It was an accident ...

1.6K 199 32
                                    


Οπτική Αγγέλου ( surprise penguins )

"Ετοιμη η φραπέδια φίλε !" Εσμπρωξα το μεγαλο ποτηρι του καφέ στον Στέφανο . Το μαγαζάκι μου , δεύτερο σπιτι του το ειχε κανει !

"Τι ειναι αυτο ρε μαλακα ! Μονο γάλα έβαλες μεσα !" Παραπονέθηκε οταν κατέβασε μια ρουφηξιά με το καλαμάκι . Τον κοίταξα στραβά και χαμογέλασα λοξά . Καθε μερα βρίσκει απο μια ατέλεια για το μαγαζί , τους καφέδες , την καρέκλα μέχρι και τα χρωματιστά καλαμάκια ! Δεν πάλευεται ο πουστης .

"Θα με βοηθησεις να μεταφέρω τις κουτες στην αποθήκη ;" τον ρώτησα .

"Αντε πηδήξου μαλακα ! Ήρθα να πιω καφέ και θα με κανεις δούλα σου !" Απάντησε ο Στεφανος γελώντας και συνέχιζε να πίνει απο τον καναπε του με κλειστά ματια . Κούνησα το κεφάλι μου με την κατάντια του και επιασα και τις δυο κούτες με τα χερια μου μεταφέροντας τες στην αποθήκη στο κατω μέρος του κτήριου .

"Δεν σου ειπα ρε ! Ειδα την Αριάδνη !" Φωναξα καθώς κατέβαινα προσεκτικά τα σκαλοπάτια . Ξαφνικα ακουσα εναν θόρυβο και εναν φουριόζο Στέφανο να τρέχει κατα πανω μου .

"Που ρε μαλακα ;" με ρωτησε .

"Καθώς ερχόμουν ! Ηταν λιγο χαμένη στον κοσμο της και έδειχνε ανήσυχη ! " τον πληροφόρησα . Συνέχισα να κατηφορίζω και αυτος με ακολουθούσε με το ποτηρι του καφέ στα χερια του . Μασαγε το καλαμάκι με τα δόντια του μέχρι που το έλιωσε .

"Γιατι;  Δεν την πηδάει ο γκόμενος ;" ειπε και κάγχασε γελώντας .

"Φίλε ειλικρινά δεν ξερω τι παίχτηκε μεταξύ σας τοτε ... ομως ..."

"Ακου ! Τιποτα δεν παίχτηκε ! Απλως η αθώα και γλυκια Αριάδνη , ειναι μια καριολα που ψάχνεται απο εδω και απο εκει !" Απάντησε νευριασμένος , φτύνοντας τα λογια του .

"Δεν εχω αυτη την εντύπωση για την συγκεκριμένα κοπέλα ! Αναφώνησα και αγκομαχώντας πέταξα τις χάρτινες κούτες στην γωνία μαζι με τα υπολοίπα μπαούλα .

"Η εντύπωση σου ειναι για τον ..."

"Ρε ξερεις τι με παραξένεψε περισσοτερο ! " ειπα και με κοίταξε ερωτηματικά . Ανεβήκαμε τις σκάλες και κλείδωσα την πορτα πίσω μου . Μπήκα πίσω απο την μπάρα και αυτος στην υπερυψωμένη καρέκλα απέναντι μου .

"Αντε μιλά ρε !" Φώναξε .

"Η κοιλια της ηταν πρησμένη ! " απάντησα σκεπτικός .

"Καλα ρε μαλακα ! Μπορει να πάχυνε !"

"Μα αυτο ειναι το θεμα ! Την πείραξα ρωτώντας την αν ειναι έγκυος και εκείνη μου απάντησε αγχωμένη και νευρική !" Του ειπα .

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Место, где живут истории. Откройте их для себя