PART 11 - SEASON 3

1.9K 129 7
                                    

Odveo je do kreveta i polagano spustio na njega. I dalje su se u zraku vrzmali uzdasi. Moja haljina je lahko skliznula sa mene. Ostala sam u crnom čipkastom vešu i crnom grudnjaku.

Spustila sam pogled na njegovo međunožje i mogu vam reći da je iz sekunde u sekundu sve više i više raslo. Da se primijetiti da je napaljen. Itekako je bio napaljen. Nabočina u njegovim hlačama svaki minut je rasla.

Ovo sada gledam izbliza prije su mi sve prijateljice pričale i gadilo mi se to slušat pa sam većinom odlazila od tih razgovora o perverziji. Sada je skroz drugačija situacija, mnogo  drugačija.

Zavukao je ruku u moje crne čipkaste gaćice i počeo moju (…) da masira. Laganim pokretima kružio je u krug. Glasni uzdasi vrtjeli su se zrakom, pogotovo moji uzdasi. Jedan svoj prst zavukao je duboko u mene, osjetila sam kako i u meni radi kružne pokrete prstom.

‘’Haaary..’’ – jedva sam izgovorila njegovo ime od glasnog uzdisanja, stavio mi je ruku preko usta.

‘’Sjećaš se ? Dole je tvoja mama.’’ – rekao je i zasmijao se, ovaj čovjek nije normalan. On me toliko tjera da poludim. U sebi sam mislila kako je već mogao da to uradi do sada, ali on to već predugo odugovlači. Toliko me vuče želja da već jednom uđe  svom svojom snagom u mene.

Izvadio je svoj prst iz mene i opet pravio kružne pokrete dole,po meni. Sada je ponovo ušao u mene sa prstom, tačnije ne sa jednim prstom već sa svoja dva prsta. Vrisnula sam, ali ne toliko glasno da me majka čuje. Nisam vrištala jer me boljelo, vrištala sam jer sam uživala.

Ponovo je izvadio svoje prste vani i sada skinuo svoje hlače i bokserice u jednom potezu. Bog sami zna koliko je ovo puta do sada radio i koliko je puta samo skinuo sve u jednom potezu, što sa sebe, što sa neke cure.

‘’Harry koliko puta si to još radio sa nekim curama?’’ – iz znatiželje sam upitala Harrya, zanimalo me je. Pridigla sam se u sjedeći položaj, ne dozvoljavajući Harry da bilo šta uradi.

‘’Daj Elena  vrati se da ovo završimo.’’ – rekao je pomalo iznervirano.

‘’Odgovori mi na pitanje.’’

‘’Elenaa.’’

‘’Odgovori mi na pitanje, Harry.’’ – rekla sam već pomalo ljuto.

‘’Ne mogu ti odgovoriti kad ne znam.’’ – nisam razumijela šta priča, zar ne zna s koliko je njih spavao. Ne vjerujem.

‘’Zar ne znaš s koliko s njim spavao ?’’ – mrdnuo je glavom kao da ne zna.’’Ma bravo Harry.’’ – ustala sam sa onom kreveta i počela da navlačim svoje gaćice. Navukla sam i svoju haljinicu.

‘’Elena , pa šta sam sad učinio ?’’ – još me pita, pa zar je toliko nisko spao. Samo sam izašla iz sobe, treba mi vazduha podhitno.

Izašla sam na balkom preko hodnika svoje kuće. Moja kuća nije bila velika, ali je bila dovoljna za jednu petočlanu porodicu. Moram da saberem neke utiske.

Kao prvo majka mi pije vrbenu. Prvo otkud njoj  ta vrbena, gdje se nalazi ? Moram to podhitno otkriti.

Kao drugo otac me je vidio kako ‘’plačem’’. Tačnije kako mi ide mjesečnica ali on to gleda ovako ‘’plače krv, mora da je ljudožder’’. Mislim stvarno ne znam kako ću mu to objasniti, ili ako ga začaram možda mi ne uspije. Mislim možda i one pije vrbenu otkud znam.

Kao treće pojavio se stari Gregor. Stara osjećanja su ponovo se javila i sva ona patnja se ponovo javila. Ne mogu da vjerujem da se za toliko godina promijenio, ali osnovna je utjecala na njega dosta. Vidi se.

Kao četrvto moj dečko nema pojma s koliko cura je spavao. Mislim vau. Nisam ljubomorna. Ustvari jesam. Ljubomorna sam priznajem. On nema pojma koliko ga je cura imalo. I krivo mi je zbog toga.

Probudila sam. Tačnije nisam se ja produbila zrake sunca su me obasjale tako da sam morala prisilno ustati. Osjetila sam nečiju ruku kako ide preko mog struka i grli me.

Ovo bi sad svaka djevojka poželila ali kad sam ljuta na Harrya. Tako da sam maknula tu ruku.

‘’Elena  ljuta si još. Molim te oprosti mi što ti nisam odgovorio na to pitanje, ali nije do mene.’’  - samo sam ga ošinula pogledom i ustala sa onog kreveta. Nemam namjeru svađati se sa njim ovog divnog jutra. Imam preča posla.

Koga ja lažem ? Nemam nikakva posla, tako da samo sam se okrenula i bukvalno bacila na onaj krevet. Harry me je gledao u čudu. Čak sam čula i da se smije.

‘’Šta se ti smiješ? – upitala sam ga dok mi je glava i dalje bila u mom udobnom jastuku. Ovaj osjećaj je nezamjenjljiv.

‘’Ništa.’’ – u jednom trenutku sam ustala i odjednom ga poljubila. Ne znam šta mi je bilo, ali eto došlo mi je. Ja ne mogu biti ljuta na njega. On je moj život i na život nisam ljuta.

‘’Šta je ovo upravo bilo ?’’ – gledao me sav u čudu.

‘’Ništa.’’ – ponovila sam njegov odgovor i namignula mu. Ovo jutro je definitivno posebno. Drugačije je od ostalih, da se primijetiti.

‘’Što ćemo danas da radimo ?’’ – upitao me Harry dok sam ležala na njegovim prsima.

‘’Danas ćemo da vidimo odakle moja majka  pije vrbenu. Tačnije iz čega je pije.’’

Sad sam nešto razmišljala i odlučila sam da se uvjeti ukinu. Glupo mi je to nije ih bilo prije, zašto da ih bude sada ? Ali nastavke ćete dobijati ređe nego prije :/ sorry, imam takmičenja iz odbojke,atletike i košarke (nisam nadarena za prirodne nauke i ostalo hahah), tako da se moram totalno posvetiti tome.Znate da vas sve volim <3  

The Notebook / HARRY STYLES /  ZAVRŠENA /Where stories live. Discover now