Good Morning Baby

2.2K 212 20
                                    



"Μμμμ. " τεντώθηκα και ενιωσα το σωμα μου να χτυπαει σε κατι σκληρό . Ψηλάφησα με τα δάχτυλα μου μονο για να διαπιστώσω πως δίπλα μου κοιμόταν ο Χάρης . Τα απαλα μαλλιά του χάιδευαν τον ωμο μου και τα χερια του ηταν τυλιγμένα γυρω απο την κοιλια μου .

"Μωρο μου ;" αναρωτήθηκα γλυκά και τον σκούντηξα . Επρεπε να ξυπνήσουμε . Με μισάνοιχτα ματια ειδα στο κινητο μου πως η ωρα ηταν περασμένες 12 .

"Ασε με να κοιμηθώ λιγο ακομη ρε μανα !" Φώναξε στον ύπνο του και μετακινήθηκε απο την προηγούμενη του θέση

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Ασε με να κοιμηθώ λιγο ακομη ρε μανα !" Φώναξε στον ύπνο του και μετακινήθηκε απο την προηγούμενη του θέση . Γέλασα πνιχτα με το σχόλιο του . Σήκωσα απαλα το χερι του απο πανω μου και το τοποθέτησα πανω στο στέρνο του . Σηκώθηκα απο τον καναπε σιγανά ώστε να να μην του χαλάσω τον ύπνο και να τον αφησω να κοιμηθεί λιγο ακομη .

Κατευθύνθηκα προς την κουζίνα . Άνοιξα τα ντουλάπια και εβγαλα δυο μεγάλες κούπες για να φτιάξω καφέ. Αναζήτησα σε ολα τα ντουλάπια κάτι που θα με βοηθούσε να καταπολεμήσω την πείνα μου ομως δεν υπήρχε απόλυτως τιποτα . Επειγόντως σούπερ μάρκετ !

Έχυσα τον καυτό καφέ μεσα στις κούπες και τους τοποθέτησα και τους δυο πανω στον τραπεζι της κουζίνας . Αποφάσισα να περιπμενω και τον Χάρη να σηκωθεί . Το οποίο δεν άργησε και να γίνει ...

"Γιατι εχεις βαλθεί να μου χαλασεις τον ύπνο μωρο μου ;" με ρωτησε περιπαιχτικά . Στάθηκε πίσω μου , τύλιξε τα χερια του γυρω απο την κοιλια μου και τα χειλη του άγγιξαν το απαλό δέρμα του λαιμού μου . Έγειρα το κεφάλι μου στο πλαι , δίνοντας του περισσοτερο χώρο να συνέχισει την "δουλεια " του .

"Δεν εκανα κάτι ! Ειμαι αθώα !" Του ειπα πονηρά . Δάγκωσε τα χειλη του και μου χαμογέλασε .

"Σε παρακαλώ , μην με κοιτάς με αυτο το βλέμμα ! Αντρας ειμαι που να πάρει !" Φώναξε και δεν άντεξα παρα να γελάσω .

"Το μωρο μου ... εγινε αντρας ;" τον πείραξα και πλησίασα κοντα του , χαϊδεύοντας την γυμνασμένη κοιλια του . Άφησα ενα απαλό φιλι στα χειλη του . Δεν έδωσα συνεχεια ομως καθώς ειχα πρωτα αναγκη να πιω καφέ για να ανοίξει το ματι μου .

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now