...some of the them want to abuse you...

2.3K 219 41
                                    



5 Μηνες Μετα

Ο χρόνος κυλάει απίστευτα γρηγορα . Ποιος θα το πίστευε οτι Εγω ! Το μικρό κοριτσάκι που κάποτε έπαιζε με τις κούκλες του τωρα θα ερχοταν η στιγμή που θα έδινε πανελλήνιες , θα άνοιγε τα φτερά του και θα πέταγε σε άλλους κόσμους , μακρια απο ολους και απο ολα ! 1 μήνας ειχε μεινει και μετα τελος .

Στο μεταξύ ολο αυτόν τον καιρο έγιναν πολλα και διαφορά . Η γιαγιά εχει εγκατασταθεί για τα καλα στην Πάτρα να βοηθάει τον Χρήστο και την εγκυμονούσα μέλλουσα σύζυγο του . Σε αυτο εχω να προσθέσω οτι προκειται για μια εξαιρετική και γλυκια κοπέλα που κανει τρισευτυχισμένο τον μεγαλο μου αδερφό ! Όσον αφορά τον Στέφανο απο το τελευταίο σκηνικό στο σπιτι μου , δεν εχουμε μιλησει . Μάλιστα επειδη προκαλούσε φασαρία και μπελάδες στους καθηγητής η διευθύντρια ζήτησε να αλλάξει τμημα . Αυτο ομολογώ πως ηταν μια μεγάλη ανακούφιση για εμενα . Με τον Χάρη εχουμε δημιουργήσει εναν πολυ στενό δεσμό ... Φιλίας ! Ολο αυτόν τον καιρο μιλάμε , γελάμε και γενικα περνάμε καλα .

"Άρια !" Η τσιριχτή φωνη του Χάρη τρύπησε τα αυτιά μου . Ηταν τοσο δυνατή που η ήχω αντιχησε  σε ολο τον διάδρομο του σχολείου .

"Τι θελεις παλι Πιγκουινε ; Δεν βαρέθηκες να με βασανίζεις ;" τον ρώτησα και εκείνος γέλασε .

"Ποτε δεν θα βαρεθώ να το κανω αυτο πριγκίπισσα ;" ειπε με την βραχνή και σεξυ φωνη του . Μπορει να ειχα ορκιστεί οτι θα τον βλέπω μονο ως φίλο ομως άπειρες φορές ειχα την επιθυμία να αθετησω τον όρκο μου και να τον πιάσω και να τον φιλήσω . Η φωνη του καθε φορα που μιλάει μου δημιουργεί ρίγη στην ραχοκοκκαλιά μου ...

"Θα μου πεις γρηγορα τι θελεις ; Θα αργήσουμε στο μαθημα !" Του υπενθύμισα μαλώνοντας τον ελαφρώς.

"Χαλάρωσε Φυτουλακι ! Απλως ηθελα να σου πω οτι το βράδυ όλη η Τρίτη λυκείου διοργανώνει ενα αποχαιρετιστήριο πάρτυ ! Θα με συνοδευσεις ;" με ρωτησε και ανοιγοκλεισε ταχύτατα τα ματια του . Το σκέφτηκα για λιγο και κατέληξα πως θα ηταν μια καλη ιδέα να ξεφύγω απο τα διαβάσματα και να ζησω έστω και για λίγες ώρες την ζωη μου .

"Ενταξει !" Ειπα και εκείνος χαμογέλασε .

"Παμε τωρα μην χάσεις το μαθημα σου ... " με ειρωνεύτηκε " και θα συζητήσουμε αργοτερα τις λεπτομέρειες " συνέχισε και προφανώς εννοούσε ποτε θα συναντηθούμε . Προχωρούσαμε μαζι μέχρι το τέλους του διαδρομου όπου βρισκόταν η ταξη μας .

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now