He was there !!!

1.5K 188 15
                                    


11:45

Δεν ήρθε !
Γαμωτο δεν ήρθε . Και έχω ένα τρομερό προαίσθημα . Από το πρωί η καρδιά μου είναι σφιγμένη και νιώθω συνεχείς πόνους . Μήπως δεν πρέπει να φύγω ; Αλλά από την άλλη είναι και η σχολή . Τέλος Αριάδνη ! Πρέπει να το πάρεις απόφαση . Δεν ήρθε, δεν σε θέλει . Ίσως να έχει προχωρήσει στην ζωή του αυτούς τους τελευταίους μήνες . Ίσως ... ίσως ...ίσως ....

ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ .

Το κορνάρισμα από το ταξί με έβγαλε από τις σκέψεις μου . Έσυρα με τα δυο μου χέρια της βαλίτσες μου . Ο οδηγός βγήκε από το όχημα για να με βοηθήσει . Τοποθέτησε της βαλίτσες μου στο πορτμπαγκάζ και έπειτα μπήκε στο αυτοκίνητο και εγώ στην θέση του συνοδηγού .

"Που πηγαίνουμε ;" με ρώτησε και έβαλε το κλειδί στην μίζα .

"Αεροδρόμιο !" Απάντησα γρήγορα όσο η καρδιά μου τρελαινόταν . Ήλπιζα πως καθυστέρησε και πως από λεπτό σε λεπτό θα κάνει την εμφάνιση του . Έλα μωρό μου ! Ακόμη εδώ είμαι ! Ψιθύρισα από μέσα μου . Το αυτοκίνητο ξεκίνησε και οι ρόδες κύλησαν στην άσφαλτο . Απομακρυνόμουν από το σπίτι μου μαζί και από κάθε ελπίδα που είχα . Τα δάκρυα έτρεχαν ασταμάτητα από τα μάτια μου . Κοιτούσα έξω από το παράθυρο ώστε να μην γίνω αντιληπτή από τον οδηγό . Αηχοι λυγμοί έφευγαν από το στόμα μου .

"Είστε καλά δεσποινίς ;" με ρώτησε ο οδηγός . Σκούπισα διακριτικά τα μάτια μου και γύρισα να τον κοιτάξω .

"Μια χαρά , ευχαριστώ !" Απάντησα με ένα ψεύτικο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη μου . Δεν ήμουν καλά ! Καθόλου καλά ! Πως σκατα γίναμε έτσι βρε Χάρη ; Που είσαι γαμωτο ! Γιατί δεν ήρθες ! Σκεφτόμουν και τα δάκρυα μου πλήθαιναν ολοένα και περισσότερο .

"Πάλι ατύχημα ! Αυτές οι μηχανές έχουν σκοτώσει τόσο κόσμο !" Μονολόγησε ο οδηγός και στράφηκα προς μέρος του ξανά απαλλαγμένη από τα δάκρυα μου .

"Ορίστε ;" ρώτησα απορημένη .

"Να εδώ κοπέλα μου ! " έδειξε με το δάχτυλο του έξω από το παράθυρο . "Έγινε ατύχημα άκουσα . Ένας νεαρός με την μηχανη του ! Έτρεχε είπαν ! Να προσέχετε είστε νέα παιδιά !" Μου είπε σαν συμβουλή . Προφανώς θα είχε και εκείνος παιδιά . Έδειχνε μα συμπονά το θύμα της ασφάλτου . Ξεραμένο αίμα υπήρχε στον δρόμο και η μηχανη χιλιάδες κομμάτια . Κρίμα !

"Δυστυχώς , πολλές φορές είμαστε τόσο επιπόλαιοι που δεν βλέπουμε τον κίνδυνο ακόμα και αν αυτός είναι μπροστά στα μάτια μας !" Αναφώνησα και εκείνος συμφώνησε μαζί μου κουνώντας καταφατικά το κεφάλι του .

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now