Reason : number 2️⃣❕

2.9K 316 26
                                    


Φορεσα τις αρβύλες μου ... Ο θεος να τα κανει παπούτσια ! Και ημουν πλεον ετοιμη να αντιμετωπίσω τον αντίπαλο μου . Επρεπε να κερδίσω , οχι τιποτα άλλο , επρεπε να βουλώσουν και μερικά στοματακια ...

"Ετοιμη !" Φώναξε ο Αλέξης . Που ηταν αυτος ; Ωρα ειχα να ακούσω την φωνούλα του . Καλο κουμασι και ο Αλεξάκης !"

"Πανέτοιμη !" Φωναξα και ήπια μια γουλιά απο το ποτό μου . Φορεσα μηχανικά το κράνος μου πανω απο το κεφάλι μου . Μερικές τούφες απο τα μαλλιά μου κάλυψαν την όραση σου ομως ο Αλέξης έσπευσε να τις απομακρύνει απο το οπτικό μου πεδίο .

"Εισαι ψυχολογικά προετοιμασμένη για μια ήττα !" Ακουσα την φωνη του Μαριου απο πίσω μου . Γύρισα και τον ειδα να γελαει . Ρε αυτος τελικα ειναι καλός ! Τι χαμόγελο και τι δοντάκια ! Οοο ειμαι ανώμαλη ! Ειπα και χτύπησα στην σκέψη μου το μέτωπο μου με την παλαμη μου . Ξυπνά ηλιθια ... πρωτα οι πανελλήνιες και μετα οι γκόμενοι .

"Ειμαι ετοιμη για ολα , αγορι μου ! Εσυ εισαι ;" αποκρίθηκα ειρωνικα και έφυγα μακρια του χωρις να περιμενω την απάντηση του η οποία ισως και να με έθιγε . Κατευθυνόμουν προς το φούξια αγωνιστικό αυτοκινητο μου . Σοβαρά ! Φούξια ;

"Με το αυτοκινητο της Barbie περιμένετε να να νικήσω ;" φωναξα αστειευόμενη .

"Βασικά δεν περιμένουμε καν να τερμάτησεις !" Φώναξε η ηλιθια ξανθιά και έβαλε το κεφάλι της στον λαιμό του Χάρη χασκογελωντας ! Θα την πνίξω . Κρατήστε με !

"Βασικά εσυ να σκάσεις !" Ειπα απευθυνόμενη στην κυρια ~ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ~ . Χωρις να το περιμενω η αλήθεια ειναι ... δεν μίλησε . Απλως τυλίχτηκε σαν βδέλλα γυρω απο την ψηλή και γυμνασμένη κορμοστασιά του Χάρη.

"Λοιπον !" Φώναξε ο Γιώργος ! " Νομιζω πως ειμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε !" Συνέχισε στον ιδιο τόνο .

"Να πέσουν τα στοιχήματα !" Φώναξε ενας απο το πλήθος των αντρών .

"Εγω ποντάρω στην Αριάδνη !" Φώναξε ο Χάρης . Τι κανει λεει ο πιγκουίνος ; Αυτο τωρα να το εκλάβω ως κοπλιμέντο ; Αυτο το αγορι ειναι πιο ανεξήγητο και απο την θεωρία της δημιουργίας του κόσμου ! Αμάν πια !

"Τι λες ρε μαλακα ! Εμεις οι υπόλοιποι στον Μάριο !" Τσιρίξε ενας και ολοι συμφώνησαν μαζι του . Σοβαρά τωρα ; Ενας εναντίων 29 . Θα σε βγαλω ασπροπρόσωπο Χαρουλη !

"Λάβετε θέσεις !" Φώναξε ο Αλέξης ο οποίος στάθηκε μπροστα απο τα δυο αγωνιστικά αυτοκίνητα κρατώντας μια σημαία στα χερια του . Φορεσα την ζώνη μου , έβαλα το κλειδί στην μίζα, γκάζωσα και τωρα ημουν ετοιμη για μια ακομη νίκη . Κοίταξα τον Μάριο στα δεξια μου μου έκλεισε το ματι , και έπειτα έστρεψα την προσοχή μου ξανα στον Αλέξης περιμένοντας το σήμα της εκκίνησης .

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now