I'll tell you the truth !

1.9K 233 22
                                    


Λίγες εβδομάδες έμειναν πριν τις πανελλήνιες και εγω εχω να ανοίξω βιβλίο πανω απο μια εβδομάδα . Δεν ειναι οτι δεν θελω ! Ειναι οτι δεν μπορω ! Στα βιβλία , στα χαρτια και στα τετράδια βλέπω το πρόσωπο του , βλέπω καθε σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστα μου . Το πόνο , τον φοβο ! Και απο την αλλη την απόρριψη του Χάρη ! Μια μοιραία παρεξήγηση με εκανε να χάσω σε αυτην την περιπτωση τον φίλο μου που οσο και αν φοβαμαι να το παραδεχτώ ... Ειμαι τρέλα ερωτευμένη !

Το χειρότερο αίσθημα ειναι αυτο που βιώνω τωρα ! Και Οχι δεν ειναι η σωματική κακοποίηση και χειραγώγηση του "εγω" . Αλλα η κυριαρχία του φόβου έναντι της λογικής . Πως μπορει να εισαι τοσο ελεύθερος να μιλήσεις  μα συγχρόνως τοσο φιμωμένος . ; Τι ειναι αυτο που μπορει να σε κρατήσει απο το να βγάλεις φωνη , ήχο , κραυγη και να δηλώσεις με τον τροπο σου οτι δεν εισαι καλα , οτι πονάς και σιγοβράζεις μεσα σου !

Θα ερθεις σημερα σχολειο ;
Έλαβα το πρώτο μηνυμα μετα απο τοσες μερες απο την φιλη μου την Έλενα .

Οχι ! 
Απάντησα και πέταξα το κινητο μου στο κρεβάτι και ξάπλωσα δίπλα του . Τα ματια μου μισάνοιχτα , κόκκινα και πρησμένα . Το κινητο μου τωρα χτυπούσε . Αλλα τοσο η ψυχική οσο και  σωματική δύναμη με ειχαν εγκαταλείψει και δεν μπορούσα ουτε να δω το ονομα που αναγραφόταν στην φωτεινή οθονη του iPhone μου .

Αυτος που με καλούσε , δεν σταμάτησε . Επέμενε μάταια για μια απάντηση που δεν έλαβε ποτε !

Σηκώθηκα με βαριά βήματα και κατευθύνθηκα προς το μπανιο . Να ρίξω λιγο νερό στο πρόσωπο μου να αναζωογονηθεί . Στον μικρό καθρέφτη πανω απο τον νηπτητρα ήρθα αντιμέτωπη με μια Αριάδνη που δεν ηξερα . Αυτη που της ειχαν κλέψει τα όνειρα . Αυτη που κάποτε ηταν ενα ανθισμένο λουλούδι και τωρα μαράθηκε .

Τοσες μερες τωρα , περιφέρομαι όλη την ωρα , απο το πρωι μέχρι το βράδυ , στην κουζίνα και έπειτα στο δωματιο μου . Όσες φορές και αν προσπάθησαν τα παιδια να με βγάλουν έξω απο το σπιτι απέτυχαν παταγωδώς . Ο Χάρης δεν ασχολείται ομως πλεον μαζι μου . Νομίζει οτι εχω βρει την ευτυχία στο πρόσωπο κάποιου αλλου . Και που να ηξερε , οτι εγω έχασα την ευτυχία μου πιο γρηγορα απο οτι πίστευα .

[...]

2 εβδομάδες αργοτερα

"Αριάδνη γαμωτο . Τι συμβαινει με εσενα !" Φώναξε ο νευριασμένος Χάρης που εισέβαλε στο σπιτι μου χωρις να του δώσω την έγκριση μου . Δυο εβδομάδες τωρα ειχα χαθεί απο προσώπου γης ...

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now