιλήσω μαζί του από την Δευτέρα , που έγινα ρεζίλι όταν τον κατηγόρησα ότι πήγε με άλλη σαν να είμαι καμία υστερική κοπέλα του.

"Θα κάτσει εδώ ο υποδιευθυντής" σήκωσε τους ώμους του και γύρισε στη Αλεξάνδρα που ήρθε δίπλα μας "μπορείς να πας με το 3ο λεωφορείο, είναι μόνο ένας καθηγητής, θα κάτσω εγώ εδώ" της χαμογέλασε.

"Έγινε" του απάντησε και της έδωσε την νέα κατάσταση που κρατούσε , ανταλλάζοντας με την δικιά της.

"Γιατί απλά δεν πηγές εσυ εκει;" τον κοίταξα μόλις η Αλεξάνδρα έφυγε.

Ο λυκειάρχηςWhere stories live. Discover now