Im in this fucking bet 🎴✔️

2.3K 249 14
                                    

{Οπτική Χάρη }

"Μαλακα που ησουν τοσες ώρες !" Με ρωτησε ο Γιώργος μολις μπήκα ξανα μεσα στο σπιτι του Στέφανου . Πω ρε φίλε , δεν βλέπω μπροστα μου απο τον καπνό . Ο Στεφανος παίζει να ηταν τυφλά στο μεθύσι . Παραπατούσε και σερνόταν απο καναπε σε καναπε .

"Εκανα μια βόλτα να παρω λιγο αέρα γιατι εδω μεσα βρωμάει καλτσα, παπούτσι και τσιγάρο . Έλεος ανοίξτε και κανενα παραθυρο θα πεθάνουμε. !" Αναφώνησα και κούνησα τα χερια μου για να απομακρύνω την μυρωδιά απο τα ρουθούνια μου . Στην ουσία ομως προσπαθούσα να δώσω έμφαση στα λογια μου και να φανώ πιο πειστικός .

"Σιγά ρε μαλακα ! Χαλάρωσε !" Αποκρίθηκε ο Αλέξης . Την ιδια στιγμή η Ελένη σηκώθηκε απο τον καναπε και φόρεσε το μπουφάν της .

"Που πας μωρο μου !" Την ρωτησε ο Γιώργος και εκείνη του χαμογέλασε γλυκά ενημερώνοντας τον για την αποχώρηση της απο την "τέλεια " στιγμή με την παρέα . Σηκώθηκε και εκείνος με την σειρά του και την ξεπροβόδισε. Τζέντλεμαν ο Γιώργος .!

"Λοιπον μάγκες τωρα που εφυγε και η Ελένη !" Αποκρίθηκε ο στεφανος με την μεθυσμένη φωνη του . "Θελω να ανεβάσουμε το ποσο για το στοίχημα . Η Αριάδνη ειναι ζόρικη γκομενα !" Τελείωσε την πρόταση του και ενιωσα ενα μικρό κύμα ζήλειας, αηδίας να με διαπερνάει . Οχι γαμωτο ! Μην χαλάς και εσυ ! Αστον να παίξει με την γκομενα οπως θα εκανες και εσυ ! Προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου πως δεν με ένοιαζε .

Οχι δεν με ένοιαζε . Αλλωστε τι ειναι οι γκόμενες ; Μονο για να της πηδάς ....

"Όντως μαλακα θα σου βγάλει το λάδι αυτη !" Αστειεύτηκε ο Αλέξης και ολοι γελάσαμε . Άρπαξα το φακελάκι με τον καπνό και άρχισα να στρίβω το τσιγάρο μου .

"Χάρη θα με βοηθήσεις ;" ρωτησε ο στεφανος και σταμάτησα να στρίβω το τσιγάρο μου και τον κοίταξα με ενα βλέμμα μεταξύ απορίας και σύγχυσης .

"Τι ; Θελεις να την πηδήξουμε μαζι ;" ειρωνεύτηκα και πνιχτα γελάκια ξέφυγαν απο μερικά στόματα . Εκείνος χαμογέλασε υπεροπτικά και με κοίταξε ξανα , πιο σοβαρά αυτη την φορα .

"Θα ήθελες μεγάλε ! Αυτο το κορμάκι ειναι μονο δικο μου !" Μου ειπε γελώντας . Ο μαλακας δεν της αξίζει ! Θα πληγωθεί . Αλλα ποιος χέστηκε ; Γυναίκες... όλες ίδιες ειναι .

"Καλα περιμενε να σου κάτσει πρωτα !" Πετάχτηκε ο Γιώργος .

"Λοιπον ξεφύγαμε !" Φώναξε ο στεφανος . "500!" Πρότεινε σοβαρά . Οπα ρε φίλε να μην σου κάτσει η γκομενα και να χάσω εγω το χαρτζιλίκι της εβδομάδας . ;!

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now