PART 5 - SEASON 2

3K 129 8
                                    

Elena Harper P.O.V

Prijalo mi je da se kao djeca ganjam sa Harryem. Trčala sam oko stola a on za mnom. Odjednom je došao vampirskom brzinom do mene i uhvatio me oko struka s leđa.

‘’Predivno mirišeš.’’ – svoju glavu stavio je u moju kosu, mirišući je. Harry me i dalje držao u svom jakom zagrljaju. Polahko sam se okrenula i ugledala kovrčavog momka sa prejebenim zelenim očima. Pogledala sam ga duboko u oči. Bilo je predivno spavati u istoj kući sa ovakvim momkom.

Počeo je da mi se približava tražeći moje usne. Mislim da će se to desiti večeras, moj prvi put. Osjećam to iako je Harry rekao da želi da to bude na nekom mirnom mjestu da pamtim svoj prvi put. Nekoliko centimetara nas je dijelo od spajanja usana.

Približio se i dotakao nježno moje usne. Ljubio je moju donju usnu sasvim tiho. Naše usne su počele da šetaju jedna po drugoj.

‘’Harry.’’ – ispustila sam njegovo ime sa uzdahom.

Njegov jezik je počeo da šeta po mojim ustima. Uhvatio me za struk i popeo na sebe. Obrgrlila sam ga nogama. Njegove usne su sada putovale mojim vratom. Zavukao je ruku ispod moje majice i nježno šetao prstima po mojoj koži. U jednom potezu moja majica se našla na podu.

Naše usne su se ponovo spajele, sada strastvenije i brže nego prije.

‘’Elena, želim te.’’ – ispustio je dah na moje usne. U sledećem potezu me je prebacio na krevet. Nalazila sam se ispod njega, a on je bio poviše mene. Ljubio mi je stomak, putujući do grudi, nježno ih ljubeći. Nastavio je sa ljubljenjem na vratu, završio je na usnama.

‘’Harry i ja tebe.’’ – rekla sam kroz stenjanje. Nešto se dešavalo u mom stomaku. Kroz mene je prošla neka čudna toplota. Zaboravila sam sve što se dešavalo, totalno sam se prepustila ovom čovjeku.

Spustio je moje pantalone, a ja sam skinula njegovu majicu. On je sam skinuo svoje pantalone. Cijelo tijelo mi je prekrio poljubcima. Utjecao je na mene, a najviše je utjecao na moje tijelo. Dopustila sam mu da radi sve što želi.

Ruke je zavukao ispod leđa tražeći kopču da otkopča grudnjak. Nije mogao da ga otkopča pa sam mu pomogla. Nikad nisam bila zadovoljna svojom veličinom grudi, uvjek sam se sramila ispred ogledala.

‘’Ne trebaš se sramiti.’’ – nježno je rukama masirao moje grudi, počevši i na njima da ostavlja mokre poljubce.

‘’Ja sam totalno neiskusna, Harry.’’ – rekla sam mu sramežljivo na što me on pogledao. Nikad ljudima nisam dopuštala da znaju previše o meni, pa tako ni o mojom intimi. Predstavljala sam se kao jaka djevojka ali nisam to bila. Malo mi je falilo da me nešto slomi. Ona ‘’jaka’’ djevojka je upravo bila ta koja nije imala pojma o vođenju ljubavi sa muškarcima.

‘’Ne stidi se, normalno je. Djevica si.’’ – uhvatio me je za lice i poljubio u čelo. Ja i on smo bili samo u donjem vešu. Ja u gaćicama on u boksericama. Njegovo dobro isklesano i iz tetovirano tijelo se sada dobro primijetilo.

‘’Jesi spremna?’’ – pogledala sam ga i pomislila ‘ja uopšte nisam spremna za ovo’ ali ipak sam klimnula glavom. Njegova nabočina u boksericama je govorila da je napaljen, baš kao i ja.

‘’Tako želim da te osjetim.’’ – rekao mi je i zavukao ruku u moje gaćice. Pravio je kružne pokrete po mojoj …., prijalo je. Izgledalo je kao da ju je masirao.

‘’Samo to uradi.’’ – rekla sam mu i pomogla mu skinuti njegove bokserice. Nabočina koja se maloprije nalazila unutar bokserica sada je bila totalno vidljiva. Iznad mene sam imala momka koji je znao kako se to radi. Djevojka koja je bila ispod njega nije imala pojma.

The Notebook / HARRY STYLES /  ZAVRŠENA /Where stories live. Discover now