Jealousy is not a good thing 🦄😈

1.8K 199 15
                                    

"Μα γιατι ειναι αναγκη να φύγετε σημερα ;" κλαψουρισα ενω στεκόμουν στην πορτα και ο Χρήστος βοηθούσε την Μαρινα να τοποθετήσουν τα πράγματα τους στο πορτ παγκαζ του αυτοκινήτου .

"Γιατι δουλευουμε κοι οι δυο Αριάδνη ! " απάντησε ο Χρήστος αγκομαχώντας καθώς η βαλίτσα της γυναίκας του ηταν ασήκωτη και γεμάτη με καλλυντικά , ρούχα δικα της , ρούχα του μωρού , παπούτσια και των δυο .

"Δεν σας χόρτασα !" Ψιθύρισα παραπονεμένα . Την ιδια στιγμή ο Χάρης πέρασε δίπλα μου με δυο μεγάλες τσάντες στα χερια του που του ειχε δώσει η γιαγιά με τα πράγματα της. Εγω γύρισα στο πλαι και έπεσα στην αγκαλια της .

"Κοριτσάκι μου ! Μην κανεις ετσι με και με στεναχωρεις! " με παρακάλεσε και εγω έσφιξα την λαβή μου γυρω απο την πλατη της .

"Θα μου λείψετε !" Αναφώνησα δυνατα ώστε να το ακούσουν και οι υπόλοιποι .

"Θα σας περιμένουμε και τους δυο σας στην Πάτρα μολις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελληνίων για να το γιορτάσουμε !" Φώναξε ο Χρήστος ενω η μαρινα έδενε τον μικρό αντρουλι μου στο καθισματάκι του .

"Καλα μην εισαι και σίγουρος οτι θα το γιορτάσουμε μεγάλε !" Ψελισσε ο Χάρης και ολοι ξεσπασαμε στα γελια .

"Οπως και να εχει εμεις θα σας περιμένουμε !" Επέμεινε . Επιβιβάστηκαν ολοι στο αυτοκινητο και σε λιγα μολις δευτερόλεπτα το αυτοκινητο ειχε εξαφανιστεί απο το οπτικο μου πεδίο . Έγειρα στο στέρνο του Χάρη και εκείνος χάιδεψε την πλατη μου .

"Παμε μεσα μωρο μου !" Ειπε έκλεισε την πορτα πίσω μας και με κολλησε πανω της .
"Και τωρα οι δυο μας !" Ψίθυρησε πονηρά και επιτέθηκε αργά και γλυκά στα χειλη μου . Τοσο μεθυστικό αυτο το φιλι καθε φορα... το άρωμα του εισέρχεται στα ρουθούνια μου και εξάπτει ολόκληρο το κορμί μου . Τον εχω αναγκη .

"Χάρη ..." μουγκρισα . Τα χερια του πέρασαν μεσα απο την κοντή μου μπλούζα και άρχισαν να χαϊδεύουν απαλα και κυκλικά την κοιλια μου . Στο επόμενο βογγητό ειχα μεινει μονο με τα εσώρουχα μου καθώς με τα χερια του κατάφερε να σκιςει την μπλούζα μου και να κομματιάσει το σορτσάκι μου .

"Θα μου το πληρώσεις αυτο !" Γέλασα προειδοποιητικά .

"Μην μιλας !" Με διέταξε και η παλαμη του κάλυπτε τωρα την περιοχή μου . Ωωω Θεέ μου ! Λιώνω στα χερια του και το κορμί μου συσπαται πριν καν με αγγίξει . Φιλάει και ρουφάει τον λαιμό μου και έπειτα με την ιδια μαεστρία επιτίθεται στο στήθος μου . Οι αναστεναγμοι μου ειναι ασταμάτητοι και εγω ειμαι στο έλεος του . Χαϊδεύει την περιοχή μου και ξαφνικα ενα δάχτυλο εισέρχεται στον κόλπο μου .

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now