Be my badboy 😈💑

1.9K 231 30
                                    


" Θα τον σκοτώσω τον πούστη !" Φώναξε . Τα χερια του σφιχτηκαν μεταξύ τους και σχημάτισαν μια γροθιά . Εκανε να κινηθεί ομως προσπάθησα να τον εμποδίσω με το μικροσκοπικό μου σωμα .

"Σε παρακαλώ Χάρη . Μη-" με διέκοψε απομακρύνοντας με με προσοχή απο μπροστα του .

"Φύγε Αριάδνη ! " φώναξε με όλη την ένταση της φωνής του . Ειχε χάσει τον έλεγχο και μια συνάντηση με τον Στέφανο δεν θα ευνόουσε την θέση του στην προκειμένη στιγμή .

"Οχι Χάρη ! Δεν θα σε αφησω να κανεις καμια τρέλα !" Του φωναξα και εγω με την σειρά μου .

"Τρέλα ; Εισαι σοβαρή ; Αυτος ο τύπος τόλμησε να ...να !" Δεν μπορούσε να ολοκλήρωση την φράση του . Σάλια έφευγαν απο το στομα του εξαιτίας της έκρηξης του . Οποίος τον έβλεπε θα καταλάβαινε πως ηταν ικανός για ολα . Ακομη και για να σκοτώσει τον καλύτερο του φίλο !

"ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ !" Ούρλιαξα . Σαστισε και με κοίταξε με το αυστηρό και αυταρχικό του ύφος .

"Γιατι δεν μου το ειπες ;" μου ειπε οσο πιο ήρεμα μπορούσε , ενω μεσα του πάλευε με τους δαίμονες του .

"Γιατι ηξερα οτι θα αντιδράσεις ετσι !" Απάντησα ειλικρινά κούνησα το κεφάλι μου δεξια και αριστερα .

"Θα τον καταγγείλεις !" Μου ανακοίνωσε και τίναξε τα χερια του , μάζεψε τα μανίκια της ζακέτας του και σταύρωσε τα χερια του γυρω απο το γυμνασμένο θώρακα .

"Δεν ..." ακούμπησε τον δείκτη του στα χειλη μου .

"Δεν εχει δεν ... Αν δεν τον καταγγείλεις θα τον σκοτώσω με τα ιδια μου τα χερια !" Μου ειπε άνετος και με ταρακούνησε απο τους ώμους . Έσκυψα το κεφάλι μου . Έκλεισα τα ματια μου και πήρα δυο μεγάλες βαθιές αναπνοές .

Θεέ μου τις ειχα τοσο αναγκη που ενιωθα να χανω τους σφυγμούς μου !

"Μην μου το κανεις αυτο !" Δάκρυσα . Μολις το αντιλήφθηκε έσπευσε να με κλείσει στην ζέστη αγκαλια του .

"Πρεπει μωρο μου ! Πρεπει !" Μου ειπε καθώς χάιδευε τα μαλλιά μου .

"Δεν θελω Χάρη !" Απάντησα ψυχρα . Σκούπισα τα δάκρυα μου και κατευθύνθηκα προς τον νεροχύτη για να γεμίσω το ποτηρι μου με δροσερό νερό . Εκείνος με ακολούθησε και πλησίασε απειλητικά κοντα μου . Τοσο ώσπου τα σώματα μας ηταν κολλημένα μεταξύ τους και το δικο μου περιφραγμένο μεταξύ του μαρμάρινου πάγκου και του Χάρη .

"Γιατι μωρο μου . Γιατι ;" ειπε γλυκά και έπαιξε με μια τούφα απο τα μαλλιά μου . Τον κοίταξα στα ματια και για μια στιγμή χάθηκα στο απέραντο γαλάζιο των ματιών του .

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now