You are not alone ... Never again

1.8K 238 28
                                    

Οπτική Χάρη

"ΜΕ ΒΙΑΣΕ " φώναξε και έπεσε στην αγκαλια μου . Σάστισα , πάγωσα ! Δεν ηξερα πως να αντιδράσω . Τι να κανω ! Τι να πω !

"Σσσς ηρέμησε μωρο μου !" Προσπάθησα να την καθησυχάσω σφίγγοντας την περισσοτερο πανω μου .

"Πονάω !" Ούρλιαξε και ξέσπασε σε τρανταχτους λυγμούς . Το κορμί της πάλλονταν πανω στο δικο μου . Ενιωθα τοσο ηλίθιος που τοσο καιρο δεν ημουν δίπλα της . Τωρα εξηγούνται ολα ! Η απομόνωση της , τα ανεξήγητα ξεσπάσματα της , τα σημάδια της !

"Ειμαι εδω ! Δίπλα σου !" Της τόνισα μα εκείνη συνέχισε να κλαίει στα χερια μου . Το μπλουζάκι μου ειχε μουσκέψει απο τα δάκρυα της . Η καρδιά μου ράγισε να την βλέπει σε αυτη την άθλια κατασταση .

"Καν'το να περάσει !" Μου ειπε .

"Μαζι θα το αντιμετωπίσουμε " απάντησα . Δεν μπορουσα να υποσχεθώ για κάτι που ισως να μην κατάφερνα ποτε . Δεν ειναι εύκολο πράγμα . Δεν επουλώνεται εύκολα αυτη η πληγή . Αντιθέτως μένει πάντοτε ανοιχτή !

"Δεν αντέχω Χάρη !" Διαμαρτυρήθηκε με την αδύναμη φωνη της .

"Σσσς μωρο μου ! Εισαι πιο δυνατή απο οτι νομίζεις !" Της ειπα ενω εκείνη ηρέμησε τις αναπνοές της .
"Ποιος ;" ρώτησα διστακτικά . Το μονο σιγουρο ηταν οτι αυτο το κάθαρμα δεν ειχε αλλα περιθώρια να ζησει . Απο την στιγμή που τόλμησε να την αγγίξει με αυτόν τον τροπο εχει υπογράψει την θανατική του καταδίκη . Ωστόσο απάντηση δεν έλαβα .

"Αριάδνη ;" την ρώτησα .

"Μμμμ" διαμαρτυρήθηκε ενω ειχε αποκοιμηθεί πανω στο στέρνο μου . Χαμογέλασα άχνα και με αργές κινησεις την ξάπλωσα πίσω στο κρεβάτι τοποθετώντας το κεφάλι της στο μαξιλάρι . Σκέφτηκα πως θα επρεπε να τις βγαλω τα στενά ρούχα για να ειναι άνετη . Ξεκουμπωσα το κουμπί απο το τζιν της και το τράβηξα αργά απο τους γοφούς της . Πήρα μια βαθιά ανασα για να συνεχίζω . Σηκώθηκα και έφερα μια φόρμα απο την ντουλάπα μου . Την περασα στα δυο τρυφερα της ποδια και την ανέβασα μέχρι την λεπτή μεση της . Την σκέπασα με τα σκεπάσματα και έφυγα αθόρυβα απο το δωματιο .

Οι σκέψεις και η συνειδητοποίηση των λόγων της μου τρυπούσαν το κεφάλι .

Ποιος ματια μου ;

Ποιος σου το εκανε αυτο ; . Αναρωτιόμουν . Δεν μπορουσα να μείνω με σταυρωμένα χερια ! Και δεν ηθελα ! Την εχω πατήσει άσχημα ο μαλακας ! Εχω αισθήματα γι αυτην την κοπέλα . Δεν ξερω αν λέγεται ερωτας παντως ειμαι σίγουρος οτι υπαρχει μια έλξη . Μια έλξη περα απο την επαφή των σωμάτων μας . Κάτι διαφορετικό , κάτι μοναδικό ....

14 Reasons To Fall In Love With Him  ☑️® #TBSB #BBA17Where stories live. Discover now