11."το ραντεβού"

21.8K 1.5K 173
                                    

NEW PART YEAHH, enjoy loves💘
Vote and comment 🌹

🌸🌸🌸🌸

Τύλιξα την μεγάλη ροζ πετσέτα γύρω από το σώμα μου , και βγήκα έξω από το μπάνιο.

Τα μαλλιά μου έσταζαν αν και δεν με πολύ ένοιαζε, δεν μου αρέσει να φοράω πετσέτα στα μαλλιά μου.

Κοιτάχτηκα στον καθρέπτη "τώρα με τι ξεκινάμε;" ξεφυσηξα και το βλέμμα μου έπεσε πάνω στην ντουλάπα.

Σκατα! Δεν ξέρω τι να φορέσω!

Ηρέμησε Δήμητρα , έλεγα στον εαυτό μου συνέχεια, απλά θα βγεις ραντεβού με έναν βλάκα που σου αρέσει υπερβολικά πολύ επειδή έχασες ένα στοίχημα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.

Άνοιξα γρήγορα την ντουλάπα μου και κοίταξα στα φορέματα, τα χέρια μου ακούμπησαν τις κρεμαστές και άρχισαν να πετάνε ένα ένα τα φορέματα που δεν θέλω πάνω στο στρωμένο μου κρεβάτι.

Το βρήκα! Χοροπήδηξα ελάχιστα από την χαρά μου και άρπαξα ένα άσπρο φόρεμα που φτάνει μέχρι το γόνατο, με μακριά μανίκια που τονίζει σωστά τις καμπύλες του σώματος μου, ήταν δώρο από την μαμά μου.

Απευθείας άνοιξα το κάτω μέρος της ντουλάπας μου για να βγάλω ένα ζευγάρι ασπρα εσώρουχα, και να άφησα πάνω στο κρεβάτι με το φόρεμα που διάλεξα , λίγο πιο πέρα από τον χαμό με τα αλλά φορέματα που δημιούργησα.. θα τα συμμαζέψω αργότερα.

Πήρα το ψαλίδι που κάνει μπούκλες και πήγα μέσα στο μπάνιο , το ακούμπησα δίπλα από τον πάνω στο καλάθι με τα άπλυτα , και έβγαλα στο πιστολάκι για τα μαλλιά , αφού χτενίστηκα ξεκίνησα να τα στεγνώνω γρήγορα, μόλις τελείωσα έβαλα το ψαλίδι στην πρίζα και το άνοιξα.

Μέχρι να ζεσταθεί , ξανά πήγα στο δωμάτιο μου και άφησα την πετσέτα να φύγει από το σώμα μου , δημιουργοντας έναν μικρό ήχο μέσα σε όλη την ησυχία που υπήρχε στο σπίτι.

Έβαλα γρήγορα τα εσώρουχα μου και άρπαξα το κινητό μου, έκανα scroll down στην μουσική μου και διάλεξα το κομμάτι που ήθελα βάζοντας την ένταση στο τέρμα .. το drag me down άρχισε να παίζει.

Πήρα το κινητό στα χέρια και προχώρησα προς το μπάνιο τραγουδώντας τους στίχους δυνατά.

"All my life you stood by me" τραγούδησα "when no one else was ever behind me" συνέχισα να γύρισα μια τούφα μου στο μηχάνημα , μετρούσα μέχρι το δέκα ενώ ταυτόχρονα τραγουδούσα.

Ο λυκειάρχηςWhere stories live. Discover now