It's party time 🎵🎶

3.6K 361 25
                                    


Το εφταωρο δεν λεει να τελειωσει . Χριστέ μου δεν αντέχω άλλο λυπήσου με ! Μια ωρα ακομη . Ενα βασανιστικό σαρανταπενταλεπτο και μετα ... διαβασμα !

Μέλινα γυρνά πίσω ... σκέφτηκα . Ποσο διαφορετικά θα ηταν τα πράγματα αν η χαζή η κολλητή μου ηταν δίπλα μου , στην θέση αυτού του πιγκουίνου . Δεν μπορω δίπλα του . Μου ξυπνάνε διαφορά ένστικτα , οπως να τον δολοφόνησω, ή μαλλον να τον πνίξω και μετα να τον πετάξω στην θάλασσα , η να του βαλω φωτιά ή να τον φιλήσω .

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !
ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΥΝΕΛΘΕ !  Ούρλιαξα στον εαυτό μου . Μου έρχεται εμετός και μονο στην ιδέα των χειλιών του πανω στα δικα μου .

"Πάρε το χερι σου , με εχεις στριμώξει " μου ειπε ο Χάρης . Ακομα δεν αρχίσαμε ... Φυσικά τον αγνόησα και συνέχισα να παρακολουθώ με υποτιθέμενο δέος την πολιτική συζήτηση που ειχε ανοίξει το φυτό της τάξης με τον καθηγητή της Πολιτικής παιδείας !

"Κουφή εισαι !" Φώναξε και με εσμπρωξε βιαια με τον αγκώνα του . Αυτο ηταν ... θα πεθανει !

"Εισαι ηλίθιο παιδιακι μου ;" τον ρώτησα μεταξύ σοβαρού και αστείου . Το χερι μου πόνεσε απο την απότομη κίνηση του . Κράτησα τον αγκώνα μου με την παλαμη μου και προσπαθούσα να ηρεμήσω τις σουβλιες που με χτυπούσαν μέχρι το κόκκαλο .

"Πόνεσες Άρια ;" με ρωτησε ειρωνικα . Στο μεταξύ η τετράδα απο πίσω ειχε πεθανει στα γελια με εμενα και τον κολλητό τους . Απολάμβαναν να ενοχλούν τους γυρω τους και να περιμένουν τις αντιδράσεις τους . Πολλα αδύναμα παιδια έχουν πίεση θύμα της ακραίας συμπεριφοράς τους και πολλες φορές βρέθηκαν στο γραφειο " για να κάνουν παρέα στον διευθυντή . " ...

"Θα ήθελες πιγκουίνε !" Αναφώνησα νευριασμένη και προσπαθησα να κρύψω τον πόνο μου .

"Η ωριμότητα σου εχεις χτυπήσει κόκκινο !" Γέλασε .

"Η δικια σου δυστυχώς εχει πιασει πάτο !" Αναφώνησα και εκείνη την ωρα το κουδούνι χτύπησε . Επιτέλους ! Λιγο ακομα και θα γινόμουν δολοφόνος . Έτρεξα αμεσως έξω απο την τάξη . Βρηκα μερικές περσινές μου συμμαθήτριες και χαιρετηθηκαμε  αλλα οι σχέσεις μας φέτος ειχαν ψυχρανθεί . Χρειάζομαι μια φιλη επειγόντως που να με καταλαβαίνει και να με συμβουλεύει οπως η Μελινα !

"Άρια ;" ακουσα την φωνη του μολις βγηκα στον προαύλιο . Σταμάτησα για λιγο μέχρι που εκείνος ηρθε μπροστα μου .

"Τι θέλεις παλι ;" ξεφυσηξα .

"Αν σου πω τι θελω τωρα ... ισως να φύγεις τρέχοντας ή ισως παλι να θελεις να μείνεις μαζι μου . Για να περάσουμε καλα  !" Ειπε πονηρά και μου έκλεισε το ματι .  Επιαςε μια τούφα απο τα μαλλιά μου και την στριφογυρισε με τον δείκτη του . Τι μαλακας !

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now