Bay Seksi

11.8K 543 7
                                    

Multimedya ki gif Mert :) 

"Günaydın" diyerek odaya girdiğimde şoka girmem de bir olmuştu. Gamze, Mert'in odasında Burcu'yla Beraber oturuyordu. Burada ne işin var ki senin? 

Mert'in beni görünce durgun  mavi gözleri canlandı.Buna sevinebilirdim işte. İçeriye geçip onlara "Merhaba" dedikten sonra bana doğru gelen Mert'e sarıldım. Ayrıldığımızda dudakların küçük bir öpücük bıraktım. Akabinde de Gamze'yi kontrolün ettim. Yanılmadım gözlerini kaçırmış, derin bir nefes almıştı . Asıl benim almam gerekirdi. İşin rengi belli olmuştu.

Mert Benim ne yaptığımı anlamışçasına sırıttı. Bunda ne var sırıtacak? 

-------

BİRAZ DAHA konuşursak zaten geç geldiğim şirketten koşarak uzaklaşacaktım. Resmen Iki saattir saçma sapan şeylerden konuşuyorlardı. Bütün öğle aramızı yiyeceklerdi neredeyse. Ama ben durumu bozarak onlara Mert'le yemek yiyeceğimizi söyledim. Ama sonra ne oldu? Burcu hanımlar da Bize katılmaya Karar verdi. Neyse ki aynı arabada gitmeyecektik.

"Reddetmem kabalık olurdu" dediğinde Mert'e sadece başımı sallamakla yetindim. sonra derin bir nefes alıp devam etti. "Burcu'yla aranızda Bir gerginliğin oldugunu biliyorum. Ama Burcu'yu azçok tanımışsındır. Biraz ısrarcı Biri. Reddedilmeyi kabul etmez ama beni dinlerdi "derken sözünü kestim.

"Bu sefer dinlemedi.Bir düşünelim neden?" 

" İtiraz etmedim çünkü.  Gamze vardi. Ben de o varken   gerginlik çıksın istemedim " dediğinde kaşlarımı kaldırarak ona baktım.

"Gamze mi? "Gülmeye başladım. Anlam veremediğinden bakmakla yetindi. "Ben söylerdim. Seninle beraber yemek yemek istiyorum ama anlaşamadığım bir kadın ve sevgilimde gözü olan  bir kadınla yemek yemek zorunda kalıyorum "

Yine gülüyor. Gülüyorsun Niye! 

"Sen beni mi kıskanıyorsun?" 

"Hayır ama ben bu duruma tepkisizde kalamam. Daha önceki karşılaşmamızda da bugünkünde de ikimize iyi bakışlar atmıyordu "Bu dediğime daha çok Güldü. En iyisi susmaktı.  

-----

Olan Yemek tam Tahmin ettigim Gibi sıkıcı ve gergin geçiyordu. Zaten öyle olmasını bekliyordum. Hele ki Burcu'nun Gamze'yi az daha Mert'in yanina oturtacak olması. Bu beni germeye yetmişti işte. 

Lavaboya gitmek için ayağa kalktığımda Gamze'nin de ayağa kalktığını gördüm. O lavaboya girdiğinde ben de ayna da kendime bakarak sakinleşmeye çalıştım. Sonra da onu beklemeden çıkmak için hareket etmiştim ki bir el beni engelledi. 

"Ellerini yıkadığını sanmıyorum. Seni bilmem ama ben temizliğe önem veririm "dedim Gamze'ye. Sırıtarak "Ben de önem veririm. Fiziksel temizliğe de tabi Ruhsal olana da " derken sırıtmasını büyüttü. Kolumu çekip içeri yürüdüm. Ruhsal temizlikmiş hah! Amacını biliyorum da bunu yüzsüzce soylemek de ne demek. 

Yerime geçtiğimde Burcu yine konuşmasıyla Mert'i bunaltmıştı . Bunu anlamamak için kör olmanız gerekirdi. Ona doğru eğilip "Kalkalım mı artık.Şirkete dönmem Gerek" dedim. Başını sallayıp hemen Burcu'ya da dediklerimi söyledi. 

Hicbir zaman birine zarar verme düşüncem olmamıştı.Ama birkaç gündür Tuğçe beni bu düşünceye zorladığı için  Burcu'ya acaba ne yapsam diye düşünüyordum "Nil işin Varsa sen git istersen.Mert 'le biz sohbet ediyorduk daha.". Kim Oluyor da bana sen git diyebiliyordu ki? 

Renkli RüyalarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin