39."Απολύεσαι"

11.2K 1K 86
                                    

σκέφτηκα κάτι καταπληκτικό ( ναι εγώ )
Όσες πάτε και ψηφισετε όλα τα κεφάλαια τις νέας ιστορίας(το ανθοπωλείο ) αφήστε ένα "🌸" στα σχόλια και θα διαλέξω μια στην τύχη για να της αφιερωθεί το επόμενο  κεφάλαιο του λυκειάρχη 😭❤️

Καθομασταν εδώ και κανένα δεκάλεπτο στο πάτωμα του μπάνιου , αφού ησύχασα και σταμάτησα να κλαίω άνοιξα να φάω την σοκολάτα.

Ο μόνος θόρυβος που Ακουγόταν μέσα στο μπάνιο ήταν αυτός που ανοίγω το περιτύλιγμα της σοκολάτας , και οι ανάσες μας.

Δάγκωσα ένα κομμάτι και προσπάθησα να μην αναστεναξω η κάτι τέτοιο , έχω τόσο καιρό να φάω που το απολαμβάνω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

Και το μπόνους είναι ότι βρίσκομαι στη αγκαλιά του Μιχάλη , μετά από τρεις μέρες.

Το αστειο είναι ότι πριν κάτι μήνες αν σκεφτόμουν κάτι τέτοιο η μου έλεγε κάποιος ότι θα βρισκόμασταν αγκαλιά θα είχα πεθάνει από τα γέλια, τον μισούσα πραγματικά .

Και τώρα έγινε εντελώς αυτό που δεν περίμενα , σταμάτησα να τον μισώ , βγήκαμε ραντεβού , τα βρήκαμε , μετακόμισα μαζί του , μαλωσαμε και τα ξανά βρήκαμε.

"Δημητρα;" ακούστηκε η φωνη του και γύρισα ελάχιστα το κεφάλι μου για να μπορέσω να τον κοιτάξω με μπουκωμενο το στόμα μου .

"Μμ;" είπα σαν να ρωτάω μιας και που δεν μπορώ να μιλήσω και γέλασε.

"Όλα εντάξει τώρα;" με ρώτησε και Κατάπια την μπουκιά "θα γυρίσεις πίσω;" ρώτησε χωρίς να προλάβω να απαντήσω στην προηγούμενη του ερώτηση.

"Όλα καλά " του χαμογέλασα , ξέρω ότι η αντίδραση του ήταν υπερβολική αλλά ήταν ταυτόχρονα δικαιολογημένη καθώς δεν ήξερε πως να φερθεί λόγο του ατυχήματος της αννας "και για το σπίτι αν με θες" πρόσθεσα ντροπαλά , τι αστειο , πριν λίγο έκανα εμετό μπροστά του και τώρα ντρέπομαι να του πω ότι θέλω να γυρίσω πίσω.

"Πλάκα κανείς τώρα;" με ρώτησε σοβαρά και με έπιασε από το πιγούνι για να τον κοιτάω στα μάτια "ήμουν μαλακας και το ξες " μου είπε "δεν ήθελα να σε διώξω σε θέλω σπίτι όσο τίποτα άλλο" συνέχισε χωρίς να σταματήσει να με κοιτάει στα μάτια και του χαμογέλασα ελαφρά.

"Κοιμήθηκα αγκαλιά με τον σκοττ επειδή μου ελειπες " πρόσθεσε και έμεινα με το στόμα ανοικτό.

Θεέ μου σε πόση άσχημη κατάσταση θα ήταν για να κοιμηθεί μαζί με τον σκοττ ;

"Εντάξει σίγουρα σου έλειψα" αστιευτηκα και σηκώθηκα απρόθυμα φεύγοντας από την ζεστασιά της αγκαλιάς του .

Ο λυκειάρχηςNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ