Dead or alive ?

1.7K 203 13
                                    


"Το δωμάτιο όπου βρίσκεται ο Χάρης Στεργιου ;" ρωτήσα  στη υποδοχή του ορόφου της εντατικής με κομμένη την ανάσα . Μην μου φύγεις μωρό μου τώρα που είμαι εδώ για εσένα !

"Στο διάδρομο άριστερα , δωμάτιο 306 !" Απάντησε ο άντρας με βαριά φωνή . Έτρεξα ακριβώς εκεί όπου με οδήγησε . Δυο γιατροί στέκονταν έξω από την πόρτα .

"Καλησπέρα ! Μπορώ να περάσω να τον δω !" Αναφώνησα έτοιμη να κλάψω . Δεν θα άντεχα αν με άφηνε .

"Δεσποινίς είναι αδύνατον ! Ο ασθενής είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και αρκετά ευάλωτος ! " μου απαγόρευσε κατηγορηματικά την είσοδο στο δωμάτιο .

"Τι εννοείται ; Τι του έχει συμβεί ; Πείτε μου σας παρακαλώ !" Παρακάλεσα . Αν χρειαζόταν θα έπεφτα και στα πόδια τους . Θα τους ικέτευε να μου πουν τα πάντα . Να μου πουν πως όλα θα πάνε καλά ! Όπως μου έλεγε πάντα εκείνος .

"Είστε συγγενείς του ;" με ρώτησε ο ένας από αυτούς και σταύρωσε τα χέρια του γύρω από το στέρνο του .

"Είμαι η κοπέλα του !" Είπα .

"Δεσποινίς , το ατύχημα που είχε ήταν πολύ σοβαρό . Έχει δυο κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις -που αποτελούν και την μεγαλύτερη ανησυχία μας - καθώς και πολλά σπασίματα , στα χέρια και στα πλευρά !" Με ενημέρωσε με απόλυτη ακρίβεια και ένιωθα την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου σε κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου .

"Θα ... θα γίνει καλά ;" τραυλισα .

"Εάν αντιδράσει θετικά στην θεραπεία , τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε ! Αυτό το βράδυ είναι πολύ σημαντικό για εκείνον . Ελπίζουμε να τα καταφέρει !" Μου απάντησε ο άλλος γιατρός και έπειτα μου χαμογέλασαν συμπονετικά . Απομακρύνθηκαν από το δωμάτιο και εγώ έμεινα από έξω να περιμένω υπομονετικά για ένα σημάδι σωτηρίας .

Ελπίζουμε να τα καταφέρει ....
Ελπίζουμε να τα καταφέρει ....

Αυτή η φράση παίζει συνεχώς στο μυαλό μου . Ο Χάρης μου ... Μην με αφήσεις μωρό μου ! Σε αγαπώ γαμωτο! Εξαιτίας μου είσαι εκεί μέσα ! Σε εμένα ερχόσουν μωρό μου ; Εσυ ήσουν το ατύχημα που είδα στο δρόμο ; Χριστέ μου !!!

Δεν μπορώ να αναπνεύσω . Βάζω το χέρι μου στο στέρνο μου σε μια προσπάθεια να ανασάνω . Το πρόσωπο μου έχει μελανιασει . Δυο νοσοκόμες τρέχουν προς το μέρος μου .

"Δεσποινίς ..." ακούγεται άχνα η φωνή τους .
"Είστε καλά ;" με ρώτησαν και μετά απόλυτο σκοτάδι . Την επόμενη που άνοιξα τα μάτια μου βρισκόμουν ξαπλωμένη σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι με μια μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο μου .

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now