Reason : number 6️⃣

2.2K 259 30
                                    


"Ναι γιαγιά μου . Μην αγχώνεσαι τρώω !" Διαβεβαίωσα απο την αλλη άκρη της γραμμής .

"Να προσεχεις καρδούλα μου ! Θα χρειαστεί να μείνω λίγες μερες ακομη ." Με πληροφόρησε . Έσκυψα ελαφρώς το κεφάλι μου και κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη που κοσμούσε τον απέναντι τοίχο στην μεση του διαδρομου .

Το κουδούνι με αποσπάει απο τον συναισθηματικό μονόλογο της γιαγιάς και κατευθύνομαι προς την πορτα .

"Γιαγιά δώσε μου ενα λεπτό να ανοίξω την πορτα !" Της ειπα καθώς ξεκλείδωνα την κλειδαρια ασφαλείας .

"Μωρο μου !" Φώναξε ο Στεφανος και του έκλεισα γρηγορα με την παλαμη μου το στομα του . Κατάλαβε οτι μιλούσα στο τηλέφωνο και αμεσως έπαψε .

"Ποιος ειναι Αριάδνη ;" ακούστηκε η φωνη της γιαγιάς .

"Η-Η Έλενα ηρθε να διαβάσουμε !" Η μυτη μου σιγουρα θα μεγαλωσει . Τα ψεματα τρέχουν ασταματητα στην ανυποψίαστη "ηλικιωμένη γριούλα μου ".

"Καλα κοριτσι μου . Σε αφήνω ! Καλο διαβασμα " ειπε και τερμάτησε την κλήση . Ξεφυσηξα ανακουφισμένη που δεν ειχε ακούσει την αντρική φωνη του Στέφανου και πίστεψε πως η Έλενα με επισκέφθηκε πραγματικά . Εκείνος γέλασε και έπεσε πανω μου κλείνοντας με στην γερή αγκαλια του . Τα χειλη του κατευθείαν βρήκαν τον δρόμο τους προς τον λαιμό μου . Το προβλημα ειναι ομως πως αυτη η στενή μας επαφή δεν μου ξυπνούσε αυτα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα για τα οποία πολλοί καυχιούνται .

"Παμε στο δωματιο σου ;" μου ψιθύρισε γελώντας .

"Καλα ειμαστε και εδω !" Του απάντησα ψυχρα προκειμένου να αποφύγω κάτι περισσοτερο απο αυτόν ενω τα χειλη του επιτίθονταν ακομη στο ευαίσθητο σημείο του λαιμού μου . Η διάθεση μου αυτη την στιγμή ειχε πιασει πάτο . Η συζήτηση με τον Χαρη σε συνδυασμό με τον Στέφανο εχει δημιουργήσει ενα κουβάρι στο μυαλο μου .

"Τι εχεις ;" απομακρύνθηκε απο κοντα μου .

"Τιποτα απλως ειμαι κουρασμένη !" Τίναξα τα χερια μου

"Θα σε ξεκουράσω εγω !" Αποκρίθηκε πονηρά και μου έκλεισε το ματι ενω εγω τον κοίταξα με ελαφρώς γουρλωμένα ματια . Επιασε απαλα τον καρπό μου και τον χάιδεψε μεσα στα χερια του .

"Πονηρούλα !" Με μάλωσε " Τι θα έλεγες να παμε μια βόλτα ; Οι δυο μας ; " ρωτησε γλυκά

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now