The end is near

1.5K 191 8
                                    


Κλείνω δυνατά την πόρτα αναγκάζοντας τον να γυρίσει να με κοιτάξει. Όντως έκεινος στράφηκε στο μέρος μου και με κοίταξε με ένα περίεργο βλέμμα απορώντας για την ψυχρή και δολοφονική έκφραση του προσώπου μου .

"Τι έπαθες μωρό μου ;" με ρώτησε και σηκώθηκε αμέσως από την πολυθρόνα και άρχισε να κινείται προς το μέρος μου . Η ανάσα μου έβγαινα βαριά από τους πνεύμονες μου . Δεν ήξερα πως να διαχειριστώ την κατάσταση . Αν έπρεπε να ούρλιαξε , να κλάψω ή απλώς να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να τον αφήσω να μου εξηγήσει .

"Έφυγε η Ιωάννα ;" ρώτησα πρώτα για να βεβαιωθώ και κούνησε καταφατικά το κεφάλι του . Δεν ήθελα να βρίσκεται παρούσα η μικρή σε μια τέτοια συζήτηση με πρωταγωνιστες εμένα και τον αδερφό της . Άλλωστε ούτε είχα σκοπό να την πληγωσω . Σήμερα θα ακουστούν πολλά και αυτό είναι το μόνο σίγουρο .

" θα μου πεις τι σου συμβαίνει γαμωτο ;" ύψωσε τον τόνο της φωνής του . Μην ανησυχείς μωρό μου , θα τα μάθεις όλα σύντομα !

" Με απατας ;" τον ρώτησα ήρεμα , κλείνοντας τα μάτια μου για να ηρεμήσω τα νεύρα που κυρίευσαν το σώμα και την ψυχή μου .

" Τι βλακείες λες ;" φώναξε . " Πως σου ήρθε αυτό ;" συνέχισε . Δεν θα κατάφερνε αυτή την φορά να με τουμπαρει. Δεν θα μπορούσε άλλωστε . Ήμουν αποφασισμένη για όλα .

"Εκτός του ότι είσαι απόμακρος τις τελευταίες μέρες , δεν με αφήνεις να σε αγγίζω και όλη την ώρα λείπεις από το σπίτι . " έκανα μια παύση και με κοίταζε σαν χαμένος .

"Αφού ξέρεις βρε Αριάδνη ! Πήγαινα στην γιαγιά μου . Ήταν μόνη της και με χρειάζονταν μεγάλη γυναίκα είναι . " συνέχιζε το παραμύθι . Έπρεπε να τον ψάρεψω . Δεν μπορούσα να είναι σίγουρη ότι η πενυ μου έλεγε την αλήθεια . Άλλωστε ξέρω ότι είναι τσιμπημένη μαζί του και μας ζηλεύει .

"Ένα φίλι δεν θα σου έπαιρνε πολύ χρόνο !" Του πέταξα ψυχρά και γύρισα την πλάτη μου για να μην φανούν τα λιγοστά δάκρυα που έσταξαν από τα μάτια μου .

" Νομίζω πως παρανοήσες μάτια μου !" Επέμενε .

"Χάρη ;" τον ρώτησα έτοιμη πλέον να εκραγώ . Όσο και να προσπαθούσα δεν μπορούσα να το κρατήσω άλλο μέσα μου . Εκείνος δεν μίλησε . Μόνο κλείδωσε τις ματιές μας .

"Πηδήξες την Πενυ ;" είπα με σταθερή φωνή παρόλο που τα σώθηκα μου καιγόταν και έλιωναν συγχρόνως .

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now