PART 4 - SEASON 1

5.6K 222 12
                                    

''Harry, molim te ponovi. Želim to ponovo čuti.'' – htjela sam da ponovi jer nisam vjerovala čak sam se uštipnula da provjerim sanjam li, ali ne ovo je bilo stvarnost.

''Zašto, molim te odgovori prihvatiću i ne kao odgovor.''

''Harry ne, ne. Naravno da ću pristati biti tvoja djevojka, ali samo pod jednim uvjetom.'' – znatiželjno je podigao glavu jer ju je prethodno bio spustio od srama u slučaju da ja kažem ne .

''Reci, sve ću učinit.'' – pogledao me je na što sam se ja rastopila.Kako lako padam na njega, ovo nisam ja.

''Da postojim samo ja, uvjek ja, da ne bude druge cure . Molim te.'' – željela sam da dokažem Diani da se svako može promijeniti i biti bolji, a i mrzila sam prevaru.

Ustao je na što sam i ja reagirala i ustala kao i on. Stali smo jedno naspram drugog i pogledali se ravno u oči.

''Ni jedna neće biti, samo ti. Uvjek ćeš biti samo ti.'' – nakon ovog  poljubio me je a ja sam se istopila sa svakim negovim dodirom po sebi. Moje ruke prolazile su kroz njegovu kosu a njegove su se spuštale na moju stražnjicu, lagano je stiskajući.

U sledećem trenutku već smo se našli na njegovoj garnituri. Bio je iznad mene i vodio je kontrolu nad svim ovim jer ja već pomenuto sam bila neiskusna, nikad do sada nisam to radila a i ne znam zašto sam baš izabrala da to bude sa njim, moj prvi put.

Zavlačio je svoju ruku pod moju majcu, njegova ruka šetala je po mojim grudima. U jednom pokretu moja majica našla se već na  podu, ja sam počela da rukama prelazim preko njegovih leđa. Kada sam došla do dna majice povukla sam ju prema gore kao i on moju, naše majice bile su zajedno na podu.

Počeo je da ljubi moj stomak, idući prema gore. Kada je došao do mog lica stao je na trenutak a ja sam samo čula naše pojačane uzdahe, to je bilo i jedino što sam mogla tada čuti.

''Ne znaš koliko te želim'' – rekao je te me poljubio, onako strastveno samo kako on može i kako samo on zna to učiniti.''Ali ne želim da to uradimo ovdje, želim da to bude negdje na posebnom mjestu. Tvoj prvi put, želim da pamtiš dovjeka.'' – na ovo sam se iznenadila. Kako je on znao da sam nevina?

''Harry.'' – izgovorila sam njegovo ime sa pojačanim uzdahom, trajao je onaj trenutak od malo prije još uvjek.''Kako znaš da nisam...umm... to još uradila? '' – počela sam da mucam, bilo mi je neugodno pričati o tim stvarima.

''Za ovim 5 dana što se nismo vidjeli saznao sam o tebi dosta toga, a i vidi se da nisi neka koja je svima redom 'dijelila'. '' – nakon ovog smo se oboje nasmijali. Ustao je sa mene oblačeći svoju a ja svoju majicu.''Vrijeme je da ovo sa stola  nestane'' – totalno smo zaboravi na hranu koja se i dalje nalazila na stolu. Klimnula sam glavom i uzela jedan hamburger dok je on uzeo drugi. U tren oka sam pojela svoj dio, dok se on još mučio sa svojim dijelom.

''Trebaš pomoć? '' – rekla sam i nasmijala se. Nasmijao se i on iako se 'patio' sa svojim hamburgerom. Mahnuo je glavom u znaku 'ne', a i da je rekao da je ne bi uzela, jer nije to jedina hrana koju imamo na stolu. Dvije palačinke sam smazala u tren oka dok je on jadan završio tek sa hamburgerom.

''Baš ti ne ide, brzo jedenje.'' – rekla sam mu na što je on uletio u kuhinju i popio čašu vode/soka nisam vidjela dobro.

''A tebi to ide olahko, baš '' – sad se on nasmijao.

''Naravno, najveći ljubitelj u gradu..'' – pokazala sam prstom prema sebi. ''... hrane, sam ja.'' – rekla sam mu a on je sjeo kraj mene jer sam ja i dalje bila na 'garnituri' a  on je otišao sjesti na fotelju.

''Vidim.'' – posle ovoga smo oboje prasnuli u smijeh, bili ko neke budale iako to nije bilo nimalo smiješno ali kad sam sa Harry-em ili kad je on sa mnom nama je sve smiješno.I tako mi prođe dan sa Harry-em, bilo nam je super zajedno toliko super da smo zaboravili da je trebam kući a već je bilo  20h.

The Notebook / HARRY STYLES /  ZAVRŠENA /Where stories live. Discover now